Голф 3 - изцяло обновяване

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Re: Голф 3 - изцяло обновяване

Мнениеот yoan4o » Пон 11 юли 2011 13:19

Евала за положения труд, навсякъде сте пипнали.... mhihi

Важното е на Вас да ви харесва. :bowdown :deal

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Пон 11 юли 2011 13:19

Да отидем заедно ли ко ?

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пон 11 юли 2011 13:20

Интериора наистина заслужава адмирации, за състоянието в което е и отделеното време/труд и средства :да: , защото определено са вложени с много. Много ми харесва и определено ми се иска да чуя как ще се чува при така подредени говорители! :bowdown :beer
Иначе и на мен прозрачния капак ми е в повече...

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Пон 11 юли 2011 13:22

Antonio87 написа: ама по добре да беше казал само капака не ми харесва

Е как да кажа че само капака не ми харесва,като нищо от това подобие на автомобил не ми харесва? Айде аз тръгвам че имам записан час при психолога. :deal

Потребителски аватар
Ladev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ladev » Пон 11 юли 2011 13:28

На мен ми харесва, интересен е, идеята с капака ми допада. По-различен стил на тунинг е, но заслужава похвали, особено за кожарската работа по интериора :beer само ако се боядисаш двигателя и вкараш малко хромирани елементи по него ще се отличава много повече отколкото спрейчето което си напръскал сега mhihi

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Пон 11 юли 2011 14:15

T.C.T. написа:
Antonio87 написа: ама по добре да беше казал само капака не ми харесва

Е как да кажа че само капака не ми харесва,като нищо от това подобие на автомобил не ми харесва? Айде аз тръгвам че имам записан час при психолога. :deal

по-добре си запази мнението за себе си, и дано психолога те излекува ако не ще ти пращам моя :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пон 11 юли 2011 14:33

Интериора и изработката му наистина са на ниво, поздравления за което :) Но не може да се каже същото за оптиката, като почнем от капак, решетка, задна броня, спойлер, боята по двигателя и т.н...

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Пон 11 юли 2011 14:45

Antonio87 написа:по-добре си запази мнението за себе си, и дано психолога те излекува ако не ще ти пращам моя :Mr Green Fun

Не разбрах ти какъв се явяваш за да ми казваш в кой крачол да си го държа? Твоя доктор не ми го пращай все още нямам нужда от психиатър. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996

Мнениеот mirkata 4020 » Пон 11 юли 2011 14:50

scare нещо има преиграно.....
6-за труда и материалите.
на мен ми излиза малко в повече кича.

Потребителски аватар
bronzer91
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bronzer91 » Пон 11 юли 2011 15:06

Невероятен салон scare

Потребителски аватар
marto_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marto_vw » Пон 11 юли 2011 18:38

Antonio87 написа:
T.C.T. написа:Disaster! scare Още при вида на снимката с дограмата на предния капак ми падна рязко кръвното,разтроих се психически и сега отивам на терапевт...Тези дни ще ти пратя на лично съобщение банкова сметка на която да преведеш парите по рехабилитацията и последвалото лечение.

ако иксаш всички да съберем пари за лечението ти а ? :Mr Green Fun а сега по темата на колегата така му харесва така го е направил и си е играл много време и накрая като дойде някой да изкаже умния си коментар и е.ава майката на пейзажа ,всеки има право на мнение ама по добре да беше казал само капака не ми харесва :beer
ПС:ако не можеш да си намериш лекар аз ще ти препоръчам много добър :Mr Green Fun :063:

Колега всеки има право на мнение, защо да не се изкаже и колегата негативно след като не му харесва колата?Така мисли така го казва..Може да е малко по остро, но така ги вижда нещата...На мен също като цяло не ми допада колата.Всеки си има някакъв вкус.Идеята е ясна обаче на мен ми бие на кич...Иначе евала за положения труд и средства...Много работа е имало по колата докато добие този вид.Вече на кой му харесва и кой не въпрос на вкус...Важното е собственика да е доволен от резултата :beer

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Пон 11 юли 2011 18:44

Важното е собственика да е доволен от резултата :beer[/quote]
и аз съм съгласен с това колега важното е той да си я харесва,ама найстина беше грубо изказването на колегата ,не съм казал да няма негативни коментари ама просто неговото беше прекалено :beer

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Пон 11 юли 2011 18:48

Aма в Ловеч е най - големия нали ;) По - добре първи на село ,от колкото последен в града :D

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Пон 11 юли 2011 19:21

Всички колеги дето са му написали нещо подобно на важно е ти да си я харесваш или се опитват да му спестяват явното или нямат собствена преценка.Аз каквото виждам това оценявам,щом е пуснал тема във форума ще търпи и критика.Коментарите ми са хапливи,но щом присъстват такива значи е време колегата да си свери часовника и да помисли имат ли основание тея коментари.Мойто виждане е че тоя гоуф е за тотален ребилд.
ps Секретарката от Казанлък/Варна да ми направи едно дълго кафе и да си седне тихичко зад бюрото да си лакира ноктите. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Пон 11 юли 2011 19:24

T.C.T. написа:Всички колеги дето са му написали нещо подобно на важно е ти да си я харесваш или се опитват да му спестяват явното или нямат собствена преценка.Аз каквото виждам това оценявам,щом е пуснал тема във форума ще търпи и критика.Коментарите ми са хапливи,но щом присъстват такива значи е време колегата да си свери часовника и да помисли имат ли основание тея коментари.Мойто виждане е че тоя гоуф е за тотален ребилд.
ps Секретарката от Казанлък/Варна да ми направи едно дълго кафе и да си седне тихичко зад бюрото да си лакира ноктите. :Mr Green Fun

братчед спри да се ебаваш вече, да не дойде секретарката у софията да видиш от де изгрява слънцето не сме тук да се дразним ,както имаш остър коментар към колегата и аз имам към теб кво се дървиш тогава не ми е ясно death така зад клавиатурата сте много велики

Върни се в “Оптичен тунинг”