MK4 TDI R32 Black

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Gogov
Автомобил:
Двигател:

Re: MK 4 TDI Black edition

Мнениеот Gogov » Пет 13 май 2011 20:35

Колега споко! Мисли позитивно всичко ще се оправи :wink:
Жалкото е че с парите, които сме дали до тук можеше да караме петици \поне при мен е факт за съжаление\ :|

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 13 май 2011 21:14

То каквато и кола да вземеш е така, и аз можеше да карам S8 или М5 ама карам стара А4-ка mhihi

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пет 13 май 2011 22:12

crank666 написа:В Сумата, която съм вкарал стана над петцифрено число.

Искаш да кажеш над 99999лева :roll:

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Пет 13 май 2011 22:59

Над 10 000(това имах предвид петцифрено), като по двигателя са отишли половината. Най-много ме е яд, че тъкмо бях събрал парите за да реализирам идеите си, а сега пак не мога да й оправя визията. Ще видим колко ще ми коства ремонта, но предполагам няма да ми останат средства нито за боя, нито за брони. Ако все пак нещо остане я вкарвам първо за боя, защото така с половин лайсна, с надрани брони и капак(някое хлапе си е нарисувало кръгче на капака ми :lol: ) се скрива красотата й. Аз нямам и парите за нещо по-добро, за това ще си я карам, пък ако излезе купувач...В никакъв случай няма да я подарявам. Прекалено много труд и нерви съм вложил в нея. Другата седмица ще имам резултат. Иво се ангажира да я поеме още в понеделник и ще стане ясно какво се е случило. Вече съм проверил за частите и за 2-3 дни ще разполагам със всичко необходимо.

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Пет 13 май 2011 23:05

Много кофти случка,но ако питаш мене парите за ремонт ако са много защо не си намериш едно PD да му забиеш?
Аз на моя ако се предаде мотора един ден както ми даде идея един приятел може да му забия една помпа дюза.

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Пет 13 май 2011 23:14

В момента с тези разпръсквачи и този мап сензор върви достатъчно. По скоро 6 степенна кутия ми се иска да му сложа. За да сложа п.д. трябва да е ARL със софт. за да върви колкото моя. Тепърва да засилвам п.д. двигател...много средства ще отидат. Вярно 200 к.с. мога да ги постигна лесно, но знам ли го този двигател как е каран. По удачно ще е да сменя всичко по моя и поне да знам, че няма да имам тревоги.

Няколко дни колата няма да се кара за да не се влошат нещата с двигателя и ще се занимавам с някой дребни неща по нея. Днес оправях музиката. Свири доста доволно. Багажника придоби съвсем различен вид. Ще ми се и да преправя кората. Трябва малко да я подсиля допълнително и съм решил да сложа 2 бас рефлектора на нея. Багажника е с малък обем и като сложа сандъка и куфара с инструменти не остават и 20-30 см празно място.

Малко офф в темата :
DSC_01622.jpg

Днес в мола попаднах на този екземпляр и малко ми се оправи настроението.

Смятам и един аспух на 63 мм да му сложа, защото стана вече прекалено шумна и хората се стряскат като карам по улиците.

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Нед 15 май 2011 18:32

Мале човек :) много ми е интересно с какво се занимаваш ти :)

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Нед 15 май 2011 18:33

:lol: Безработен съм. Когато човек има желание, намира и средства.

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Нед 15 май 2011 18:42

crank666 написа::lol: Безработен съм. Когато човек има желание, намира и средства.

Много правилно! :beer

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Нед 15 май 2011 23:41

crank666 написа::lol: Безработен съм. Когато човек има желание, намира и средства.

И не тръгва да се оправдава, с това съм напълно съгласен с теб :wink:

Потребителски аватар
Ladev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ladev » Пон 16 май 2011 0:32

Изображение Колега разгледах темата ти поздравления за голфчето мн ми харесва. Искаше снимка на твоята кола с определен цвят на джантите от друга снимка. Надявам се да съм се доближил до цветът :bishop тъй като снимката беше с ниска резолция и не се виждаше детайлно цветът. Лично според мен става доста черна така :) :Mr Green Fun

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Пон 16 май 2011 0:51

Офф:Парите никога не стигат, важно е как ги разпределяш и от какво е добре да се лишиш.
Днес ще я карам на майстор. Вариантите са 2 според зависи състоянието на мотора:
1. Купувам цял блок с бутала и здрави лагери + нова гарнитура на главата.
2. Шлайфа се моя блок, сменя се буталото(буталата), сигменти(нови), гарнитури(нови) и евентуално нов лагер ако е за смяна..
Това ще е след като се установи състоянието, но няма да има големи разлико от тези 2 варианта. Всичко трябва да се изпипа...иначе няма да има смисъл да го правя.

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пон 16 май 2011 10:07

Няма да питам повече че става неудобно :) ама за безработен човек такива суми ... Аз зада започна от някъде с моята трябва едно пребоядисване, че боята е много зле :) ама 1500 лева :)

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Пон 16 май 2011 14:20

Офф:Щом не можеш цялостно я боядисай на по 2-3 детайла. Аз оправих фрапантните неща, остава да се разкраси.

Днес отворихме двигателя...прегрял съм я и има задрал цилинтър. Поръчахме нови бутала със сигменти,нови гарнитури, нови лагери, симеринги и т.н. всичко ще се смени. След това главата ще се шлайфа и тогава ще се разбере дали ще е на 0,5 или на 1 ще се свали. Зависи колко е надран цилинтъра.

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Пон 16 май 2011 18:03

човек без да ми се сърдиш ама ти буташ масло повече от колата си що не трясна една Помпа Дюза и да забравиш а се занимаваш с ремонти на тоя мотор или направо не си взе друг от моргата само едни сегменти евентуално щеше да смениш и приключваш ебати филма в който влизаш
а я кажи как си я прегрял толкова че да задере буталото?ти стрелката ли не си видял или така ти казаха?
защото според мен проблема е на друго място но........

Върни се в “Оптичен тунинг”