КР-АБФ ъпгрейд
- drago_d
- Автомобил:
- Двигател:
:)
бравооо бравоо
колега само така
2.0 16V и нагоре
поздрави 
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Тука едно палаво стартче Golf KR vs BMW 325 (бургаско 200++ hp) vs Seat Toledo TDI (чипосано от Келеша 180++ hp) vs Astra GSI (чипосана 170++ hp) - въпреки, че не е целя старт на клипа, долу-горе се вижда силата на голфчето
Аз много доволен
Въпреки, че единствен паля гумите 
Аз много доволен
Последна промяна от musura на Нед 16 мар 2008 0:02, променено общо 1 път.
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Браво, господин Мусура, дядо Голф доста добре се представи вчера.musura написа:Тука едно палаво стартче Golf KR vs BMW 325 (бургаско 200++ hp) vs Seat Toledo TDI (чипосано от Келеша 180++ hp) vs Astra GSI (чипосана 170++ hp) - въпреки, че не е целя старт на клипа, долу-горе се вижда силата на голфчето
Аз много доволенВъпреки, че единствен паля гумите
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
-
vento 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
sin orel C20XE написа:vento 1.8 написа:Абф в купе от г2 бие астра хе![]()
Евалата Владо за проекта!
А към теб колега,не бъди сигурен!Обратното е по-често!
пп.
Колега ти изобщо виждал ли си абф в голф 2 та говориш.
Моля да ме извините за спама ,но не се сдържах
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз предложих на една две фастрички да се пуснем вчера... и всички бързаха да си ходят
Иначе с най-добрата астра в родния град, която пердаши абсолютно всички астри/кадети/калибри наоколо, които са с чипове, генерации, валове, пауър кап-ове и т.н. - съм точно 1 кола отзад, като аз съм си с музиката, резервната гума и вобще цялото оборудване на колата, барабар с детското столче отзад
, а астрата беше без седалка и с 5 литра бензин
Не че се оправдавам, но и съединителя ми е нов и определено не правя най-перфектните си стартове в живота... колата има голям потенциал и се усеща наплив на живи сили
Колкото ми вземе на старта - това е, нагоре вървим заедно... а астрата е ниски 15-ки
Смятам, че след смяна на бензиновата ми помпа и малко вдигане на налягането на горивото и вобще настройка на горивната смес, ще литне... а с мегаскуирта не ми се мисли как ще мачка

Иначе с най-добрата астра в родния град, която пердаши абсолютно всички астри/кадети/калибри наоколо, които са с чипове, генерации, валове, пауър кап-ове и т.н. - съм точно 1 кола отзад, като аз съм си с музиката, резервната гума и вобще цялото оборудване на колата, барабар с детското столче отзад
Смятам, че след смяна на бензиновата ми помпа и малко вдигане на налягането на горивото и вобще настройка на горивната смес, ще литне... а с мегаскуирта не ми се мисли как ще мачка
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Ами аз предложих на една две фастрички да се пуснем вчера... и всички бързаха да си ходят![]()
Иначе с най-добрата астра в родния град, която пердаши абсолютно всички астри/кадети/калибри наоколо, които са с чипове, генерации, валове, пауър кап-ове и т.н. - съм точно 1 кола отзад, като аз съм си с музиката, резервната гума и вобще цялото оборудване на колата, барабар с детското столче отзад, а астрата беше без седалка и с 5 литра бензин
Не че се оправдавам, но и съединителя ми е нов и определено не правя най-перфектните си стартове в живота... колата има голям потенциал и се усеща наплив на живи сили
Колкото ми вземе на старта - това е, нагоре вървим заедно... а астрата е ниски 15-ки
![]()
Смятам, че след смяна на бензиновата ми помпа и малко вдигане на налягането на горивото и вобще настройка на горивната смес, ще литне... а с мегаскуирта не ми се мисли как ще мачка![]()
Дано да литне повече, от колкото очакваш !!! Страшно много се кефя на такива коли и манияци като теб !!!