размисли и страсти

anndroo написа:![]()
нещо неправилно ли правя ?
anndroo написа:за съжаление само с G60 раздувки ще станат защото аз ведите не искам да ги махам,но аз съм го измислил![]()
на тая снимка гумата директно опира във веждата(заради червените прожини)
288 на SCHIRCK е последният като градуси за хидравли4ни повдига4и,споко колеги СТАВАK_Power написа:anndroo написа:колеги вчера бях при човек с такъв голф1.8 8v(15.7време на божурище) и видях как наказва КР това е достатъчно доказателство за мен за да го направя същия моя.
С хидравлични повдигачи съм и в деиствителност и аз не помна колко е максимум градуса,но още не съм го взел вала но мисла че става
Не става, макс 276, а и стея бутала дет си решил ... с 288 градуса вал, с хидравлики, ше има волф да метат алуминии след теб!
r_tuning написа:288 на SCHIRCK е последният като градуси за хидравли4ни повдига4и,споко колеги СТАВАK_Power написа:anndroo написа:колеги вчера бях при човек с такъв голф1.8 8v(15.7време на божурище) и видях как наказва КР това е достатъчно доказателство за мен за да го направя същия моя.
С хидравлични повдигачи съм и в деиствителност и аз не помна колко е максимум градуса,но още не съм го взел вала но мисла че става
Не става, макс 276, а и стея бутала дет си решил ... с 288 градуса вал, с хидравлики, ше има волф да метат алуминии след теб!...аз бях с такъв преди да сложа ABF-a
:):)
Потребители, разглеждащи този форум: drotomir и 5 госта