Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - снимки 14ст.

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Re: Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - нови снимки

Мнениеот Sashko_Trg » Пон 26 дек 2011 0:56

Пак добри пари си му взел :) то за холанците 300 евра нищо не са, ама за нас ....

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 14 яну 2012 23:42

Ето го и двд адаптера вече вързан към МФД-то :applause: Страшна глезотия за дълъг път направо се е 'утепало :banana
Камерата нещо не може да въпроизведе качеството, но съм възхитен от адаптера който е направил германеца, на живо е кристална картина и перфектен звук :shock
доволен съм, като имам време ще поработя по захващането на двд плеъра в жабката, че в момента е просто пуснат вътре :oops:

Потребителски аватар
vw__fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw__fen » Нед 15 яну 2012 1:11

опаа някой гледа под прикритие ... mhihi страшен сериал :да:
а иначе тая глезотия има ли екстрата да се мърда нагоре .. всмисъл самия екран да гледа леко на горе както е на някои мондеота от по новите модели .. :да:

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Нед 15 яну 2012 1:17

vw__fen написа:опаа някой гледа под прикритие ... mhihi страшен сериал :да:
а иначе тая глезотия има ли екстрата да се мърда нагоре .. всмисъл самия екран да гледа леко на горе както е на някои мондеота от по новите модели .. :да:

Има мисля 8 или 10 положения екрана в зависимост как ти е удобно и от къде е слънцето. Изумен съм блаупункт каква машинка са направили, за годините си е било изтребител, пък и сега с някои друго модулче дава завидни резултати mhihi

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Нед 15 яну 2012 10:22

Колега а копчетата за подгрева от И Бей ли ги взе и ако да колко $?

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Нед 15 яну 2012 13:15

RoadRunner написа:Колега а копчетата за подгрева от И Бей ли ги взе и ако да колко $?

Не, купих ги от колега от форума, много трудно се намират тия копчета, обиколих де що има морга в София, намерих ги на 1 място на 30 лева ама докато се назландисвах и мислех че мога и по-тънко да ги намеря те ги продадоха :talk: После от едно момче от форума за 40 кинта ги взех :wink:

В ибей понякога изпадат мнооого тънко, още преди да се навия да купувам 2-3 комплекта свършиха на по 7 паунда. Иначе масово са по 20 паунда. :)
Скъпа се оказва инсталацията, куфатек искат 50-80 евро за инсталация, аз имам буксите на седалките и мисля като имам повече свободно време да си поръчам от ФВ буксите на копчетата и сам да си направя инсталацията че нещо 60 евро и 20 доставка бая ми се струват :?

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 01 фев 2012 23:10

Пак съм в играта, дойде вчера новия фуллфис, той като стария ама на половината нa неговата цена. mhihi Един приятел го видя и вика, човек тярса такова табло от 2 години и няма намиране, а ти за 5 месеца смени 3 такива :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Изображение
Изображение
Изображение

разглобил съм го малко за освежаване че явно е седяло бая време в някои склад и беше много прашно, ще се полира стъклото и сугурно ще слагам r32 рингове и стрелки.
това е за сега :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Чет 02 фев 2012 20:35

Чудиш се какво да правиш докато мине зимата :) ама то там при вас сигурно е топло и няма сняг :)

Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Мнениеот bace_go6o » Пет 03 фев 2012 0:39

Колега, колата е супер ! ! ! Мен много ме радва, така като гледам и доста хора от форума. Искам само да те попитам, можеш да ми отговориш и на ЛС, колко ти излезна навигацията, заедно със урудките за двд .. Намислил съм за в бъдеще и аз нещо подобно.. Още веднъж страхотна кола се заформя, очаквам още подобрения и много снимки ! ! !

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пет 03 фев 2012 13:31

Понеже доста хора ме питаха на ЛС, май по-добре направо тука да отговоря, самата навигация ми излезе малко над 300 лева с доставката от Англия, най-добре е да се вземе навигация от Сеат след 2002-ра година, B-версия (б на английски) защото е с най-новия софт, другия вариант е D версия на ФВ навигация но те вървят доста по-скъпо а разликата е само в надписа на навигацията и началния екран че е Сеат вместо Фв. Двд плеъра го свалих от една кола която замина за БГ та той ми е без пари иначе предполагам за около 150 лева може да се намери някакъв плеър (моят нов струва 150 евро, 2-ра ръка около 100 евро върви). Модула за двд-то го взех от ибей за около 85-90 евро с доставката до БГ, за модула за айфон и музика от флашка се набутах здраво, ама прибързах и така се получи, аз го взех за 210 евро с доставката, но после видях че го има същия без една стойка (която не е важна) за 130 евро. Модула е DENSION има ги в ибей.де. Цялата работа ми излезе около 800-1000 лева, но можех да мина и едни 150 лева по-тънко ако не бях избързал. Има вариант да се купи ДВД по-нов модел който да има флашка и да се слуша музика от двд-то вместо да се купува 2-ри модул (но качеството няма да е като през ДЕНШЪНА !!) това е по-бюджетен вариант. Скъпо е наистина, но кефа накрая е много голям :banana Предпочетох на този етап парите да ги дам за комфорт вместо за прагчета и брони mhihi

мерси за мнението за колата, старая се да става добре да ми доставя кеф на мен пък и на другите. Нещата стават бавно най-вече от финансова гледна точка, пък и гледам да не избързвам с покупките, защото става така че като дам мн пари за нещо после се оказва че е могло да се мине и с по-малко средства пък и като се действа "едно по едно" кефа е още по-голям защото колата се променя постоянно с по нещо ново и макари с дребни неща разликата се вижда и така колата не ти омръзва толкова :mrgreen:

edit: ако сега трябваше да взимам двд плеър, щях да взема това, излязло е наскоро понеже когато аз събирах мойта система го нямаше като опция, мисля това има всико което може да се желае, двд и тв тунер в едно :bowdown :bowdown даже скоро ще помисля за смяна на моето двд :roll:
http://www.ebay.de/itm/Dietz-85702-Car- ... 4cf295f67d

цената според мен си заслужава до последния цент

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Чет 22 мар 2012 13:52

Гледам че станаха комерсиални тия Хела Целис викам я да ги пробвам и аз, но определено това не е моя фар, грам не ми хареса как седи на колата :lol: Малко ше им се порадвам как светят докато намеря Р32 фарове и ще хващат пътя. Ама викам да постна 2-3 снимки така и така съм ги сложил, пък и не съм писал отдавна :063:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Чет 22 мар 2012 13:55

А между другото ето как стана фиса :)

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
изчистен оправен, само не съм полирал стъклото че не ми се занимаваше, пък и то не е много лошо :D Друго прай големия фис, като продадох предния и някакси ми липсваше тая екстричка :bowdown

пс. малко са кофти снимките, не знам защо излизат толкова червени, хич не се оправям с тия фотоапарати :banghead:

Потребителски аватар
del21
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот del21 » Съб 28 юли 2012 23:14

Браво колега! :applause: Голфа ти е супер! :да: Най-важното е на теб да ти е кеф,когато си го караш!

Последна промяна от del21 на Вто 13 ное 2012 19:43, променено общо 1 път.

infernooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот infernooo » Съб 10 ное 2012 21:37

Браво колега,всичко е супер :bowdown

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 26 ное 2012 22:28

Зарязах малко темата, но нищо ново не съм правил, предимно карам и прави малки промени, продавам едно купувам друго и така.

Благодарение на Пламен (supawiza) сложих турбо 1749ва :bowdown :bowdown момчето ми ПОДАРИ топла част от голфово турбо, това се казва Колега с главно 'К'. Бях купил турбо от голф5 на малко километри но ми трябваше топла част за да стане за голф4. Не съм мапвал колата с оригиналния софтуер си е. Единствената разлика която забелязах е че маф-а дава по-високи стойности с това турбо. Нямам нищо друго сложено по колата, с оригинален софт разпръсквачи съм и т.н
Скоро ако не ми хрумне нещо друго ще се слага вб турбо което намерих от Англия на малко км и ще се понаправи нещо по силовата част, но да не се заричам mhihi
Все повече заглеждам А3 8P и Голф5-ци та не знам кога ше ме удари тока и ще реша окончателно да се разделям с 4ката. Ако се прави нещо интересно ще ъпдейтвам тука :wink:

Върни се в “Оптичен тунинг”