Важното е на Вас да ви харесва.

Antonio87 написа: ама по добре да беше казал само капака не ми харесва
T.C.T. написа:Antonio87 написа: ама по добре да беше казал само капака не ми харесва
Е как да кажа че само капака не ми харесва,като нищо от това подобие на автомобил не ми харесва? Айде аз тръгвам че имам записан час при психолога.
Antonio87 написа:по-добре си запази мнението за себе си, и дано психолога те излекува ако не ще ти пращам моя
Antonio87 написа:T.C.T. написа:Disaster!Още при вида на снимката с дограмата на предния капак ми падна рязко кръвното,разтроих се психически и сега отивам на терапевт...Тези дни ще ти пратя на лично съобщение банкова сметка на която да преведеш парите по рехабилитацията и последвалото лечение.
ако иксаш всички да съберем пари за лечението ти а ?а сега по темата на колегата така му харесва така го е направил и си е играл много време и накрая като дойде някой да изкаже умния си коментар и е.ава майката на пейзажа ,всеки има право на мнение ама по добре да беше казал само капака не ми харесва
![]()
ПС:ако не можеш да си намериш лекар аз ще ти препоръчам много добър![]()
T.C.T. написа:Всички колеги дето са му написали нещо подобно на важно е ти да си я харесваш или се опитват да му спестяват явното или нямат собствена преценка.Аз каквото виждам това оценявам,щом е пуснал тема във форума ще търпи и критика.Коментарите ми са хапливи,но щом присъстват такива значи е време колегата да си свери часовника и да помисли имат ли основание тея коментари.Мойто виждане е че тоя гоуф е за тотален ребилд.
ps Секретарката от Казанлък/Варна да ми направи едно дълго кафе и да си седне тихичко зад бюрото да си лакира ноктите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта