MKIII Black "MG"
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vw Golf 3 GT" MoHukA"
Много добре са станали, трябва да ги видя на живо 

- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: MKIII Black "MoHukA"
Аз за това преди тая операция мина през автомивката и ги мина на пароструйката, след това ги изкъпя и с WD40, пия едно кафе и след това с малко зор ама си тръгват.
- Огито Ангелов
radi_nrj написа:Аз за това преди тая операция мина през автомивката и ги мина на пароструйката, след това ги изкъпя и с WD 40 и с малко зор ама си тръгват.
С телена четка и после добре ги смазах с масалце, уви ключа се счупи и после както казах със секача много време блъсках, но почти никаква работа не свърших
- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
сваляш и разглобяваш 4-рите омортисьора после водоструйка и се молиш да стане ако не на стругаря нова гайка и така става ядохме го тоя с на един познат колата на едия се прееба гайката и правихме нова на другите като ги разглобихме и станаха
- murder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oganizaciq написа:radi_nrj написа:Аз за това преди тая операция мина през автомивката и ги мина на пароструйката, след това ги изкъпя и с WD 40 и с малко зор ама си тръгват.
С телена четка и после добре ги смазах с масалце, уви ключа се счупи и после както казах със секача много време блъсках, но почти никаква работа не свърших
Оги, ние с Красьо (toxyto) имаме същият проблем. Ключа се изкриви, секача прееба отворите по гайките и никакъв резултат, не помръдва....... и двамата сме с окачване от доктора, чувам и за други колеги с много проблеми с окачванията му

Майстора има някъкво спрейче(нещо като преобразувател за ръжда),като пръсне от него и няма зъпъване.
Пробва ли с нещо тъкова?
Пробва ли с нещо тъкова?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Мислили сте ако да речем се намажат хубавао с грес по резбата.След време няма ли да е по-лесно развиването им 
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Искат си сваляне от колата и както каза NEIKI4A по натам мивка и яко раздвижване
На мойта бангия го ядохме с него 
- Огито Ангелов
neiki4a написа:сваляш и разглобяваш 4-рите омортисьора после водоструйка и се молиш да стане ако не на стругаря нова гайка и така става ядохме го тоя с на един познат колата на едия се прееба гайката и правихме нова на другите като ги разглобихме и станаха
Точно това ми предложиха, сваляне и нови гайки на стругар и май така ще стане, защото от толкова блъскане със секача не приличат на нищо и дори и да си направя нов ключ няма да мога да го ползвам.Ще направя шестограмови гайки от дураломин за които сигурно ще ми трябва ключ 36-38
ама поне е по удобно.Ivan_GT написа:Майстора има някъкво спрейче(нещо като преобразувател за ръжда),като пръсне от него и няма зъпъване.
Пробва ли с нещо тъкова?
Не съм пробвал нямах под ръка тогава.
Bai Sando написа:Мислили сте ако да речем се намажат хубавао с грес по резбата.След време няма ли да е по-лесно развиването им
Това за напред е идея и май така ще се практикува
murder написа:oganizaciq написа:radi_nrj написа:Аз за това преди тая операция мина през автомивката и ги мина на пароструйката, след това ги изкъпя и с WD 40 и с малко зор ама си тръгват.
Оги, ние с Красьо (toxyto) имаме същият проблем. Ключа се изкриви, секача прееба отворите по гайките и никакъв резултат, не помръдва....... и двамата сме с окачване от доктора, чувам и за други колеги с много проблеми с окачванията му
Моето не е от него ама на пак не иска!
Много благодаря колеги за топлите думи
Явно пак евтиното ще излезе скъпо(освен ако стругаря не излезе някой не много скъпо бачкащ),но дето има един лаф 'болестта си е болест' 
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
На мен една гайка ми струва 20 лева
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти: