С мой колега говорихме днес, и той ме попита за този вид модификация на неговото Корадо, иска да слага 16V глава от КР и иска да знае всичко което трябва да преправи, иска да знае и да няма удър Клапани с бутало! Моля давайте съвети и предложения. Някой ако е правил подобна модификация моля да качи и снимки за да се ориентираме. Благодаря предварително
CORRADO G60 8V ----> G60 16V
CORRADO G60 8V ----> G60 16V
Здравейте!
С мой колега говорихме днес, и той ме попита за този вид модификация на неговото Корадо, иска да слага 16V глава от КР и иска да знае всичко което трябва да преправи, иска да знае и да няма удър Клапани с бутало! Моля давайте съвети и предложения. Някой ако е правил подобна модификация моля да качи и снимки за да се ориентираме. Благодаря предварително
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: CORRADO G60 8V ----> G60 16V
По добре нов мотор 16в отколкото да си го правиш сам . По евтино излизаVR6 написа:Здравейте!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Да допълня колегата !Stenly написа:Не може глава от 16в на 8в после ще се чудиш защо избива масло.Нарушава се вентилацията.
- idkedikov
- Автомобил: VW Passat 3bg
- Двигател: AVF
- Контакти:
Re: CORRADO G60 8V ----> G60 16V
Vextor написа:По добре нов мотор 16в отколкото да си го правиш сам . По евтино излизаVR6 написа:Здравейте!
С мой колега говорихме днес, и той ме попита за този вид модификация на неговото Корадо, иска да слага 16V глава от КР и иска да знае всичко което трябва да преправи, иска да знае и да няма удър Клапани с бутало! Моля давайте съвети и предложения. Някой ако е правил подобна модификация моля да качи и снимки за да се ориентираме. Благодаря предварително![]()
Най-правилното решение

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
абе те знаят какво пишат
имаше едно такова корадо във форума, но не знам дали още се подвизава тук
Основния проблем при него беше електрониката доколкото поня, така че задължително си включете в сметките един мегаскуирт и едно дино за настройка
п.с. ей за това става дума
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0
незнам какво стана с него, май остана във форума ама не съвсем
имаше едно такова корадо във форума, но не знам дали още се подвизава тук
п.с. ей за това става дума
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0
незнам какво стана с него, май остана във форума ама не съвсем
- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
тука се подвизава
,ама ми писна да се пишат глупости за колата,всеки ,чул ,не дочул нещо и веднага коментира,в момента колата си е перфекна и си върви яко и без електроника.Да определено ще има по голям ефект ако се сложи но според мен няма смисъл
.Споменал съм в други теми какъв беше проблема поради което колата прекасваше но ,това няма връзка изобщо с електрониката
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
divaka написа:...
ще споделиш ли повече по въпроса? С каква електроника си? Мапвана ли е? поне да има полза от постовете ни
divaka написа:ама ми писна да се пишат глупости за колата,всеки ,чул ,не дочул нещо и веднага коментира
неразбрах с какво предизвиках гнева ти
извинявай, че несъм летописец и не следя историята на известната ти кола
опитах се преди всичко да дам малко инфо на колегата и да спомена за нещо което повечето забравят (както явно и ти)