Жалкото е че с парите, които сме дали до тук можеше да караме петици \поне при мен е факт за съжаление\
MK4 TDI R32 Black
- Gogov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: MK 4 TDI Black edition
Колега споко! Мисли позитивно всичко ще се оправи
Жалкото е че с парите, които сме дали до тук можеше да караме петици \поне при мен е факт за съжаление\
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То каквато и кола да вземеш е така, и аз можеше да карам S8 или М5 ама карам стара А4-ка 

-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
crank666 написа:В Сумата, която съм вкарал стана над петцифрено число.
Искаш да кажеш над 99999лева
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Над 10 000(това имах предвид петцифрено), като по двигателя са отишли половината. Най-много ме е яд, че тъкмо бях събрал парите за да реализирам идеите си, а сега пак не мога да й оправя визията. Ще видим колко ще ми коства ремонта, но предполагам няма да ми останат средства нито за боя, нито за брони. Ако все пак нещо остане я вкарвам първо за боя, защото така с половин лайсна, с надрани брони и капак(някое хлапе си е нарисувало кръгче на капака ми
) се скрива красотата й. Аз нямам и парите за нещо по-добро, за това ще си я карам, пък ако излезе купувач...В никакъв случай няма да я подарявам. Прекалено много труд и нерви съм вложил в нея. Другата седмица ще имам резултат. Иво се ангажира да я поеме още в понеделник и ще стане ясно какво се е случило. Вече съм проверил за частите и за 2-3 дни ще разполагам със всичко необходимо.
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Много кофти случка,но ако питаш мене парите за ремонт ако са много защо не си намериш едно PD да му забиеш?
Аз на моя ако се предаде мотора един ден както ми даде идея един приятел може да му забия една помпа дюза.
Аз на моя ако се предаде мотора един ден както ми даде идея един приятел може да му забия една помпа дюза.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
В момента с тези разпръсквачи и този мап сензор върви достатъчно. По скоро 6 степенна кутия ми се иска да му сложа. За да сложа п.д. трябва да е ARL със софт. за да върви колкото моя. Тепърва да засилвам п.д. двигател...много средства ще отидат. Вярно 200 к.с. мога да ги постигна лесно, но знам ли го този двигател как е каран. По удачно ще е да сменя всичко по моя и поне да знам, че няма да имам тревоги.
Няколко дни колата няма да се кара за да не се влошат нещата с двигателя и ще се занимавам с някой дребни неща по нея. Днес оправях музиката. Свири доста доволно. Багажника придоби съвсем различен вид. Ще ми се и да преправя кората. Трябва малко да я подсиля допълнително и съм решил да сложа 2 бас рефлектора на нея. Багажника е с малък обем и като сложа сандъка и куфара с инструменти не остават и 20-30 см празно място.
Малко офф в темата :
Днес в мола попаднах на този екземпляр и малко ми се оправи настроението.
Смятам и един аспух на 63 мм да му сложа, защото стана вече прекалено шумна и хората се стряскат като карам по улиците.
Няколко дни колата няма да се кара за да не се влошат нещата с двигателя и ще се занимавам с някой дребни неща по нея. Днес оправях музиката. Свири доста доволно. Багажника придоби съвсем различен вид. Ще ми се и да преправя кората. Трябва малко да я подсиля допълнително и съм решил да сложа 2 бас рефлектора на нея. Багажника е с малък обем и като сложа сандъка и куфара с инструменти не остават и 20-30 см празно място.
Малко офф в темата :
Днес в мола попаднах на този екземпляр и малко ми се оправи настроението.
Смятам и един аспух на 63 мм да му сложа, защото стана вече прекалено шумна и хората се стряскат като карам по улиците.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Мале човек
много ми е интересно с какво се занимаваш ти 
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
crank666 написа::lol: Безработен съм. Когато човек има желание, намира и средства.
Много правилно!

- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
crank666 написа::lol: Безработен съм. Когато човек има желание, намира и средства.
И не тръгва да се оправдава, с това съм напълно съгласен с теб
- Ladev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега разгледах темата ти поздравления за голфчето мн ми харесва. Искаше снимка на твоята кола с определен цвят на джантите от друга снимка. Надявам се да съм се доближил до цветът
тъй като снимката беше с ниска резолция и не се виждаше детайлно цветът. Лично според мен става доста черна така 
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Офф:Парите никога не стигат, важно е как ги разпределяш и от какво е добре да се лишиш.
Днес ще я карам на майстор. Вариантите са 2 според зависи състоянието на мотора:
1. Купувам цял блок с бутала и здрави лагери + нова гарнитура на главата.
2. Шлайфа се моя блок, сменя се буталото(буталата), сигменти(нови), гарнитури(нови) и евентуално нов лагер ако е за смяна..
Това ще е след като се установи състоянието, но няма да има големи разлико от тези 2 варианта. Всичко трябва да се изпипа...иначе няма да има смисъл да го правя.
Днес ще я карам на майстор. Вариантите са 2 според зависи състоянието на мотора:
1. Купувам цял блок с бутала и здрави лагери + нова гарнитура на главата.
2. Шлайфа се моя блок, сменя се буталото(буталата), сигменти(нови), гарнитури(нови) и евентуално нов лагер ако е за смяна..
Това ще е след като се установи състоянието, но няма да има големи разлико от тези 2 варианта. Всичко трябва да се изпипа...иначе няма да има смисъл да го правя.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Няма да питам повече че става неудобно
ама за безработен човек такива суми ... Аз зада започна от някъде с моята трябва едно пребоядисване, че боята е много зле
ама 1500 лева 
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Офф:Щом не можеш цялостно я боядисай на по 2-3 детайла. Аз оправих фрапантните неща, остава да се разкраси.
Днес отворихме двигателя...прегрял съм я и има задрал цилинтър. Поръчахме нови бутала със сигменти,нови гарнитури, нови лагери, симеринги и т.н. всичко ще се смени. След това главата ще се шлайфа и тогава ще се разбере дали ще е на 0,5 или на 1 ще се свали. Зависи колко е надран цилинтъра.
Днес отворихме двигателя...прегрял съм я и има задрал цилинтър. Поръчахме нови бутала със сигменти,нови гарнитури, нови лагери, симеринги и т.н. всичко ще се смени. След това главата ще се шлайфа и тогава ще се разбере дали ще е на 0,5 или на 1 ще се свали. Зависи колко е надран цилинтъра.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
човек без да ми се сърдиш ама ти буташ масло повече от колата си що не трясна една Помпа Дюза и да забравиш а се занимаваш с ремонти на тоя мотор или направо не си взе друг от моргата само едни сегменти евентуално щеше да смениш и приключваш ебати филма в който влизаш
а я кажи как си я прегрял толкова че да задере буталото?ти стрелката ли не си видял или така ти казаха?
защото според мен проблема е на друго място но........
а я кажи как си я прегрял толкова че да задере буталото?ти стрелката ли не си видял или така ти казаха?
защото според мен проблема е на друго място но........