Колега евала за колата, много е хубава!
Идея за промени, малко може да е идиотска, но със сигурност ще си различен.
Черен трилъчев волан от Г4, но с бежав еърбег, не с черен, ще седи шантаво :)
П.С. Не е подигравка към колата предложението ми
`96 VW Mk3 Cabrio VR6
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Re: `96 VW Mk3 Cabrio VR6
Не еърбега няма да го пипам. Принципно не съм фен на двуцветните изпълнения, но днеска сложих жабката и капака под волана и седи доста свежо, ама най-вероятно ще се смени и таблото с черно за да останат само черно и бяло/бежовото цветове в интериора.

- golf_1
Нещо за пролетта, освен ако не ги сполети съдбада на предния комплект такива които бях взел за другия голф..
Тоя път тея поне са от ТТ 5х100, а не от А4

И подарък от приятел, които беше решил дори да я залепи без да ме пита. Едва ли ще остане за дълго обаче, че точно същите почнаха да ме гледат много лошо по светофарите

И подарък от приятел, които беше решил дори да я залепи без да ме пита. Едва ли ще остане за дълго обаче, че точно същите почнаха да ме гледат много лошо по светофарите

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Интересно ми е как стоят нещата законово със смяната на двигателя в САЩ, има ли някакви тежки процедури, технотестове и т.н. ?
- golf_1
Законово нещата може би стоят както и със смяната на цвета на колата, служители от "кат" ми обясниха, че единственно им карам колата и лелката от гишето излиза да сравни вин-а с този на документите, но разбира се ако ми се занимава само, демек боли ги фара тях
Та същото е и с двигателите, тъй като тука и от моргата да си вземеш двигател, няма нужда от никакви документи.. За тях важното е колата да е изправна и да мине гтп-то или така наречените "емисий и инспекция", да си платиш след това годишното данъче и това е. Доста по-различна е системата тука в това отношение, някои неща са добре измислени, други не чак толкова. 
Доста объркано, но се надявам че ме разбра г/д.
п.п поне за щата в които съм аз е така положението, за другите незнам много..
А технотестове няма, сега проучвам изискванията за внос на кола в Щатите, какво ще е нужно за регистрирането й освен прегледа и дали всъщност ще е нужен и тои, тъй като коли над 30 години се регистрират като Vintage Vehicle и вече там се плаща само данък, но това нещо е друга тема и ще имам доста време да разбера всичко преди да имам готовност да предприема действия.

Доста объркано, но се надявам че ме разбра г/д.

п.п поне за щата в които съм аз е така положението, за другите незнам много..
А технотестове няма, сега проучвам изискванията за внос на кола в Щатите, какво ще е нужно за регистрирането й освен прегледа и дали всъщност ще е нужен и тои, тъй като коли над 30 години се регистрират като Vintage Vehicle и вече там се плаща само данък, но това нещо е друга тема и ще имам доста време да разбера всичко преди да имам готовност да предприема действия.

- golf_1

И отново малко

а старата гарнитура се разпадна

Следващото сваляне на колектора вече ще е за малко разкрасяване

- golf_1
И така замалко да се сдобия с АБТ фарчета, които щяха да бъдат направени с лупи на късите, но като отидох да ги взема се оказа че не са АБТ, а няква гадна отливка и в ужасно състояние.
Но както и да е, ще се намери нещо подходящо. Сега едно ксенонче и няколко снимки от тази вечер и последното Slammed Saturdays за годината. Събраха се доста хора, ама бях позамръзнал и снимах само в началото докато бяхме малко все още.

и на заден план е интересно също

Тея халогени и бленди се прецакаха нещо и убиват цялата визия на колата отпред, до края на тая седмица ще се предприеме нещо тука

Но както и да е, ще се намери нещо подходящо. Сега едно ксенонче и няколко снимки от тази вечер и последното Slammed Saturdays за годината. Събраха се доста хора, ама бях позамръзнал и снимах само в началото докато бяхме малко все още.

и на заден план е интересно също

Тея халогени и бленди се прецакаха нещо и убиват цялата визия на колата отпред, до края на тая седмица ще се предприеме нещо тука

- golf_1
Проблема с предницата е решен вече.

- golf_1
Нещо мъничко, остана да ми го изрежат и да търса вариянти да се подкара дистанционното. Май от късна 98 година 3-ка модула е съвместим с дистанционното на 4-ка

Последна промяна от golf_1 на Пон 18 ное 2013 18:18, променено общо 1 път.
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Валка, от какво е дистанционното, не съм сигурен, че е oem entry 

- golf_1
ОЕМ е, от джета 2004-та лично съм го свалил. Същото беше и на моита 2002-ра, както и доста други такива са ми попадали. Замислих се дали от 3.5 модула няма да сработи с това
Ето номерата на дистанционното

А ключа вече е изрязан както трябва, дори човека в Home Depot се зарадва и каза че ги е виждал тея модификаций, имал 86-та кабрио и 89 джета

Ето номерата на дистанционното

А ключа вече е изрязан както трябва, дори човека в Home Depot се зарадва и каза че ги е виждал тея модификаций, имал 86-та кабрио и 89 джета

Последна промяна от golf_1 на Пон 18 ное 2013 18:19, променено общо 1 път.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Ключа много радва ! Кабрио с Вр6 е доста луда комбинация

- golf_1
Някои ден ще бъде още по-луда!
Днеска май хванах един от последните хубави дни. Измих я хубаво и последва хубаво пастиране също, за да запазя колкото се може повече боята за през зимата, а пък и да не ме дразни толкова много надраното. Което всъщност ме навежда на мисълта, за една тема която се заключи. Не само в бг има хора които не могат да карат и паркират, почти всеки ден намирам по някоя нова драскотина по колата, да не говориме за вдлъбнатините от други врати и няколко забърсвания. Добре, че ползвам хубава паста на meguiar`s, та прикрива поне малко. Надявам се на пролет, колата да спи вече в гараж както подобава. Тогава доста козметична работа ще се свърши по нея.
Малко от снимките от днеска, свърших и още някои дребни неща, до пролетта ще е така само дребни работи ще се пипат. Като мине зимата по сериозно!
Утре ще гледам да направя малко по-хубава снимки, а пък и може някои сет със зимният сетъп..

Днеска май хванах един от последните хубави дни. Измих я хубаво и последва хубаво пастиране също, за да запазя колкото се може повече боята за през зимата, а пък и да не ме дразни толкова много надраното. Което всъщност ме навежда на мисълта, за една тема която се заключи. Не само в бг има хора които не могат да карат и паркират, почти всеки ден намирам по някоя нова драскотина по колата, да не говориме за вдлъбнатините от други врати и няколко забърсвания. Добре, че ползвам хубава паста на meguiar`s, та прикрива поне малко. Надявам се на пролет, колата да спи вече в гараж както подобава. Тогава доста козметична работа ще се свърши по нея.
Малко от снимките от днеска, свърших и още някои дребни неща, до пролетта ще е така само дребни работи ще се пипат. Като мине зимата по сериозно!

Утре ще гледам да направя малко по-хубава снимки, а пък и може някои сет със зимният сетъп..

- golf_1

Уж се катерих да тествам зимния сетъп, те пък изчистили перфектно улиците..

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Зимния сетъп е доста приличен :)