п.с лично мнение

Гумата написа:Според мен ще стой добре ако са 15"
Kingpin написа:G60 написа:Нямам право на лично мнение ли колега? Така и така съм почнал да те шокирам да кажа че и O.Z. SUPERTURISMO e пълна отврат ако е по малка от 17Kingpin написа:G60 написа:Джантите са пълен смях според мен,това е лично мое мнениедори и 17-ки пак изглеждат зле камо ли пък 14 много рядко се намира кола на която стоят добре,въпреки че съм виждал и такива
![]()
![]()
Не бе колега, аз не съм казал нищо...просто се изумих...да наречеш една от най-добрите джанти "пълен смях"![]()
![]()
Виж за супертуризмото съм съгласен
Всеки си има право на собствено мнение...и честно да ти кажа БОРБЕТ-а на мене, например, ми е супер отвратителна джанта
![]()
mk1 написа:както гледам в тази тема всеки си казва мнението за джантите но забравяме ,че става въпрос за "оз"![]()
наблудавам от известно време една тенденция- колкото по голяма джанта толкова по добре..... ,но така ли е?
ас лично обичам малката джанта, по простата причина ,че се развърта много по бързо!
от 16" минах на 13"...... за мен е по важна широчината и изнесеноста на джантата.
когато бях с 16" в града карах до 4-та но с 13" редовно си карам на 5-та.
въпрос на лично мнение
Kozunak написа:Да, но ти караш 1-чка.Ако караше пасат с 13-ки друго щеше да мислиш.Арката на калника е мноу по-голяма.
mk1 написа:от 16" минах на 13"...... за мен е по важна широчината и изнесеноста на джантата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта