порачах си 4 гумени фланеца за карбовете към колектора.
трябва ми смукателен колектор ... като разгледах колекторите които се продават ,се опасявам че ще трябва да се преправя главата.

това е задната част на колектора ... маиче ще трябва да се запушват каналите за дюзите и а се направи такъв отвор.
относно турбо проектите
leonardo_vd написа:Kozunak написа:mk1 написа:leonardo_vd написа:Що не пробваш да видиш колко е лесно

ти сложи друг мотор,кото изисква доста преправяне.
щеше да ти е по лесно кр-ра да турбинираш.знаеш как върви,камо ли като го надуеш
аз съм предобеден към турбото,но не и към нос-чето.
важно е да знаеш какво искаш,и дали наистина имаш нужда от това което искаш.
успех!
Слагането на нов турбо мотор е по-лесно от турбинирането на атмосферния стар така ли? И защо си предубеден към турбото, но не и към азота, при положение, че принципа е един и същ...само дето едното е по-сигурно като система и е за многократна употреба и не трябва да го пълниш...

Баце от къде го изкопа тоя цитат? Остави го ще дойде време и ще турбинира Обещавам Ти! Още не е усетил тръпката на турбото /...нема такъв кеф при атмосферна кола.../
кво да ви кажа ,нещо не ме кефи фаш фаш тунинга .
трябва ми инфо за лостовата с-ма и за с-мата за смукача.мисля че на някои единчки с карбуратор от ляво доло на таблото трябва да имат смукач.до сега не сам се возил в единичка с карб и не знам как е точно.