дайте предположения за 1 драг
1. мк2 1.6 EZ 75 карбуратор 2- порти 86г. гуми R15 205/65- без оборотомер
2. мк3 1.6 ABU 75 mono 4 поерти 93 май гуми R14/ 50-60 neznam с оборотомер
400 мерта до 3-та
EZ vs ABU Драг....
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
EZ vs ABU Драг....
Последна промяна от G3 на Пон 03 сеп 2007 21:56, променено общо 1 път.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Re: EZ vs ABU Драг....
то на 400 метра с тези мотори едва ли ще включите четвъртаG3 написа:дайте предположения за 1 драг
400 мерта до 3-та

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Само гумите сменете на 2-ката и при равни задкормилни фактори - тя печели, ако е в добра кондиция... Съседа ми има такава 2-ка, карал съм я достатъчно, за да знам какво говоря... Той съвсем наскоро си взе и 3-ка АБУ от немско, гола на пушка, но има АБС и еърбег
, определено е поддържана добре и - познайте - отказа се да дава 2-ката на сина си и му даде 3-ката, именно защото не е така пъргава...
П.П. Отделно колата на шурея ми е пак ЕZ, но с 4 вр., редовно "бръмча" и с /и наоколо - с инструментите...
/ нея, повтарям се, но - знам за какво говоря... 

П.П. Отделно колата на шурея ми е пак ЕZ, но с 4 вр., редовно "бръмча" и с /и наоколо - с инструментите...

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: EZ vs ABU Драг....
vladko_g40 написа:то на 400 метра с тези мотори едва ли ще включите четвъртаG3 написа:дайте предположения за 1 драг
400 мерта до 3-таиначе с тея гуми двойката се спъва доста, особено във високите скорости
доста ще е успорвано според мен

значи бега се моя голф и тоя на жорокн,
от началото го зимам до 2-ра даже почти сме еднакви, но абу-то сложи ли 3-та ме изяжда
аз на газ, абу-то кола пред мен, на бензин около метър
без плочка на карбуратора съм
и не мога да сложа джанти по малки от 14-ки защото спирачните апарати са от пасат, а и червото дето е от калника до пластасата на филтара беше махнато заради газовата
а тая по малката 15-ка ме изяде защото не можеше да зацепи над 10 метра след старта
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
да си кажа и аз историята..
отивам на ЕЛКОН.. трябваше да ми пипнат газовата нещо.. че невървеше като хората..
тръгвам си от сервиза.. и карам за едно VW Caddy TDI..50-60км/ч.. намалихме защото имаше лижащ полицай.. и след полицая тоя мърда от джама.. и аз се досетих.. настъпва той..почна да пуши ..сигурно заради турбото.. и аз настъпих..на 2ра му бях на бронята.. на 3та бях пред него 1 кола..
почти същото стана с един Golf IV TDI
aз бях сам.. в 4та бяха 2ма..
4та беше спряла.. а аз бях на 30метра от нея(на 4та около 50км/ч).. и приближавам..цикам си мигача..вече съм до него.. и оня газ.. кара до мене..обращам се гледам..тоя си отваря джама..вика колко кончета е тва.. и аз викам 75..ония почнаха да се смеят..и почна да настъпва.. да ама.. "къде отиваш ти.." сложих 2ра.. почти до него..3та се изравних(гледам го се ядосва някъв..).. и 4та пред него 1 калник и наближаваше един лижащ полицай.. и намалих.. а оня даже ненамали..сещата се,че тоя спря след полицая..и аз спрях да го видя кво строши.. дълга история..
все пак в нашата хубава държава убав дизел няма.. и кой ги знае колко са читави тия турбинки..
така ,че всичко си е от кола до кола.. от човек до човек..
отивам на ЕЛКОН.. трябваше да ми пипнат газовата нещо.. че невървеше като хората..
тръгвам си от сервиза.. и карам за едно VW Caddy TDI..50-60км/ч.. намалихме защото имаше лижащ полицай.. и след полицая тоя мърда от джама.. и аз се досетих.. настъпва той..почна да пуши ..сигурно заради турбото.. и аз настъпих..на 2ра му бях на бронята.. на 3та бях пред него 1 кола..
почти същото стана с един Golf IV TDI
aз бях сам.. в 4та бяха 2ма..
4та беше спряла.. а аз бях на 30метра от нея(на 4та около 50км/ч).. и приближавам..цикам си мигача..вече съм до него.. и оня газ.. кара до мене..обращам се гледам..тоя си отваря джама..вика колко кончета е тва.. и аз викам 75..ония почнаха да се смеят..и почна да настъпва.. да ама.. "къде отиваш ти.." сложих 2ра.. почти до него..3та се изравних(гледам го се ядосва някъв..).. и 4та пред него 1 калник и наближаваше един лижащ полицай.. и намалих.. а оня даже ненамали..сещата се,че тоя спря след полицая..и аз спрях да го видя кво строши.. дълга история..
все пак в нашата хубава държава убав дизел няма.. и кой ги знае колко са читави тия турбинки..
така ,че всичко си е от кола до кола.. от човек до човек..
Последна промяна от LuIS на Вто 04 сеп 2007 15:07, променено общо 1 път.