Гърне - "нес(тле)спорт", "йед", "Пл

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Гърне - "нес(тле)спорт", "йед", "Пл

Мнениеот Muncho » Пет 28 сеп 2007 21:41

Я кажете какво гърне ще препоръчате.
Целта на заниманието е да се постигне малко по "мощно" звучене без задкормилното устройство да получава главобол :). Нямам никакви илюзии или надежди че ще събудя някое друго заспало добиче.
Бюджетът е около 100на лева.
Разходих се днес до "балкански търговски център илиенци" и там има следния избор:
ЙЕД - това некво турско разпраат че е. Цялото е никелирано ( или неръждавайка ... не съм много сигурен ). Цената е един брой Алеко Константинов. На горубляне същите са с 50 камъка отгоре.
НЕССПОРТ - никилиран накрайник и боядисано в черно гърне. Маде ин пъблик рипъблик ъф чайна. Цените са народни - 50-60 точки.
PLUSH - народни цени 45-70, продукция на братския китайски народ, боядисано с някаква релефна боя/покритие тяло и никилиран ( или неръждавайка.. де да знам ) накрайник. Има го и във вариант с накрайник на ЙЕД.
И последнияt вариант:
резонаторно гърне с блинк-блинк накрайник. По сервизите ме убеждават че така е най-добре. Немски резонатори, прави, вътре с вати и т.н. ши*ни а предполагам и с гаранция. Цените са близки до тези на ЙЕД - на едно място 120 кинта гърне с накрайник и монтаж, на друго - 70на кинта за гърне + монтаж и накрайник къвто си намеря ( в момента нямат еФтинийки там ).
mod edit: dobrinb

Последна промяна от Muncho на Пет 28 сеп 2007 21:48, променено общо 1 път.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пет 28 сеп 2007 21:46

Суперспринт на старо :wink: .

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 28 сеп 2007 21:49

andro_ написа:Суперспринт на старо :wink: .

ааа не ... гарне втора ръка повече НЕ

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 29 сеп 2007 1:01

PLush-a много бръмчи ( така са ми казвали)
аз съм с Несспорт и съм доволен засега :)

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Съб 29 сеп 2007 1:12

ама пък навсякъде си написал гАрне mhihi

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Съб 29 сеп 2007 1:15

buFka написа:ама пък навсякъде си написал гАрне mhihi

нали трябва да гАрми mhihi

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 29 сеп 2007 1:29

в интерес на истината специално гугълнах за гарне и гърне. На гЪрне ми излезнаха разни гърнета от форуми подобни на мама.бг, докато на гАрне - цитати от автофоруми. Понеже не съм запознат дали има разлика между значението на гарне ( такава дума дори може и да няма в речника ) и гърне реших да запазя характерния правопис от автофорумите. След като изяснихме етимологията на гАрне-то може ли да минем по темата?

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Съб 29 сеп 2007 1:32

Muncho написа:в интерес на истината специално гугълнах за гарне и гърне. На гЪрне ми излезнаха разни гърнета от форуми подобни на мама.бг, докато на гАрне - цитати от автофоруми. Понеже не съм запознат дали има разлика между значението на гарне ( такава дума дори може и да няма в речника ) и гърне реших да запазя характерния правопис от автофорумите. След като изяснихме етимологията на гАрне-то може ли да минем по темата?

колега не се засягай бре , свиркай си да не ти дреме , моя пост беше да разведря обстановката ! вземи си Несспорт няма да съжеляваш но се пазари , можеш да смъкнеш до 40лв , защото аз мойто го взех от магазин за 60 лв :) мисля :oops:

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Съб 29 сеп 2007 6:53

Вече трета година съм със НЕС и нямам грижи

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Съб 29 сеп 2007 7:55

YED на мен ми допада повече по рядко се срещат по коли и като че ли имат и пи добри модели като дизайн.Несспорта вече почти от 5-6г.моделите им са идни и същи и звукът не е плътен.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 29 сеп 2007 8:08

Muncho написа:в интерес на истината специално гугълнах за гарне и гърне. На гЪрне ми излезнаха разни гърнета от форуми подобни на мама.бг, докато на гАрне - цитати от автофоруми. Понеже не съм запознат дали има разлика между значението на гарне ( такава дума дори може и да няма в речника ) и гърне реших да запазя характерния правопис от автофорумите. След като изяснихме етимологията на гАрне-то може ли да минем по темата?

В интерес на истината резултатите, които си получил от търсачката се дължат единствено на факта, че повечето потребители на авто форумите в България са неграмотни като теб. В българския език дума "гАрне" няма. Вместо да се оправдаваш с търсачката, да беше отворил един речник.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Съб 29 сеп 2007 8:13

myrshavija написа:

В интерес на истината резултатите, които си получил от търсачката се дължат единствено на факта, че повечето потребители на авто форумите в България са неграмотни като теб. В българския език дума "гАрне" няма. Вместо да се оправдаваш с търсачката, да беше отворил един речник.
Ти от къде знаеш колко е грамотен клегата не се засягай но мнението ти не е по темата ако имаш конкретен отговор относно ГЪрнета или гАрнета моля дай си го и бъди в помощ на колегата а не да се заяждаме все пак още е сутрин.Добро утро.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 29 сеп 2007 8:34

моля дай си го и бъди в помощ на колегата а не да се заяждаме все пак още е сутрин.Добро утро

айде още един офф ..... Добро утро , ама няма лошо това да се обясни на колегата правилния израз , за да не се излага като ...... на други места ..... това се вика градивна критика , не заяждане .... :wink:
сори пак за оффтопика :oops:
МА и аз пък СЯ и ЗЪ адвокат се набутах :wink:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 29 сеп 2007 9:21

sashobas написа:Ти от къде знаеш колко е грамотен клегата не се засягай но мнението ти не е по темата ако имаш конкретен отговор относно ГЪрнета или гАрнета моля дай си го и бъди в помощ на колегата а не да се заяждаме все пак още е сутрин.Добро утро.

Мисля, че няма значение дали е сутрин или вечер, за да се изразяваме всички грамотно. Което ти също не правиш. И смятам, че всеки БЪЛГАРИН е длъжен да умее да пише правилно на собствения си език. Не се заяждам.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 29 сеп 2007 11:03

myrshavija написа:
sashobas написа:Ти от къде знаеш колко е грамотен клегата не се засягай но мнението ти не е по темата ако имаш конкретен отговор относно ГЪрнета или гАрнета моля дай си го и бъди в помощ на колегата а не да се заяждаме все пак още е сутрин.Добро утро.

Мисля, че няма значение дали е сутрин или вечер, за да се изразяваме всички грамотно. Което ти също не правиш. И смятам, че всеки БЪЛГАРИН е длъжен да умее да пише правилно на собствения си език. Не се заяждам.

всеки е грамотен в известна степен, за това има 6-то бална система за оценяване, а не минал - неминал :idea: а и много е смешно когато във форум в интернет някой говори за правопис.......тук всеки гледа да напише поста си колкото може по-бързо, и едва ли са много хората които препрочитат преди да натиснат " прати "и аз не съм от тях :wink:

Върни се в “Силов тунинг”