Ъпгрейд на спирачки
- mitko_pi4a_lc
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ъпгрейд на спирачки
малко ще съживя темата и ще попитам имали развитие защото искам да правя същото ненещо 

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Ти я съживи, а аз не можах да я намеря!
viewtopic.php?f=5&t=180639
viewtopic.php?f=5&t=180639
- djonni_1989
- Автомобил: Audi S8
- Двигател: AHC
дайте мнения за тези дискове
http://cgi.ebay.co.uk/ROTORDISC-VW-GOLF ... 5ad40279b1
http://cgi.ebay.co.uk/ROTORDISC-VW-GOLF ... 5ad40279b1
- olimpiaivo
- Автомобил:
- Двигател:
Добър ден колеги.Да не пускам нова тема изкам да попитам хората които са правили смяна на спирачки от 239мм към 280мм.Колата е голф 2 пб сменил съм шенкели с главини,апарати,супорти и дискове всичко от пасат г60 както и помпата на 22мм колата спира по добре от преди макар,че дисковете още не са се напаснали но педала е по мек и пропада пове4е от преди.Обезвъздуших я втори път но въздух нямаше.Дали е нормално заради по голямите цилиндри или има някъде проблем.
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
olimpiaivo написа:Добър ден колеги.Да не пускам нова тема изкам да попитам хората които са правили смяна на спирачки от 239мм към 280мм.Колата е голф 2 пб сменил съм шенкели с главини,апарати,супорти и дискове всичко от пасат г60 както и помпата на 22мм колата спира по добре от преди макар,че дисковете още не са се напаснали но педала е по мек и пропада пове4е от преди.Обезвъздуших я втори път но въздух нямаше.Дали е нормално заради по голямите цилиндри или има някъде проблем.
може и да има може и да няма проблем. Принципно докато олегне всичко може да се получава тоя ефект и за 1 ден да се оправи(надявам се всичко да ти е ново ако не дисковете специално)ако не е ново всичко или само накладки, е даже нормално да е мек педала
- olimpiaivo
- Автомобил:
- Двигател:
Дискове,накладки,помпа и регулатора на задния мост са нови.Ще покарам да олегнат малко и ще се види тогава.Мерси колега ще черпя по
при Кирето на паркинга някои път.

- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
Колега, аз като направих същата интервенция на моя голф, педаласъщо беше по-мек и слизаше по-надолу.На мен също ми се стори странно, но покарах така и всичко като се напасна, нещата придобиха нормалния си вид и колата взе да кове 
Затова че карай смело, но по предпазливо в началото

Затова че карай смело, но по предпазливо в началото

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
olimpiaivo написа:Дискове,накладки,помпа и регулатора на задния мост са нови.Ще покарам да олегнат малко и ще се види тогава.Мерси колега ще черпя попри Кирето на паркинга някои път.
моите не се оправиха и след 5000 км че коват коват но заковават на половината педла като стигне
Спираш 2 3и пъти екстремно и спирачките почват да итлвоат отгоре докато са загрели

При мене 1та идея която ми идва на глава че педал алови по средата е това че отзаде не съм закачил ръчната...
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
snickers_ написа:olimpiaivo написа:Дискове,накладки,помпа и регулатора на задния мост са нови.Ще покарам да олегнат малко и ще се види тогава.Мерси колега ще черпя попри Кирето на паркинга някои път.
моите не се оправиха и след 5000 км че коват коват но заковават на половината педла като стигне
Спираш 2 3и пъти екстремно и спирачките почват да итлвоат отгоре докато са загрели
При мене 1та идея която ми идва на глава че педал алови по средата е това че отзаде не съм закачил ръчната...
аз нямам жила и има сташни спирачки

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
кво намеси ръчната 

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
задните апарати са ми от тройка и като няма жила за ръчна спирачка ако се сещаш кав им е принципа се сещаш че и трее повече течност че да избута повече буталцето защото ръчната си го даржи там в 1 положение