ВаШето мнение За KW-Automotive във България

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
igor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ВаШето мнение За KW-Automotive във България

Мнениеот igor » Пет 29 юни 2007 20:17

Здравеите колеги.
Предлагам продукти на КВ и ме интересува ВаШето мнение.
Удовлетворяват ли Ви цените,качеството на продуктите и по-принцип
имате ли интерес?

Благодаря предварително zа ВаШите отговори.

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Съб 30 юни 2007 1:00

Има хора които имат силен интерес но цените убиват желанието!
Все пак сме в БГ и много хора взимат по 600-700лв заплата.
За къде по-напред? бензин ли? застраховки ли? поддръжка ли?
За едно добро окачване Коиловър 1500лв са доста пари!
Аз също имам интерес и нужда но засега не мога да си го позволя.. :(

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Съб 30 юни 2007 9:30

Ами кажи за колко даваш KW Variant 2 за Голф 2 и ще ти кажа дали са ти добри цените.

Потребителски аватар
igor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот igor » Съб 30 юни 2007 9:56

Bobby_ написа:Има хора които имат силен интерес но цените убиват желанието!
Все пак сме в БГ и много хора взимат по 600-700лв заплата.
За къде по-напред? бензин ли? застраховки ли? поддръжка ли?
За едно добро окачване Коиловър 1500лв са доста пари!
Аз също имам интерес и нужда но засега не мога да си го позволя.. :(

Да така е ,и много моите поzнати предпочитат да си купят някакви други zаЩото цената на КВ е дебела.Обаче КВ имат и други фирми не zнам ако zнаете
http://www.weitecshop.de/step_ajax.php? ... eitechicon
които се водят по ефтини
КВ предлага и ламбо врати
http://www.lsddoor.de/de/index.html

Потребителски аватар
igor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот igor » Съб 30 юни 2007 10:05

brabus написа:Ами кажи за колко даваш KW Variant 2 за Голф 2 и ще ти кажа дали са ти добри цените.

Вав понеделник Ще ти кажа точно нямам сега под рака цените 8)

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Съб 30 юни 2007 13:45

Bobby_ написа:Все пак сме в БГ и много хора взимат по 600-700лв заплата.

А много от хората в провинцията вземат по 200-300-400лв... :oops:

Потребителски аватар
igor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот igor » Съб 30 юни 2007 13:59

BECK0 написа:
Bobby_ написа:Все пак сме в БГ и много хора взимат по 600-700лв заплата.

А много от хората в провинцията вземат по 200-300-400лв... :oops:

Да така е,zначи продуктите на германски фирми могат да си поzволят само хора със пари. :( :(

Потребителски аватар
Snoopy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snoopy » Съб 30 юни 2007 14:20

А тия хора с пари, ако не са заклети фенове на марката няма да харчат многото си пари за VW, ами за нещо по-скъпо... :(

Потребителски аватар
igor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот igor » Съб 30 юни 2007 22:39

Snoopy написа:А тия хора с пари, ако не са заклети фенове на марката няма да харчат многото си пари за VW, ами за нещо по-скъпо... :(

:cry: Гадна истина!!!!!!

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Съб 30 юни 2007 23:24

извода .... корекция на цените (не, че може да се направи кой знае каква корекция но все пак .. )

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Съб 30 юни 2007 23:50

KW е много хубава фирма, с много дорби стоки, но и на много добри цени! В България, не че не можем да си позволим KW, тук не можем да си позволим нищо! Едни коилоувъри Боби, наистина те оправят 1500 лева, но ако тръгнеш да купуваш амортисьори с казани за реглаж на хай-спийд, лоу-спийд и рибаунд, цената става около 4000-5000 лв, а ако тръгнеш баш перформънс амортисьори цената скача още! Фирми като профлекс и олинс са също много скъпи, ако не и повече, едни амортисьори с казани олинс за Митсубиши Лансър Ево , амортисьори за група Н са ти около 12 000-13 000 евро, повтарям евро! Но 1200лв за амортисьори са ти около 650 евро, ако живеем в нормална държава и взимаме по около 2500-3000 евро средна заплата, няма да ни е проблем да си ги купим, но проблема е, че не живеем в нормална държава, бензина ни е 1 евро, минималната заплата ни е около 85-90 евро, пък после що се карало на газ, ми някой ако иска въобще да кара много ясно, че ще кара на газ! Това, че взимаме пари, колкото да си платим сметките, да си купим храна и да има с какво да се обличаме и накрая да сме на минус, не значи, че са скъпи, за нас са скъпи, но не и за нормалните хора!

