VENISH_GOLF_3_GT написа:Венто предница много ясно![]()

Ivan_GT написа:VENISH_GOLF_3_GT написа:Венто предница много ясно![]()
Beco_ написа:здравйте след кратко забавяне поради студеното време,успях да поработя през тези починивни дни покрай 3ти март
накратко успях да сваля двигателя и да го заменя с 1.8 абс. 90 кс,но оставих скоростната кутия от 1.4ковия с код CZA
оригиналната с която беше 1.8 мотора е CHB.Cлед извесно четене из сайта на всички теми за скоростните кутии и предавателните числа и http://scirocco.org/ стигнах до извода,че ще е малко по добре на ускорение на 1,2и 3та скорост.
естествено измуших инсталацията от 1.8то за да е вкарам на мястото на 1.4ката и имах малък проблем с хидравликата. нямам много снимки, защото абслютно всичко направих сам. с изключение на качването и свалянето на моторите и естествено за ауспусите,че ми беше нужен заварчик. това е за сега.
снимките естествено са от гсм и за това са с лошо качество
Поздрави
stefan4o написа:T.e. си монтирал 1.8 мотор на кутията от 1.4??? Без да преправяш нищо?
iv0_bs90 написа:а защо вместо тъжно не го направи непокист с равни веждина снимката с бялото венто откъдето взе идеята ми изглежда равно и поне на мен малко повече ми харесва. Поздрави градски
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта