Със или без вежди

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Със или без вежди

Мнениеот FreeSoul » Пет 22 дек 2006 12:26

Как според Вас биха стояли тези вежди
на голфчето 1 , 2

Ще го загрозят ли или напротив?

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пет 22 дек 2006 12:50

Ми аз съм без вежди на 3-ката, но мисля да слагам скоро... Поне мен ме кефят... Мисля, че ще е добре и ще седят готино и придават завършен вид..... Но нали знаеш различни хора различни вкусове... Ако тръгнеш да питаш така накрая нищо няма да купиш... :roll: , казвам ти го от собствен опит... :37:

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 22 дек 2006 13:29

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Пет 22 дек 2006 13:36

Е да де ама като сложиш веждите ще трябва да сложиш и прагове като сложиш и прагове ще трабва да сложиш и лаисните на вратите и тогава окомплектовано ще е по добре наистина

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пет 22 дек 2006 13:41

И на мен ми мина същото през ума, че само веждите ще стоят голо. А лайсните на вратите смятам да са от широките, като че ли по ми харесват...

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Пет 22 дек 2006 20:42

FreeSoul написа:И на мен ми мина същото през ума, че само веждите ще стоят голо. А лайсните на вратите смятам да са от широките, като че ли по ми харесват...

не бързай,сабери малко средства и изкарай сегашните вежди още навън.за какво са ти тия пласмаски шашави.....лошото е че това ще поиска и по изнесени джанти и т.н.,но като се навържат нещата ще има осезаем ефект.виж това,голфа е култов

Изображение

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Пет 22 дек 2006 22:55

gas написа:
FreeSoul написа:И на мен ми мина същото през ума, че само веждите ще стоят голо. А лайсните на вратите смятам да са от широките, като че ли по ми харесват...

не бързай,сабери малко средства и изкарай сегашните вежди още навън.за какво са ти тия пласмаски шашави.....лошото е че това ще поиска и по изнесени джанти и т.н.,но като се навържат нещата ще има осезаем ефект.виж това,голфа е култов

Аз също подкрепям мнението на gas, голфа тогава наистина ще бъде уникален :wink:

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Съб 23 дек 2006 15:10

stoqn_gti написа:
gas написа:

Аз също подкрепям мнението на gas, голфа тогава наистина ще бъде уникален :wink:

Като и аз що го подкрепя
Ако наистина имаш възможност да го направиш като този на снимката просто няма смисъл да говорим повече по темата :wink:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 23 дек 2006 21:29

Всичко хубаво ама няма $$ засега, а за да се направи това се изискват средства,а без хубави джанти ефекта няма да е същия както на снимката

Върни се в “Оптичен тунинг”