Как според Вас биха стояли тези вежди
на голфчето 1 , 2
Ще го загрозят ли или напротив?
Със или без вежди
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:30, променено общо 1 път.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FreeSoul написа:И на мен ми мина същото през ума, че само веждите ще стоят голо. А лайсните на вратите смятам да са от широките, като че ли по ми харесват...
не бързай,сабери малко средства и изкарай сегашните вежди още навън.за какво са ти тия пласмаски шашави.....лошото е че това ще поиска и по изнесени джанти и т.н.,но като се навържат нещата ще има осезаем ефект.виж това,голфа е култов

- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:FreeSoul написа:И на мен ми мина същото през ума, че само веждите ще стоят голо. А лайсните на вратите смятам да са от широките, като че ли по ми харесват...
не бързай,сабери малко средства и изкарай сегашните вежди още навън.за какво са ти тия пласмаски шашави.....лошото е че това ще поиска и по изнесени джанти и т.н.,но като се навържат нещата ще има осезаем ефект.виж това,голфа е култов
Аз също подкрепям мнението на gas, голфа тогава наистина ще бъде уникален

- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stoqn_gti написа:gas написа:FreeSoul написа:И на мен ми мина същото през ума, че само веждите ще стоят голо. А лайсните на вратите смятам да са от широките, като че ли по ми харесват...
Аз също подкрепям мнението на gas, голфа тогава наистина ще бъде уникален
Като и аз що го подкрепя
Ако наистина имаш възможност да го направиш като този на снимката просто няма смисъл да говорим повече по темата