Да те питам, в един сайт гледах цени на вейтек пружини за Голф 2, сега разбирам, че са дъщерна фирма на KW, видях, че цената им беше 52 паунда, щом продаваш KW, трябва да продаваш и Weitec, интересува ме, цената толкова ли е, колко в онзи сайт или е повече! Като цяло, нови спортни пружини, твърди, ако може да не свалят много колата, до 170-180 лева ... абе кажи го до 200лв, продаваш ли?
Благодаря ти предварително!

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Нед 01 юли 2007 0:09

K_Power написа:KW е много хубава фирма, с много дорби стоки, но и на много добри цени! В България, не че не можем да си позволим KW, тук не можем да си позволим нищо! Едни коилоувъри Боби, наистина те оправят 1500 лева, но ако тръгнеш да купуваш амортисьори с казани за реглаж на хай-спийд, лоу-спийд и рибаунд, цената става около 4000-5000 лв, а ако тръгнеш баш перформънс амортисьори цената скача още! Фирми като профлекс и олинс са също много скъпи, ако не и повече, едни амортисьори с казани олинс за Митсубиши Лансър Ево , амортисьори за група Н са ти около 12 000-13 000 евро, повтарям евро! Но 1200лв за амортисьори са ти около 650 евро, ако живеем в нормална държава и взимаме по около 2500-3000 евро средна заплата, няма да ни е проблем да си ги купим, но проблема е, че не живеем в нормална държава, бензина ни е 1 евро, минималната заплата ни е около 85-90 евро, пък после що се карало на газ, ми някой ако иска въобще да кара много ясно, че ще кара на газ! Това, че взимаме пари, колкото да си платим сметките, да си купим храна и да има с какво да се обличаме и накрая да сме на минус, не значи, че са скъпи, за нас са скъпи, но не и за нормалните хора!

Да те питам, в един сайт гледах цени на вейтек пружини за Голф 2, сега разбирам, че са дъщерна фирма на KW, видях, че цената им беше 52 паунда, щом продаваш KW, трябва да продаваш и Weitec, интересува ме, цената толкова ли е, колко в онзи сайт или е повече! Като цяло, нови спортни пружини, твърди, ако може да не свалят много колата, до 170-180 лева ... абе кажи го до 200лв, продаваш ли?

:) тук не говоря за проспорт.... а за нещо по добро от нормалното...
1500лв не са много пари за това окачване а просто са ми много на мен и на голяма част от българите!!! това имах в предвид :)
иначе нямам впечатления от тази марка окачвания. Бих заложил на други две марки. Поне с тях съм усещал колата как се държи на пътя и какви са +/-

Потребителски аватар
igor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот igor » Нед 01 юли 2007 1:29

K_Power написа:KW е много хубава фирма, с много дорби стоки, но и на много добри цени! В България, не че не можем да си позволим KW, тук не можем да си позволим нищо! Едни коилоувъри Боби, наистина те оправят 1500 лева, но ако тръгнеш да купуваш амортисьори с казани за реглаж на хай-спийд, лоу-спийд и рибаунд, цената става около 4000-5000 лв, а ако тръгнеш баш перформънс амортисьори цената скача още! Фирми като профлекс и олинс са също много скъпи, ако не и повече, едни амортисьори с казани олинс за Митсубиши Лансър Ево , амортисьори за група Н са ти около 12 000-13 000 евро, повтарям евро! Но 1200лв за амортисьори са ти около 650 евро, ако живеем в нормална държава и взимаме по около 2500-3000 евро средна заплата, няма да ни е проблем да си ги купим, но проблема е, че не живеем в нормална държава, бензина ни е 1 евро, минималната заплата ни е около 85-90 евро, пък после що се карало на газ, ми някой ако иска въобще да кара много ясно, че ще кара на газ! Това, че взимаме пари, колкото да си платим сметките, да си купим храна и да има с какво да се обличаме и накрая да сме на минус, не значи, че са скъпи, за нас са скъпи, но не и за нормалните хора!

Вав понеделник Ще мога да ти отговоря точно zа цената.

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Пон 02 юли 2007 23:08

Bobby_ написа:

:) тук не говоря за проспорт.... а за нещо по добро от нормалното...
1500лв не са много пари за това окачване а просто са ми много на мен и на голяма част от българите!!! това имах в предвид :)
иначе нямам впечатления от тази марка окачвания. Бих заложил на други две марки. Поне с тях съм усещал колата как се държи на пътя и какви са +/-

И за мен са много пари и за всеки българин, аз това написах Боби! Просто сме си прошляци и си купуваме стари ръждясали "спортни" пружини втора ръка и се кефиме много! :lol:
Като провериш за цената игор, напиши едно ЛС или тук в темата!

Потребителски аватар
igor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот igor » Нед 07 окт 2007 17:34

Изображение
Изображение

Върни се в “Силов тунинг”