Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - снимки 14ст.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - нови снимки
Пак добри пари си му взел
то за холанците 300 евра нищо не са, ама за нас ....

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Ето го и двд адаптера вече вързан към МФД-то
Страшна глезотия за дълъг път направо се е 'утепало
Камерата нещо не може да въпроизведе качеството, но съм възхитен от адаптера който е направил германеца, на живо е кристална картина и перфектен звук
доволен съм, като имам време ще поработя по захващането на двд плеъра в жабката, че в момента е просто пуснат вътре

Камерата нещо не може да въпроизведе качеството, но съм възхитен от адаптера който е направил германеца, на живо е кристална картина и перфектен звук

доволен съм, като имам време ще поработя по захващането на двд плеъра в жабката, че в момента е просто пуснат вътре

- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
опаа някой гледа под прикритие ...
страшен сериал
а иначе тая глезотия има ли екстрата да се мърда нагоре .. всмисъл самия екран да гледа леко на горе както е на някои мондеота от по новите модели ..

а иначе тая глезотия има ли екстрата да се мърда нагоре .. всмисъл самия екран да гледа леко на горе както е на някои мондеота от по новите модели ..

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
vw__fen написа:опаа някой гледа под прикритие ...страшен сериал
![]()
Има мисля 8 или 10 положения екрана в зависимост как ти е удобно и от къде е слънцето. Изумен съм блаупункт каква машинка са направили, за годините си е било изтребител, пък и сега с някои друго модулче дава завидни резултати

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Колега а копчетата за подгрева от И Бей ли ги взе и ако да колко $?
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
RoadRunner написа:Колега а копчетата за подгрева от И Бей ли ги взе и ако да колко $?
Не, купих ги от колега от форума, много трудно се намират тия копчета, обиколих де що има морга в София, намерих ги на 1 място на 30 лева ама докато се назландисвах и мислех че мога и по-тънко да ги намеря те ги продадоха

В ибей понякога изпадат мнооого тънко, още преди да се навия да купувам 2-3 комплекта свършиха на по 7 паунда. Иначе масово са по 20 паунда.

Скъпа се оказва инсталацията, куфатек искат 50-80 евро за инсталация, аз имам буксите на седалките и мисля като имам повече свободно време да си поръчам от ФВ буксите на копчетата и сам да си направя инсталацията че нещо 60 евро и 20 доставка бая ми се струват

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Пак съм в играта, дойде вчера новия фуллфис, той като стария ама на половината нa неговата цена.
Един приятел го видя и вика, човек тярса такова табло от 2 години и няма намиране, а ти за 5 месеца смени 3 такива

разглобил съм го малко за освежаване че явно е седяло бая време в някои склад и беше много прашно, ще се полира стъклото и сугурно ще слагам r32 рингове и стрелки.
това е за сега

разглобил съм го малко за освежаване че явно е седяло бая време в някои склад и беше много прашно, ще се полира стъклото и сугурно ще слагам r32 рингове и стрелки.
това е за сега

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Чудиш се какво да правиш докато мине зимата
ама то там при вас сигурно е топло и няма сняг 

- bace_go6o
- Автомобил: lek
- Двигател: AFN 97
Колега, колата е супер ! ! ! Мен много ме радва, така като гледам и доста хора от форума. Искам само да те попитам, можеш да ми отговориш и на ЛС, колко ти излезна навигацията, заедно със урудките за двд .. Намислил съм за в бъдеще и аз нещо подобно.. Още веднъж страхотна кола се заформя, очаквам още подобрения и много снимки ! ! !
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже доста хора ме питаха на ЛС, май по-добре направо тука да отговоря, самата навигация ми излезе малко над 300 лева с доставката от Англия, най-добре е да се вземе навигация от Сеат след 2002-ра година, B-версия (б на английски) защото е с най-новия софт, другия вариант е D версия на ФВ навигация но те вървят доста по-скъпо а разликата е само в надписа на навигацията и началния екран че е Сеат вместо Фв. Двд плеъра го свалих от една кола която замина за БГ та той ми е без пари иначе предполагам за около 150 лева може да се намери някакъв плеър (моят нов струва 150 евро, 2-ра ръка около 100 евро върви). Модула за двд-то го взех от ибей за около 85-90 евро с доставката до БГ, за модула за айфон и музика от флашка се набутах здраво, ама прибързах и така се получи, аз го взех за 210 евро с доставката, но после видях че го има същия без една стойка (която не е важна) за 130 евро. Модула е DENSION има ги в ибей.де. Цялата работа ми излезе около 800-1000 лева, но можех да мина и едни 150 лева по-тънко ако не бях избързал. Има вариант да се купи ДВД по-нов модел който да има флашка и да се слуша музика от двд-то вместо да се купува 2-ри модул (но качеството няма да е като през ДЕНШЪНА !!) това е по-бюджетен вариант. Скъпо е наистина, но кефа накрая е много голям
Предпочетох на този етап парите да ги дам за комфорт вместо за прагчета и брони 
мерси за мнението за колата, старая се да става добре да ми доставя кеф на мен пък и на другите. Нещата стават бавно най-вече от финансова гледна точка, пък и гледам да не избързвам с покупките, защото става така че като дам мн пари за нещо после се оказва че е могло да се мине и с по-малко средства пък и като се действа "едно по едно" кефа е още по-голям защото колата се променя постоянно с по нещо ново и макари с дребни неща разликата се вижда и така колата не ти омръзва толкова
edit: ако сега трябваше да взимам двд плеър, щях да взема това, излязло е наскоро понеже когато аз събирах мойта система го нямаше като опция, мисля това има всико което може да се желае, двд и тв тунер в едно
даже скоро ще помисля за смяна на моето двд
http://www.ebay.de/itm/Dietz-85702-Car- ... 4cf295f67d
цената според мен си заслужава до последния цент

