Колега евала за колата, много е хубава!
Идея за промени, малко може да е идиотска, но със сигурност ще си различен.
Черен трилъчев волан от Г4, но с бежав еърбег, не с черен, ще седи шантаво :)
П.С. Не е подигравка към колата предложението ми
`96 VW Mk3 Cabrio VR6
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Re: `96 VW Mk3 Cabrio VR6
Не еърбега няма да го пипам. Принципно не съм фен на двуцветните изпълнения, но днеска сложих жабката и капака под волана и седи доста свежо, ама най-вероятно ще се смени и таблото с черно за да останат само черно и бяло/бежовото цветове в интериора.

- golf_1
Нещо за пролетта, освен ако не ги сполети съдбада на предния комплект такива които бях взел за другия голф..
Тоя път тея поне са от ТТ 5х100, а не от А4

И подарък от приятел, които беше решил дори да я залепи без да ме пита. Едва ли ще остане за дълго обаче, че точно същите почнаха да ме гледат много лошо по светофарите

Тоя път тея поне са от ТТ 5х100, а не от А4 
И подарък от приятел, които беше решил дори да я залепи без да ме пита. Едва ли ще остане за дълго обаче, че точно същите почнаха да ме гледат много лошо по светофарите

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Интересно ми е как стоят нещата законово със смяната на двигателя в САЩ, има ли някакви тежки процедури, технотестове и т.н. ?
- golf_1
Законово нещата може би стоят както и със смяната на цвета на колата, служители от "кат" ми обясниха, че единственно им карам колата и лелката от гишето излиза да сравни вин-а с този на документите, но разбира се ако ми се занимава само, демек боли ги фара тях
Та същото е и с двигателите, тъй като тука и от моргата да си вземеш двигател, няма нужда от никакви документи.. За тях важното е колата да е изправна и да мине гтп-то или така наречените "емисий и инспекция", да си платиш след това годишното данъче и това е. Доста по-различна е системата тука в това отношение, някои неща са добре измислени, други не чак толкова. 
Доста объркано, но се надявам че ме разбра г/д.
п.п поне за щата в които съм аз е така положението, за другите незнам много..
А технотестове няма, сега проучвам изискванията за внос на кола в Щатите, какво ще е нужно за регистрирането й освен прегледа и дали всъщност ще е нужен и тои, тъй като коли над 30 години се регистрират като Vintage Vehicle и вече там се плаща само данък, но това нещо е друга тема и ще имам доста време да разбера всичко преди да имам готовност да предприема действия.
Доста объркано, но се надявам че ме разбра г/д.
п.п поне за щата в които съм аз е така положението, за другите незнам много..
А технотестове няма, сега проучвам изискванията за внос на кола в Щатите, какво ще е нужно за регистрирането й освен прегледа и дали всъщност ще е нужен и тои, тъй като коли над 30 години се регистрират като Vintage Vehicle и вече там се плаща само данък, но това нещо е друга тема и ще имам доста време да разбера всичко преди да имам готовност да предприема действия.

- golf_1

И отново малко

а старата гарнитура се разпадна

Следващото сваляне на колектора вече ще е за малко разкрасяване

- golf_1
И така замалко да се сдобия с АБТ фарчета, които щяха да бъдат направени с лупи на късите, но като отидох да ги взема се оказа че не са АБТ, а няква гадна отливка и в ужасно състояние.
Но както и да е, ще се намери нещо подходящо. Сега едно ксенонче и няколко снимки от тази вечер и последното Slammed Saturdays за годината. Събраха се доста хора, ама бях позамръзнал и снимах само в началото докато бяхме малко все още.

и на заден план е интересно също

Тея халогени и бленди се прецакаха нещо и убиват цялата визия на колата отпред, до края на тая седмица ще се предприеме нещо тука

Но както и да е, ще се намери нещо подходящо. Сега едно ксенонче и няколко снимки от тази вечер и последното Slammed Saturdays за годината. Събраха се доста хора, ама бях позамръзнал и снимах само в началото докато бяхме малко все още.

и на заден план е интересно също

Тея халогени и бленди се прецакаха нещо и убиват цялата визия на колата отпред, до края на тая седмица ще се предприеме нещо тука

- golf_1
Проблема с предницата е решен вече.

- golf_1
Нещо мъничко, остана да ми го изрежат и да търса вариянти да се подкара дистанционното. Май от късна 98 година 3-ка модула е съвместим с дистанционното на 4-ка

Последна промяна от golf_1 на Пон 18 ное 2013 18:18, променено общо 1 път.
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Валка, от какво е дистанционното, не съм сигурен, че е oem entry 
- golf_1
ОЕМ е, от джета 2004-та лично съм го свалил. Същото беше и на моита 2002-ра, както и доста други такива са ми попадали. Замислих се дали от 3.5 модула няма да сработи с това
Ето номерата на дистанционното

А ключа вече е изрязан както трябва, дори човека в Home Depot се зарадва и каза че ги е виждал тея модификаций, имал 86-та кабрио и 89 джета
Ето номерата на дистанционното

А ключа вече е изрязан както трябва, дори човека в Home Depot се зарадва и каза че ги е виждал тея модификаций, имал 86-та кабрио и 89 джета

Последна промяна от golf_1 на Пон 18 ное 2013 18:19, променено общо 1 път.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Ключа много радва ! Кабрио с Вр6 е доста луда комбинация

- golf_1
Някои ден ще бъде още по-луда!
Днеска май хванах един от последните хубави дни. Измих я хубаво и последва хубаво пастиране също, за да запазя колкото се може повече боята за през зимата, а пък и да не ме дразни толкова много надраното. Което всъщност ме навежда на мисълта, за една тема която се заключи. Не само в бг има хора които не могат да карат и паркират, почти всеки ден намирам по някоя нова драскотина по колата, да не говориме за вдлъбнатините от други врати и няколко забърсвания. Добре, че ползвам хубава паста на meguiar`s, та прикрива поне малко. Надявам се на пролет, колата да спи вече в гараж както подобава. Тогава доста козметична работа ще се свърши по нея.
Малко от снимките от днеска, свърших и още някои дребни неща, до пролетта ще е така само дребни работи ще се пипат. Като мине зимата по сериозно!
Утре ще гледам да направя малко по-хубава снимки, а пък и може някои сет със зимният сетъп..

Днеска май хванах един от последните хубави дни. Измих я хубаво и последва хубаво пастиране също, за да запазя колкото се може повече боята за през зимата, а пък и да не ме дразни толкова много надраното. Което всъщност ме навежда на мисълта, за една тема която се заключи. Не само в бг има хора които не могат да карат и паркират, почти всеки ден намирам по някоя нова драскотина по колата, да не говориме за вдлъбнатините от други врати и няколко забърсвания. Добре, че ползвам хубава паста на meguiar`s, та прикрива поне малко. Надявам се на пролет, колата да спи вече в гараж както подобава. Тогава доста козметична работа ще се свърши по нея.
Малко от снимките от днеска, свърших и още някои дребни неща, до пролетта ще е така само дребни работи ще се пипат. Като мине зимата по сериозно!
Утре ще гледам да направя малко по-хубава снимки, а пък и може някои сет със зимният сетъп..

- golf_1

Уж се катерих да тествам зимния сетъп, те пък изчистили перфектно улиците..

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Зимния сетъп е доста приличен :)