колата вече с по-големи главини апарати лукас 54.Причината е заради каретата опираха в главини и заради това ги смених.Трябваше да правим като колегата Волен
шарнирите не отговаряха на дупките на носача и се налага да ги удължим 1,5мм.
Дългата полуоска не съм я рязал,обаче късата дойде с 3см по дълга.Трябваше да се на къси взех от полото ,защото на дизела беше по-дълга 1.7мм.На полото полуоската е 420мм на струг я срязахме и на късихме с 1.7мм.Следва заварка и втулка за подсилване на полуоската.
Поло 6н зелената жаба 1.4AEX към 1.9AHU
- bobo_simeonov
- Автомобил:
- Двигател:
- PaSSaT_DieseL
- Автомобил: Vw Sharan
- Двигател: 1.9tdi AHU
Re: Поло 6н зелената жаба 1.4AEX към 1.9AHU
днес бях при колегата и ето някой снимки да се види,че проекта не е в застой а се работи
Е това с ТДИ-то много ми харесва,все хубави неща виждам в това ПОЛО,хубав цвят,хубави джанти,хубав мотор,браво все хубави работи,продължавай в същия дух.Успех и дай още снимки. 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Хубаво де как 1.9SDI се събира а за TDI-то идва тясно? Нещо не ми е много ясно. Не е ли било по- добрият вариант да се ползва блок от SDI и да се прехвърли карантията на него вместо да има клъцни срежи? Незнам дали е възможно като интервенция, но нека тези които знаят да кажат 
П.п. това поло не беше ли в Стара Загора по едно време? Лепяха му едни флагове отстрани и разни надписи по джантите
Или е била друга колата, но беше абсолютно същият цвят със същите джанти, само регистрационните номера му бяха транзитни.

П.п. това поло не беше ли в Стара Загора по едно време? Лепяха му едни флагове отстрани и разни надписи по джантите

napster написа:Хубаво де как 1.9SDI се събира а за TDI-то идва тясно? Нещо не ми е много ясно. Не е ли било по- добрият вариант да се ползва блок от SDI и да се прехвърли карантията на него вместо да има клъцни срежи? Незнам дали е възможно като интервенция, но нека тези които знаят да кажат
П.п. това поло не беше ли в Стара Загора по едно време? Лепяха му едни флагове отстрани и разни надписи по джантитеИли е била друга колата, но беше абсолютно същият цвят със същите джанти, само регистрационните номера му бяха транзитни.
Бъркаш се за колата никога не е била в Ст. Загора,а относно моторите 1.9сди също не влиза в коша на 6Н този мотор се слага само на поло класик(комби) което е с по широк кош от на 6Н
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Слагат 1.7SDI, 1.9SDI, 1.9D
.Полото за което говориш е 6N2 

- bobo_simeonov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако исках SDI нямаше смисъл да правя такъв проект. Така съм си решил,то тогава да си бях купил поло SDI,да не бях си играл толкова.TDI-то вече в коша на колата до няколко дена ще запали колата.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
G60 написа:а относно моторите 1.9сди също не влиза в коша на 6Н
Имам колега с поло 6n и мотор 1.9SDI заводско. Как са го сложили немците като не се събира у коша идея си нямам

- PaSSaT_DieseL
- Автомобил: Vw Sharan
- Двигател: 1.9tdi AHU
тук се говори за ТДИ стига с тоя СДИ 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Ще стане една много приятна за возене жабка 

Даже доста приятна
и красива, после само една музика и трябва и всичко ще е точно 

отнисно мотора на Поло6н1 има със 1,9СДИ но няма и не съществува такъв със 1,9ТДИ,ако имаше и аз щях да си купя такова,понеже повече ми харесва от по новия модел.Ето затова колегата си монтира този мотор за което голямо ЕВАЛА,продължавай в същия дух,много добре се получава 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Явно никой не ми разбра въпроса. Имах в предвид след като 1.9 SDI си пасва не е ли било по- добрият вариант да се сложат чарковете от TDI-то в SDI блока и да не трябва да се преправят рогове, тампони, греди и така нататък.
napster написа:Явно никой не ми разбра въпроса. Имах в предвид след като 1.9 SDI си пасва не е ли било по- добрият вариант да се сложат чарковете от TDI-то в SDI блока и да не трябва да се преправят рогове, тампони, греди и така нататък.
А от къде да го изпише тоя блок от "сди",трябва да го купува а по евтино е да се реже. А и ако външно е различен от 1.9тди вероятно и вътре ще има разлики
- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
не съм много запознат с ТДИ и СДИ двигателите но според мен разликата идва и от кутиите и за това не може да се събере в коша на Полото това ТДИ