мерси за мнението за колата, старая се да става добре да ми доставя кеф на мен пък и на другите. Нещата стават бавно най-вече от финансова гледна точка, пък и гледам да не избързвам с покупките, защото става така че като дам мн пари за нещо после се оказва че е могло да се мине и с по-малко средства пък и като се действа "едно по едно" кефа е още по-голям защото колата се променя постоянно с по нещо ново и макари с дребни неща разликата се вижда и така колата не ти омръзва толкова

edit: ако сега трябваше да взимам двд плеър, щях да взема това, излязло е наскоро понеже когато аз събирах мойта система го нямаше като опция, мисля това има всико което може да се желае, двд и тв тунер в едно

http://www.ebay.de/itm/Dietz-85702-Car- ... 4cf295f67d
цената според мен си заслужава до последния цент
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Гледам че станаха комерсиални тия Хела Целис викам я да ги пробвам и аз, но определено това не е моя фар, грам не ми хареса как седи на колата
Малко ше им се порадвам как светят докато намеря Р32 фарове и ще хващат пътя. Ама викам да постна 2-3 снимки така и така съм ги сложил, пък и не съм писал отдавна

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
А между другото ето как стана фиса

изчистен оправен, само не съм полирал стъклото че не ми се занимаваше, пък и то не е много лошо
Друго прай големия фис, като продадох предния и някакси ми липсваше тая екстричка 
пс. малко са кофти снимките, не знам защо излизат толкова червени, хич не се оправям с тия фотоапарати

изчистен оправен, само не съм полирал стъклото че не ми се занимаваше, пък и то не е много лошо

пс. малко са кофти снимките, не знам защо излизат толкова червени, хич не се оправям с тия фотоапарати

- del21
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: TDI 99
Браво колега!
Голфа ти е супер!
Най-важното е на теб да ти е кеф,когато си го караш!

Последна промяна от del21 на Вто 13 ное 2012 19:43, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Браво колега,всичко е супер 

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Зарязах малко темата, но нищо ново не съм правил, предимно карам и прави малки промени, продавам едно купувам друго и така.
Благодарение на Пламен (supawiza) сложих турбо 1749ва
момчето ми ПОДАРИ топла част от голфово турбо, това се казва Колега с главно 'К'. Бях купил турбо от голф5 на малко километри но ми трябваше топла част за да стане за голф4. Не съм мапвал колата с оригиналния софтуер си е. Единствената разлика която забелязах е че маф-а дава по-високи стойности с това турбо. Нямам нищо друго сложено по колата, с оригинален софт разпръсквачи съм и т.н
Скоро ако не ми хрумне нещо друго ще се слага вб турбо което намерих от Англия на малко км и ще се понаправи нещо по силовата част, но да не се заричам
Все повече заглеждам А3 8P и Голф5-ци та не знам кога ше ме удари тока и ще реша окончателно да се разделям с 4ката. Ако се прави нещо интересно ще ъпдейтвам тука
Благодарение на Пламен (supawiza) сложих турбо 1749ва

Скоро ако не ми хрумне нещо друго ще се слага вб турбо което намерих от Англия на малко км и ще се понаправи нещо по силовата част, но да не се заричам

Все повече заглеждам А3 8P и Голф5-ци та не знам кога ше ме удари тока и ще реша окончателно да се разделям с 4ката. Ако се прави нещо интересно ще ъпдейтвам тука