Браво, господин Мусура, дядо Голф доста добре се представи вчера.musura написа:Тука едно палаво стартче Golf KR vs BMW 325 (бургаско 200++ hp) vs Seat Toledo TDI (чипосано от Келеша 180++ hp) vs Astra GSI (чипосана 170++ hp) - въпреки, че не е целя старт на клипа, долу-горе се вижда силата на голфчето
Аз много доволенВъпреки, че единствен паля гумите
sin orel C20XE написа:vento 1.8 написа:Абф в купе от г2 бие астра хе![]()
Евалата Владо за проекта!
А към теб колега,не бъди сигурен!Обратното е по-често!
musura написа:Ами аз предложих на една две фастрички да се пуснем вчера... и всички бързаха да си ходят![]()
Иначе с най-добрата астра в родния град, която пердаши абсолютно всички астри/кадети/калибри наоколо, които са с чипове, генерации, валове, пауър кап-ове и т.н. - съм точно 1 кола отзад, като аз съм си с музиката, резервната гума и вобще цялото оборудване на колата, барабар с детското столче отзад, а астрата беше без седалка и с 5 литра бензин
Не че се оправдавам, но и съединителя ми е нов и определено не правя най-перфектните си стартове в живота... колата има голям потенциал и се усеща наплив на живи сили
Колкото ми вземе на старта - това е, нагоре вървим заедно... а астрата е ниски 15-ки
![]()
Смятам, че след смяна на бензиновата ми помпа и малко вдигане на налягането на горивото и вобще настройка на горивната смес, ще литне... а с мегаскуирта не ми се мисли как ще мачка![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта