Здравеите колеги.
Предлагам продукти на КВ и ме интересува ВаШето мнение.
Удовлетворяват ли Ви цените,качеството на продуктите и по-принцип
имате ли интерес?
Благодаря предварително zа ВаШите отговори.
ВаШето мнение За KW-Automotive във България
Има хора които имат силен интерес но цените убиват желанието!
Все пак сме в БГ и много хора взимат по 600-700лв заплата.
За къде по-напред? бензин ли? застраховки ли? поддръжка ли?
За едно добро окачване Коиловър 1500лв са доста пари!
Аз също имам интерес и нужда но засега не мога да си го позволя..

- igor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:Има хора които имат силен интерес но цените убиват желанието!
Да така е ,и много моите поzнати предпочитат да си купят някакви други zаЩото цената на КВ е дебела.Обаче КВ имат и други фирми не zнам ако zнаете
http://www.weitecshop.de/step_ajax.php? ... eitechicon
които се водят по ефтини
КВ предлага и ламбо врати
http://www.lsddoor.de/de/index.html
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KW е много хубава фирма, с много дорби стоки, но и на много добри цени! В България, не че не можем да си позволим KW, тук не можем да си позволим нищо! Едни коилоувъри Боби, наистина те оправят 1500 лева, но ако тръгнеш да купуваш амортисьори с казани за реглаж на хай-спийд, лоу-спийд и рибаунд, цената става около 4000-5000 лв, а ако тръгнеш баш перформънс амортисьори цената скача още! Фирми като профлекс и олинс са също много скъпи, ако не и повече, едни амортисьори с казани олинс за Митсубиши Лансър Ево , амортисьори за група Н са ти около 12 000-13 000 евро, повтарям евро! Но 1200лв за амортисьори са ти около 650 евро, ако живеем в нормална държава и взимаме по около 2500-3000 евро средна заплата, няма да ни е проблем да си ги купим, но проблема е, че не живеем в нормална държава, бензина ни е 1 евро, минималната заплата ни е около 85-90 евро, пък после що се карало на газ, ми някой ако иска въобще да кара много ясно, че ще кара на газ! Това, че взимаме пари, колкото да си платим сметките, да си купим храна и да има с какво да се обличаме и накрая да сме на минус, не значи, че са скъпи, за нас са скъпи, но не и за нормалните хора!
Да те питам, в един сайт гледах цени на вейтек пружини за Голф 2, сега разбирам, че са дъщерна фирма на KW, видях, че цената им беше 52 паунда, щом продаваш KW, трябва да продаваш и Weitec, интересува ме, цената толкова ли е, колко в онзи сайт или е повече! Като цяло, нови спортни пружини, твърди, ако може да не свалят много колата, до 170-180 лева ... абе кажи го до 200лв, продаваш ли?
Благодаря ти предварително!
Да те питам, в един сайт гледах цени на вейтек пружини за Голф 2, сега разбирам, че са дъщерна фирма на KW, видях, че цената им беше 52 паунда, щом продаваш KW, трябва да продаваш и Weitec, интересува ме, цената толкова ли е, колко в онзи сайт или е повече! Като цяло, нови спортни пружини, твърди, ако може да не свалят много колата, до 170-180 лева ... абе кажи го до 200лв, продаваш ли?
K_Power написа:KW е много хубава фирма, с много дорби стоки, но и на много добри цени! В България, не че не можем да си позволим KW, тук не можем да си позволим нищо! Едни коилоувъри Боби, наистина те оправят 1500 лева, но ако тръгнеш да купуваш амортисьори с казани за реглаж на хай-спийд, лоу-спийд и рибаунд, цената става около 4000-5000 лв, а ако тръгнеш баш перформънс амортисьори цената скача още! Фирми като профлекс и олинс са също много скъпи, ако не и повече, едни амортисьори с казани олинс за Митсубиши Лансър Ево , амортисьори за група Н са ти около 12 000-13 000 евро, повтарям евро! Но 1200лв за амортисьори са ти около 650 евро, ако живеем в нормална държава и взимаме по около 2500-3000 евро средна заплата, няма да ни е проблем да си ги купим, но проблема е, че не живеем в нормална държава, бензина ни е 1 евро, минималната заплата ни е около 85-90 евро, пък после що се карало на газ, ми някой ако иска въобще да кара много ясно, че ще кара на газ! Това, че взимаме пари, колкото да си платим сметките, да си купим храна и да има с какво да се обличаме и накрая да сме на минус, не значи, че са скъпи, за нас са скъпи, но не и за нормалните хора!

1500лв не са много пари за това окачване а просто са ми много на мен и на голяма част от българите!!! това имах в предвид

иначе нямам впечатления от тази марка окачвания. Бих заложил на други две марки. Поне с тях съм усещал колата как се държи на пътя и какви са +/-
- igor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
K_Power написа:KW е много хубава фирма, с много дорби стоки, но и на много добри цени! В България, не че не можем да си позволим KW, тук не можем да си позволим нищо! Едни коилоувъри Боби, наистина те оправят 1500 лева, но ако тръгнеш да купуваш амортисьори с казани за реглаж на хай-спийд, лоу-спийд и рибаунд, цената става около 4000-5000 лв, а ако тръгнеш баш перформънс амортисьори цената скача още! Фирми като профлекс и олинс са също много скъпи, ако не и повече, едни амортисьори с казани олинс за Митсубиши Лансър Ево , амортисьори за група Н са ти около 12 000-13 000 евро, повтарям евро! Но 1200лв за амортисьори са ти около 650 евро, ако живеем в нормална държава и взимаме по около 2500-3000 евро средна заплата, няма да ни е проблем да си ги купим, но проблема е, че не живеем в нормална държава, бензина ни е 1 евро, минималната заплата ни е около 85-90 евро, пък после що се карало на газ, ми някой ако иска въобще да кара много ясно, че ще кара на газ! Това, че взимаме пари, колкото да си платим сметките, да си купим храна и да има с какво да се обличаме и накрая да сме на минус, не значи, че са скъпи, за нас са скъпи, но не и за нормалните хора!
Вав понеделник Ще мога да ти отговоря точно zа цената.
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:K_Power написа:KW е много хубава фирма, с много дорби стоки, но и на много добри цени! В България, не че не можем да си позволим KW, тук не можем да си позволим нищо! Едни коилоувъри Боби, наистина те оправят 1500 лева, но ако тръгнеш да купуваш амортисьори с казани за реглаж на хай-спийд, лоу-спийд и рибаунд, цената става около 4000-5000 лв, а ако тръгнеш баш перформънс амортисьори цената скача още! Фирми като профлекс и олинс са също много скъпи, ако не и повече, едни амортисьори с казани олинс за Митсубиши Лансър Ево , амортисьори за група Н са ти около 12 000-13 000 евро, повтарям евро! Но 1200лв за амортисьори са ти около 650 евро, ако живеем в нормална държава и взимаме по около 2500-3000 евро средна заплата, няма да ни е проблем да си ги купим, но проблема е, че не живеем в нормална държава, бензина ни е 1 евро, минималната заплата ни е около 85-90 евро, пък после що се карало на газ, ми някой ако иска въобще да кара много ясно, че ще кара на газ! Това, че взимаме пари, колкото да си платим сметките, да си купим храна и да има с какво да се обличаме и накрая да сме на минус, не значи, че са скъпи, за нас са скъпи, но не и за нормалните хора!
Благодаря ти предварително!тук не говоря за проспорт.... а за нещо по добро от нормалното...
1500лв не са много пари за това окачване а просто са ми много на мен и на голяма част от българите!!! това имах в предвид
иначе нямам впечатления от тази марка окачвания. Бих заложил на други две марки. Поне с тях съм усещал колата как се държи на пътя и какви са +/-
И за мен са много пари и за всеки българин, аз това написах Боби! Просто сме си прошляци и си купуваме стари ръждясали "спортни" пружини втора ръка и се кефиме много!

Като провериш за цената игор, напиши едно ЛС или тук в темата!