Дайде и некви ориентировачни цени .... а ако някой праи чипове да каже
Тунинг за Поло 1.4 16в
-
Kamenitza
- Автомобил:
- Двигател:
Тунинг за Поло 1.4 16в
Дайте да обсъдим какво да му пипнем на това зверче .... засега има спортно окачване разпънка и филтър .... ! Липсва чип ... валове и тн ...
!
-
00Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми за 4ипове много като дигифайнт дигиталтунинг http://digitaltuning.com/ и други за валове и т.н. нека някои малко по компетентен от мен да говори за6тото аз не им разбирам 4ак толко много
- Becko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Зависи дали е 100 или 75к.с но и при двата двигателя имаш около 12% завишажане на мошноста и 15% на въртящия момент. Цена около 500 лв..... Зависи от ECUто ти.
www.ComsisTuning.com
www.ComsisTuning.com
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тунинг за Поло 1.4 16в
Kamenitza написа:Дайте да обсъдим какво да му пипнем на това зверче .... засега има спортно окачване разпънка и филтър .... ! Липсва чип ... валове и тн ...
Дайде и некви ориентировачни цени .... а ако някой праи чипове да каже!
www.tuning4power.hit.bg
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само да отбележа, че първо се слага вала, а след това се настройва ЕКУ-то т.е не слагай чип преди да си сложил вал, защото чиповете са на направени да управляват нормален разпределител вал (при тебе са 2 на брой). Първо вал и след това отиваш някъде на ти настроят Еку-то.
Това може и да го знаеш, но аз искам просто да те рпедупредя за всеки случая, ако не знаеш да не се преебеш.
Твойта кола е двувалка и ще трябва да се оръсиш доста пари. Аз гледах за моя голф цените на валовете в Хеед-91 и за мойта кола струва 280евро, а при теб къде са 2вала май ще излезне къмнад 500евро и след това ремап и си ебало майката от към пари.
Може да смениш и изпускателния колектор. Също така да се полира всмукателния и нещо да се помисли по изпускателната система.
Но общо взето става въпрос на много пари и резутата ще е към +20коня. Ти си прецени да ли си срува +1000лв. за +20к.с.
Най-удачно ще е май само да го чипосаш Полото това са към 7коня.
http://www.heed-auto.com/PricesCatcams.htm
Сега проверих в страницата на catcamts и те май нямат вал за този мотор 1.4 16В.
П.С имаш хубаво зверче.
Това може и да го знаеш, но аз искам просто да те рпедупредя за всеки случая, ако не знаеш да не се преебеш.
Твойта кола е двувалка и ще трябва да се оръсиш доста пари. Аз гледах за моя голф цените на валовете в Хеед-91 и за мойта кола струва 280евро, а при теб къде са 2вала май ще излезне къмнад 500евро и след това ремап и си ебало майката от към пари.
Може да смениш и изпускателния колектор. Също така да се полира всмукателния и нещо да се помисли по изпускателната система.
Но общо взето става въпрос на много пари и резутата ще е към +20коня. Ти си прецени да ли си срува +1000лв. за +20к.с.
Най-удачно ще е май само да го чипосаш Полото това са към 7коня.
http://www.heed-auto.com/PricesCatcams.htm
Сега проверих в страницата на catcamts и те май нямат вал за този мотор 1.4 16В.
П.С имаш хубаво зверче.
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тунинг за Поло 1.4 16в
Kamenitza написа:Дайте да обсъдим какво да му пипнем на това зверче .... засега има спортно окачване разпънка и филтър .... ! Липсва чип ... валове и тн ...
Дайде и некви ориентировачни цени .... а ако някой праи чипове да каже!
.. да не е едно тъмно синьо . двуврато .. с много готини джанти OZ обути в Мишелин Пилот ????????????
-
Kamenitza
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за информацията...
Намерих си аз чипче ... но проблема за мойта бричка е в имобилайзера.. и затова чипа е малко по-скъп! Иначе колата ми не е синя а черна ... и със същите джанти и гуми
! СЕга съм замислил да правя и малко оптичен тунинг ... но исках да и сложа някое конче .... стига са ни дърпали тези с опелите
!!
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: мерси за информацията...
Kamenitza написа:......Иначе колата ми не е синя а черна ...
.. да де .. моя е грешката .. и понеше го гледах тва Поло .. щото се продаваше преди няколко месеца .. един съвет ..
-
Kamenitza
- Автомобил:
- Двигател:
мерси :)
ами аз я оправих предницата.... мерци много за съвета
)) други , забележки по колата ?
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: мерси :)
Kamenitza написа:ами аз я оправих предницата.... мерци много за съвета)) други , забележки по колата ?
.. добре .. че е доста опасно .. особено при по висока скорост ... ами .. аз лично смятах да го "поотпуша" от към гърнетата .. даже някой тогава продаваше един Ремус .. цял .. + едно 4х1 неръждавейка ..