А при C6 имаш ли представа какво е положението, че ми е мъгла какво става в моторите им въпреки, че интересувам и от мъсъл карс.
Знам, че оказването му особено задното е супер старо и отделно цялата стоманена каросерия е покрита с пластмасови панели.
Бахти хамериканците гледаш го корвета хубава кола, а като се загледаш в детайлите и няма такъв смех. Като го натиснеш независимо къде отвън по купето тая пластмаса се криви да си ебе майката - смях.
.Вярно, че е евтин има няма 50хил $, но с тоя интериор с тези ефтини пластмаси, волан от Шеви Малибу, праисторическо задно окачване, ниско технологичен мотор, скоростна кутия от камион и палсмасовите панели направо ми се повдига от този вулгарен автомобил. Разглеждал съм на живо всичките корвети с излючение на Ц1.
И на външен вид и като цена ме кефят много, а и като вървеж също са много добри обаче. А звука няма смисъл да го коментирам направо настръхвам като чуя боботенето на подобно животно.
Иначе само американците са способни да направят толкова ефтин и бърз автомобил макар и с много недостатъци.
Все пак се произвежда от 1957година и заедно с Порше 911, което се появява на бял свят през 1963 -> са най-големите легенди при спортните автомобили. Няма други спортни автомобили, които да се произвеждат толкова време и да носят същия дух и излъчване каквито са имали преди 40години. bowdown
Eй това е беше на съседа ми корвета Ц3-ка. Известен е още като кока кола ботъл. Това е от ранните Ц3 - 1969година иначе Ц3-ката се произвежда до началото на 80-те.
Карасота:
Човека беше кар дилър и тая Ц3-ка се продаваше за 8900$. Иначе аз редовно му разоравах паркинка като удрях контри с колелото и с един Сатурс Йон направих задна-пръва и тоя избесня.
Много ми се нервеше и чат пат ми пишеше бележки на врата, че съм:
джрък оф или есхоу, ама после се разбрахме.