Промяна на петичката

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
live_for_passat
Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
Двигател: ASZ 2002

Re: Промяна на петичката

Мнениеот live_for_passat » Пет 01 окт 2010 17:20

Джантите са номер едно, ама за Опел Астра последния модел, че е с ръбове, а за обла количка - обли джанти според мен :beer

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пет 01 окт 2010 18:38

А за окачване мислила ли си ? Успех :да:

Селямсъза
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Селямсъза » Нед 03 окт 2010 4:13

Тук в Бургас има една 5-ца Hofeele и е с джантите които колегата Stefan показал на снимката малко по нагоре в темата... Та въпросните джанти му стоят уникално и аз съм на мнение че и на това голфче ще заспят идеално :roll:
Поздравления за автомобила :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown ще следя темата интересно ми е как ще се развие за напред :roll:

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Нед 03 окт 2010 23:45

radi_nrj написа:...жълтите букви и цифрата на капачката, и ако аз си взема такива това ще е първото нещо, което ще оправя. Бих ги направил черни тея надписчета.

Тези надписчета са ми най-малката грижа. Само да знаех как ще изглежда със джантите...

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пон 04 окт 2010 0:26

elimn написа: Само да знаех как ще изглежда със джантите...

Тук viewtopic.php?f=53&t=4269&start=960 ще ти го изрисуват, само си подготви една снимка side view.

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Пон 04 окт 2010 0:28

Такаааа... Тези джанти, които съм си избрала събраха отрицателен вот. Не съм още много сигурна какво решение ще взема относно тях. Сега количката е още в сервиза. След като я видя пребоядисана ще му мисля. Колегата, който пита за окачването...Ами не, няма да мисля по него. Със спортно е и ...друса :cry: инъче пък е стабилна. Тъмни стопове-хубаво, ама... ме е страх да не ми се надене някой. Немога да разчитам само на третия стоп. Освен, че искам да стане красива, няма да направя никакъв компромис със сигурността. Много ме вълнува наред със огледалата, тавана и капака дали да боядисам дръжките и лайсните черни. Приятели ме съветват да не го правя. Вчера в Бургас видях такъв Голф, но те бяха пластмасови черни и нищо друго не беше пипнато по него. Неможах да си представя моя. Чакам с нетърпение да си го видя и да умувам коя ще е следващата му корекция. А, ако оставя фарове и стопове оригинални, ще дойде по-скоро реда на ламбо вратичките. Мислех да пусна една червена лентичка по капака, така както е на спойлера и да продължи нагоре. Акцента червено ще присъства, макар, че не ми е любим цвят. Бих предпочела зелено. От бившия ми Сеат личи :D Бях виждала във нета на една "задница" :Mr Green Fun емблемата. Фона около буквата W беше зелен. Акцента ще се прехвърли и отзад. Не ме критикувайте за това сега. Ще го направя със ПВЦ фолио и може да се отлепи, ако не ми хареса. някой, ако има идея как да направя червения цвят лентичка зелена ще съм благодана.
golfi.jpg

Последна промяна от elimn на Пон 04 окт 2010 0:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Пон 04 окт 2010 0:29

bobocamaro написа:

Тук viewtopic.php?f=53&t=4269&start=960 ще ти го изрисуват, само си подготви една снимка side view.

Мисля да изчакам да я пребоядисат и тогава да кача снимки, за да добия по-ясна представа. Там ми направиха капака/зания/ черен и ми хареса.

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Пон 04 окт 2010 0:42

Малко шега в темата да се разведря, защото съм на тръни. Сервиза и колата са далеч от мен и нямам възможност да наглеждам как вървят работите. Имам приятел, който ще опита да го направи вместо мен, но не е като да видя със собствените си очи. А след като я "напудря" ще искам да ми я измиват ето така:
Moqta awtomiwka.jpg

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 04 окт 2010 11:52

Ето как, за да добиеш някаква представа :wink:

Изображение

Селямсъза
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Селямсъза » Пон 04 окт 2010 16:52

elimn написа:Такаааа... Тези джанти, които съм си избрала събраха отрицателен вот. Не съм още много сигурна какво решение ще взема относно тях. Сега количката е още в сервиза. След като я видя пребоядисана ще му мисля. Колегата, който пита за окачването...Ами не, няма да мисля по него. Със спортно е и ...друса :cry: инъче пък е стабилна. Тъмни стопове-хубаво, ама... ме е страх да не ми се надене някой. Немога да разчитам само на третия стоп. Освен, че искам да стане красива, няма да направя никакъв компромис със сигурността. Много ме вълнува наред със огледалата, тавана и капака дали да боядисам дръжките и лайсните черни. Приятели ме съветват да не го правя. Вчера в Бургас видях такъв Голф, но те бяха пластмасови черни и нищо друго не беше пипнато по него. Неможах да си представя моя. Чакам с нетърпение да си го видя и да умувам коя ще е следващата му корекция. А, ако оставя фарове и стопове оригинални, ще дойде по-скоро реда на ламбо вратичките. Мислех да пусна една червена лентичка по капака, така както е на спойлера и да продължи нагоре. Акцента червено ще присъства, макар, че не ми е любим цвят. Бих предпочела зелено. От бившия ми Сеат личи :D Бях виждала във нета на една "задница" :Mr Green Fun емблемата. Фона около буквата W беше зелен. Акцента ще се прехвърли и отзад. Не ме критикувайте за това сега. Ще го направя със ПВЦ фолио и може да се отлепи, ако не ми хареса. някой, ако има идея как да направя червения цвят лентичка зелена ще съм благодана.

Относно дръжките и аз сам на мнение че няма да изглежда добре.... но виж идеята с лентата да продължава и към капака ми се струва добра но незнам как ще изглежда :roll:
А ако търсиш такъв червен мотив имам едно предложение за черни джанти с червен кант смятам че може би ще стои добре :roll:
Ето и няколко предложения жалко само че неможах да намеря в твоя цвят
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Последна промяна от Селямсъза на Пет 15 окт 2010 2:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf777 » Пон 04 окт 2010 18:31

тук май те чакат твойте стопове viewtopic.php?f=48&t=120291

Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996