Колеги малко се позабавих с моите резултати, но ето ги и тях
Извинения за снимките но ги правих с телефона си, понеже нямам скенер - мисля че са ОК
Мотора ми е ABF. Първата картинка има 2х2 графики. Горните две са съответно за въртящия момент, долните за конете. Съответно с по-високите показатели са с конусен спортен филтър (някакъв куча марка - и аз не знам какъв е), а с по ниските панелен спортен филтър JR. По долната ми графика е от газовия инжекцион, който е настроен на икономичен режим. Демек възможно най-нисък разход. Както се вижда до към 4500 оборота газовия инжекцион отстъпва съвсем минимално на бензина, с което аз съм много доволен.
Над 4500-5000 почва да не достига гориво както се вижда от последната снимка, (третата поред е при теста на бензин) но нали за това съм на газ - да карам нормално. Ако искам ръчка само правя цък на копчето и отново имам мощността на бензина.
Някой ако има коментари относно работата на газовия да казва, че честно казано не съм доволен от монтажа на газовия инжекцион .... но свършен факт. Дано поне си работи дълго и безпроблемно
Това е - ако някой иска повече инфо да пита.
А - пропуснах да кажа че съм слагал чип на Brezel. Измерванията са правени с чип. Домързя ме да си взема оригиналния чип е да пробвам дали има разлика с тунинг-чипа, за което ме е яд сега ...... но тва нещо мързела по хората оди са казали най-умните маймуни .......