Промяна на петичката
- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
Re: Промяна на петичката
Джантите са номер едно, ама за Опел Астра последния модел, че е с ръбове, а за обла количка - обли джанти според мен 

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
А за окачване мислила ли си ? Успех 

Тук в Бургас има една 5-ца Hofeele и е с джантите които колегата Stefan показал на снимката малко по нагоре в темата... Та въпросните джанти му стоят уникално и аз съм на мнение че и на това голфче ще заспят идеално
Поздравления за автомобила
ще следя темата интересно ми е как ще се развие за напред 

Поздравления за автомобила

- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
radi_nrj написа:...жълтите букви и цифрата на капачката, и ако аз си взема такива това ще е първото нещо, което ще оправя. Бих ги направил черни тея надписчета.
Тези надписчета са ми най-малката грижа. Само да знаех как ще изглежда със джантите...
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
elimn написа: Само да знаех как ще изглежда със джантите...
Тук viewtopic.php?f=53&t=4269&start=960 ще ти го изрисуват, само си подготви една снимка side view.
- elimn
Такаааа... Тези джанти, които съм си избрала събраха отрицателен вот. Не съм още много сигурна какво решение ще взема относно тях. Сега количката е още в сервиза. След като я видя пребоядисана ще му мисля. Колегата, който пита за окачването...Ами не, няма да мисля по него. Със спортно е и ...друса
инъче пък е стабилна. Тъмни стопове-хубаво, ама... ме е страх да не ми се надене някой. Немога да разчитам само на третия стоп. Освен, че искам да стане красива, няма да направя никакъв компромис със сигурността. Много ме вълнува наред със огледалата, тавана и капака дали да боядисам дръжките и лайсните черни. Приятели ме съветват да не го правя. Вчера в Бургас видях такъв Голф, но те бяха пластмасови черни и нищо друго не беше пипнато по него. Неможах да си представя моя. Чакам с нетърпение да си го видя и да умувам коя ще е следващата му корекция. А, ако оставя фарове и стопове оригинални, ще дойде по-скоро реда на ламбо вратичките. Мислех да пусна една червена лентичка по капака, така както е на спойлера и да продължи нагоре. Акцента червено ще присъства, макар, че не ми е любим цвят. Бих предпочела зелено. От бившия ми Сеат личи
Бях виждала във нета на една "задница"
емблемата. Фона около буквата W беше зелен. Акцента ще се прехвърли и отзад. Не ме критикувайте за това сега. Ще го направя със ПВЦ фолио и може да се отлепи, ако не ми хареса. някой, ако има идея как да направя червения цвят лентичка зелена ще съм благодана.

Последна промяна от elimn на Пон 04 окт 2010 0:47, променено общо 1 път.
- elimn
bobocamaro написа:elimn написа: Само да знаех как ще изглежда със джантите...
Тук viewtopic.php?f=53&t=4269&start=960 ще ти го изрисуват, само си подготви една снимка side view.
Мисля да изчакам да я пребоядисат и тогава да кача снимки, за да добия по-ясна представа. Там ми направиха капака/зания/ черен и ми хареса.
- elimn
Малко шега в темата да се разведря, защото съм на тръни. Сервиза и колата са далеч от мен и нямам възможност да наглеждам как вървят работите. Имам приятел, който ще опита да го направи вместо мен, но не е като да видя със собствените си очи. А след като я "напудря" ще искам да ми я измиват ето така:
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
elimn написа: Само да знаех как ще изглежда със джантите...
Ето как, за да добиеш някаква представа

elimn написа:Такаааа... Тези джанти, които съм си избрала събраха отрицателен вот. Не съм още много сигурна какво решение ще взема относно тях. Сега количката е още в сервиза. След като я видя пребоядисана ще му мисля. Колегата, който пита за окачването...Ами не, няма да мисля по него. Със спортно е и ...друсаинъче пък е стабилна. Тъмни стопове-хубаво, ама... ме е страх да не ми се надене някой. Немога да разчитам само на третия стоп. Освен, че искам да стане красива, няма да направя никакъв компромис със сигурността. Много ме вълнува наред със огледалата, тавана и капака дали да боядисам дръжките и лайсните черни. Приятели ме съветват да не го правя. Вчера в Бургас видях такъв Голф, но те бяха пластмасови черни и нищо друго не беше пипнато по него. Неможах да си представя моя. Чакам с нетърпение да си го видя и да умувам коя ще е следващата му корекция. А, ако оставя фарове и стопове оригинални, ще дойде по-скоро реда на ламбо вратичките. Мислех да пусна една червена лентичка по капака, така както е на спойлера и да продължи нагоре. Акцента червено ще присъства, макар, че не ми е любим цвят. Бих предпочела зелено. От бившия ми Сеат личи
Бях виждала във нета на една "задница"
емблемата. Фона около буквата W беше зелен. Акцента ще се прехвърли и отзад. Не ме критикувайте за това сега. Ще го направя със ПВЦ фолио и може да се отлепи, ако не ми хареса. някой, ако има идея как да направя червения цвят лентичка зелена ще съм благодана.
Относно дръжките и аз сам на мнение че няма да изглежда добре.... но виж идеята с лентата да продължава и към капака ми се струва добра но незнам как ще изглежда

А ако търсиш такъв червен мотив имам едно предложение за черни джанти с червен кант смятам че може би ще стои добре

Ето и няколко предложения жалко само че неможах да намеря в твоя цвят

Последна промяна от Селямсъза на Пет 15 окт 2010 2:30, променено общо 1 път.
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
тук май те чакат твойте стопове viewtopic.php?f=48&t=120291
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
Тоз красавец от Габровско ли е.
Искам да го видя на живо може ли,
Искам да го видя на живо може ли,

- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
развитие някакво 

hooligans написа:Колежке, айде и тук да ти кажа![]()
тези джанти не седят добре на голф 5