MKIII Black "MG"
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vw Golf 3 GT" MoHukA"
Много добре са станали, трябва да ги видя на живо 

- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: MKIII Black "MoHukA"
Аз за това преди тая операция мина през автомивката и ги мина на пароструйката, след това ги изкъпя и с WD40, пия едно кафе и след това с малко зор ама си тръгват.
- Огито Ангелов
radi_nrj написа:Аз за това преди тая операция мина през автомивката и ги мина на пароструйката, след това ги изкъпя и с WD 40 и с малко зор ама си тръгват.
С телена четка и после добре ги смазах с масалце, уви ключа се счупи и после както казах със секача много време блъсках, но почти никаква работа не свърших

- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
сваляш и разглобяваш 4-рите омортисьора после водоструйка и се молиш да стане ако не на стругаря нова гайка и така става ядохме го тоя с на един познат колата на едия се прееба гайката и правихме нова на другите като ги разглобихме и станаха
- murder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oganizaciq написа:radi_nrj написа:Аз за това преди тая операция мина през автомивката и ги мина на пароструйката, след това ги изкъпя и с WD 40 и с малко зор ама си тръгват.
С телена четка и после добре ги смазах с масалце, уви ключа се счупи и после както казах със секача много време блъсках, но почти никаква работа не свърших
Оги, ние с Красьо (toxyto) имаме същият проблем. Ключа се изкриви, секача прееба отворите по гайките и никакъв резултат, не помръдва....... и двамата сме с окачване от доктора, чувам и за други колеги с много проблеми с окачванията му

Майстора има някъкво спрейче(нещо като преобразувател за ръжда),като пръсне от него и няма зъпъване.
Пробва ли с нещо тъкова?
Пробва ли с нещо тъкова?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Мислили сте ако да речем се намажат хубавао с грес по резбата.След време няма ли да е по-лесно развиването им 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Искат си сваляне от колата и както каза NEIKI4A по натам мивка и яко раздвижване
На мойта бангия го ядохме с него 

- Огито Ангелов
neiki4a написа:сваляш и разглобяваш 4-рите омортисьора после водоструйка и се молиш да стане ако не на стругаря нова гайка и така става ядохме го тоя с на един познат колата на едия се прееба гайката и правихме нова на другите като ги разглобихме и станаха
Точно това ми предложиха, сваляне и нови гайки на стругар и май така ще стане, защото от толкова блъскане със секача не приличат на нищо и дори и да си направя нов ключ няма да мога да го ползвам.Ще направя шестограмови гайки от дураломин за които сигурно ще ми трябва ключ 36-38

Ivan_GT написа:Майстора има някъкво спрейче(нещо като преобразувател за ръжда),като пръсне от него и няма зъпъване.
Пробва ли с нещо тъкова?
Не съм пробвал нямах под ръка тогава.
Bai Sando написа:Мислили сте ако да речем се намажат хубавао с грес по резбата.След време няма ли да е по-лесно развиването им
Това за напред е идея и май така ще се практикува

murder написа:oganizaciq написа:radi_nrj написа:Аз за това преди тая операция мина през автомивката и ги мина на пароструйката, след това ги изкъпя и с WD 40 и с малко зор ама си тръгват.
Оги, ние с Красьо (toxyto) имаме същият проблем. Ключа се изкриви, секача прееба отворите по гайките и никакъв резултат, не помръдва....... и двамата сме с окачване от доктора, чувам и за други колеги с много проблеми с окачванията му
Моето не е от него ама на пак не иска!
Много благодаря колеги за топлите думи

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
На мен една гайка ми струва 20 лева
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти: