Тунинг за Поло 1.4 16в

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Kamenitza
Автомобил:
Двигател:

Тунинг за Поло 1.4 16в

Мнениеот Kamenitza » Съб 14 яну 2006 21:20

Дайте да обсъдим какво да му пипнем на това зверче .... засега има спортно окачване разпънка и филтър .... ! Липсва чип ... валове и тн ...
Дайде и некви ориентировачни цени .... а ако някой праи чипове да каже :) !

00Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 00Cool » Съб 14 яну 2006 21:59

еми за 4ипове много като дигифайнт дигиталтунинг http://digitaltuning.com/ и други за валове и т.н. нека някои малко по компетентен от мен да говори за6тото аз не им разбирам 4ак толко много

Потребителски аватар
Becko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Becko » Пон 23 яну 2006 20:13

Зависи дали е 100 или 75к.с но и при двата двигателя имаш около 12% завишажане на мошноста и 15% на въртящия момент. Цена около 500 лв..... Зависи от ECUто ти.

www.ComsisTuning.com

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Тунинг за Поло 1.4 16в

Мнениеот gas » Пон 23 яну 2006 20:25

Kamenitza написа:Дайте да обсъдим какво да му пипнем на това зверче .... засега има спортно окачване разпънка и филтър .... ! Липсва чип ... валове и тн ...

www.tuning4power.hit.bg

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 23 яну 2006 21:31

Само да отбележа, че първо се слага вала, а след това се настройва ЕКУ-то т.е не слагай чип преди да си сложил вал, защото чиповете са на направени да управляват нормален разпределител вал (при тебе са 2 на брой). Първо вал и след това отиваш някъде на ти настроят Еку-то.
Това може и да го знаеш, но аз искам просто да те рпедупредя за всеки случая, ако не знаеш да не се преебеш.
Твойта кола е двувалка и ще трябва да се оръсиш доста пари. Аз гледах за моя голф цените на валовете в Хеед-91 и за мойта кола струва 280евро, а при теб къде са 2вала май ще излезне къмнад 500евро и след това ремап и си ебало майката от към пари.
Може да смениш и изпускателния колектор. Също така да се полира всмукателния и нещо да се помисли по изпускателната система.
Но общо взето става въпрос на много пари и резутата ще е към +20коня. Ти си прецени да ли си срува +1000лв. за +20к.с.
Най-удачно ще е май само да го чипосаш Полото това са към 7коня.
http://www.heed-auto.com/PricesCatcams.htm
Сега проверих в страницата на catcamts и те май нямат вал за този мотор 1.4 16В.

П.С имаш хубаво зверче.

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Тунинг за Поло 1.4 16в

Мнениеот rado_mit » Вто 24 яну 2006 10:12

Kamenitza написа:Дайте да обсъдим какво да му пипнем на това зверче .... засега има спортно окачване разпънка и филтър .... ! Липсва чип ... валове и тн ...

.. да не е едно тъмно синьо . двуврато .. с много готини джанти OZ обути в Мишелин Пилот ????????????

Kamenitza
Автомобил:
Двигател:

мерси за информацията...

Мнениеот Kamenitza » Съб 04 фев 2006 17:49

Намерих си аз чипче ... но проблема за мойта бричка е в имобилайзера.. и затова чипа е малко по-скъп! Иначе колата ми не е синя а черна ... и със същите джанти и гуми :) ! СЕга съм замислил да правя и малко оптичен тунинг ... но исках да и сложа някое конче .... стига са ни дърпали тези с опелите ;) !!

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: мерси за информацията...

Мнениеот rado_mit » Пон 06 фев 2006 11:04

Kamenitza написа:......Иначе колата ми не е синя а черна ...

.. да де .. моя е грешката .. и понеше го гледах тва Поло .. щото се продаваше преди няколко месеца .. един съвет .. :wink: .. първо си оправи предницата пич .. щото ти бяга с 50 мм. диагонала .. 8)

Kamenitza
Автомобил:
Двигател:

мерси :)

Мнениеот Kamenitza » Пет 10 фев 2006 15:14

ами аз я оправих предницата.... мерци много за съвета :))) други , забележки по колата ?

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: мерси :)

Мнениеот rado_mit » Съб 11 фев 2006 13:55

Kamenitza написа:ами аз я оправих предницата.... мерци много за съвета :))) други , забележки по колата ?

.. добре .. че е доста опасно .. особено при по висока скорост ... ами .. аз лично смятах да го "поотпуша" от към гърнетата .. даже някой тогава продаваше един Ремус .. цял .. + едно 4х1 неръждавейка .. 8) .. доста прилично би се получило .. :wink:

Върни се в “Силов тунинг”