п.с лично мнение
OZ F1 - Дали ще стои добре на пасат В4
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Гумата написа:Според мен ще стой добре ако са 15"
Един приятел имаше едно венто със същите джанти само че 15", джантите са хубави само че заради цвета изглеждат по малки, повярваи ми 15ките изглеждаха....
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Малко късно но да напиша развръзката
Купих си тези 14-ки
[url="http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/1170/2139742486.JPG"]
[/url]
Карах 4 месеца с тях но не ми харесваха как стоят а и колата стана доста нестабилна в завоите.
От днеска вече съм с нови джанти
[url="http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/712/1968069812.JPG"]
[/url]
Купих си тези 14-ки
[url="http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/1170/2139742486.JPG"]
Карах 4 месеца с тях но не ми харесваха как стоят а и колата стана доста нестабилна в завоите.
От днеска вече съм с нови джанти
[url="http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/712/1968069812.JPG"]
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Kingpin написа:G60 написа:Нямам право на лично мнение ли колега? Така и така съм почнал да те шокирам да кажа че и O.Z. SUPERTURISMO e пълна отврат ако е по малка от 17Kingpin написа:G60 написа:Джантите са пълен смях според мен,това е лично мое мнениедори и 17-ки пак изглеждат зле камо ли пък 14 много рядко се намира кола на която стоят добре,въпреки че съм виждал и такива
![]()
![]()
Не бе колега, аз не съм казал нищо...просто се изумих...да наречеш една от най-добрите джанти "пълен смях"![]()
![]()
Виж за супертуризмото съм съгласен
Всеки си има право на собствено мнение...и честно да ти кажа БОРБЕТ-а на мене, например, ми е супер отвратителна джанта
![]()
Тук задълбаваме жестоко, но все пак мисля, че се придържаме към темата.
F1 - най-добрата джанта.Не мисля, че дори е близо до най-добрата джанта.OZ никога не са били кой знае кво, даже на моменти се излагат адски много и се чудя кво им харесвате.От тоя тип спортни джанти Speedline, ATS, Team Dynamics, BBS и тн са класи отгоре.А специално F1 и туризмо трябва да са минимум 17, за да изглеждат що-годе добре.Мое мнение.
emo
както гледам в тази тема всеки си казва мнението за джантите но забравяме ,че става въпрос за "оз"
наблудавам от известно време една тенденция- колкото по голяма джанта толкова по добре..... ,но така ли е?
ас лично обичам малката джанта, по простата причина ,че се развърта много по бързо!
от 16" минах на 13"...... за мен е по важна широчината и изнесеноста на джантата.
когато бях с 16" в града карах до 4-та но с 13" редовно си карам на 5-та.
въпрос на лично мнение
наблудавам от известно време една тенденция- колкото по голяма джанта толкова по добре..... ,но така ли е?
ас лично обичам малката джанта, по простата причина ,че се развърта много по бързо!
от 16" минах на 13"...... за мен е по важна широчината и изнесеноста на джантата.
въпрос на лично мнение- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: emo
mk1 написа:както гледам в тази тема всеки си казва мнението за джантите но забравяме ,че става въпрос за "оз"![]()
въпрос на лично мнение
Да, но ти караш 1-чка.Ако караше пасат с 13-ки друго щеше да мислиш.Арката на калника е мноу по-голяма.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Наистина с 14-ки е по пъргава, но мене не ме бърка чак толкова това. Гледам просто да не стане така че въобще да не върви.
За това съм съгласен, но пак трябва да се придържам към стандартния диаметър, защото иначе губя мощност от малкото която имам
Сега съм с 215/40/16 и върви добре, но с по големи ще е много спъната. Има доста разстояние между гумата и калника, но според мен за да стане както трябва си трябва окачване.
Сега като за начало се уча да карам внимателно
ОФФ: Накой да знае дали ножа на бронята от голф става за пасат?
Kozunak написа:Да, но ти караш 1-чка.Ако караше пасат с 13-ки друго щеше да мислиш.Арката на калника е мноу по-голяма.
За това съм съгласен, но пак трябва да се придържам към стандартния диаметър, защото иначе губя мощност от малкото която имам
Сега съм с 215/40/16 и върви добре, но с по големи ще е много спъната. Има доста разстояние между гумата и калника, но според мен за да стане както трябва си трябва окачване.
Сега като за начало се уча да карам внимателно
ОФФ: Накой да знае дали ножа на бронята от голф става за пасат?
mk1 написа:от 16" минах на 13"...... за мен е по важна широчината и изнесеноста на джантата.
да карам единичка ,но да не забравяме ,че
бях с 16" и колата ми беше на 5 пръста от земята(предната брония).първите гуми бяха 4 - 215/45/16 мишелин пилот, после бях с 4 - 205/45/16 йокохама парад. мислех да мина на 17". но след като видях атс класик 13"/7ж. вече търся този ефект :
наи добрата джанта за пасат е:

-
G60