Целта на заниманието е да се постигне малко по "мощно" звучене без задкормилното устройство да получава главобол

Бюджетът е около 100на лева.
Разходих се днес до "балкански търговски център илиенци" и там има следния избор:
ЙЕД - това некво турско разпраат че е. Цялото е никелирано ( или неръждавайка ... не съм много сигурен ). Цената е един брой Алеко Константинов. На горубляне същите са с 50 камъка отгоре.
НЕССПОРТ - никилиран накрайник и боядисано в черно гърне. Маде ин пъблик рипъблик ъф чайна. Цените са народни - 50-60 точки.
PLUSH - народни цени 45-70, продукция на братския китайски народ, боядисано с някаква релефна боя/покритие тяло и никилиран ( или неръждавайка.. де да знам ) накрайник. Има го и във вариант с накрайник на ЙЕД.
И последнияt вариант:
резонаторно гърне с блинк-блинк накрайник. По сервизите ме убеждават че така е най-добре. Немски резонатори, прави, вътре с вати и т.н. ши*ни а предполагам и с гаранция. Цените са близки до тези на ЙЕД - на едно място 120 кинта гърне с накрайник и монтаж, на друго - 70на кинта за гърне + монтаж и накрайник къвто си намеря ( в момента нямат еФтинийки там ).
mod edit: dobrinb