Firenze Red mk2
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: ReD Mk2
Аз съм карал с табло с 950, в момента съм с 935. По спомен и двете табла при 3000об. ми показват 100км/ч. Т.е. аз реално разлика не видях 

-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
stefan4o написа:Аз съм карал с табло с 950, в момента съм с 935. По спомен и двете табла при 3000об. ми показват 100км/ч. Т.е. аз реално разлика не видях
И аз смятам, че не трябва да има разлика, по разни спомени

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
Колеги някой знае ли как се сваля моторчето на парното(и дали се свяля таблото,и сваля ли се само моторчето без въздуховодите към средата),проблема е следния тече ми вода точно зад него в ъгъла,и се стича на пасажерското място.Някой имал ли е такъв проблем и знае ли защо тече от там?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Не е нужно да сваляш таблото. Сваля се само пасажерската кора над коленете, която се държи за таблото с 4-5 болта. като падне тя ще видиш в края на таблото един уплътнител от нещо като пресована подложка за паркет. Под него ти е моторчето на парното. Откачаш му буксата и го завърташ мисля обратно на часовниковата стрелка, за да излезе.
Може да се напълни оттам с вода ако са ти запушени дренажните отвори под кората на чистачките.
Може да се напълни оттам с вода ако са ти запушени дренажните отвори под кората на чистачките.
- lingerov
- Low rider
- Контакти:
ако имаш предвид тези тези отвътре на калниците те са отпушени,и кората над чистачките ми е здрава и цяла(като гледах под нея(в дъжда дори не се мокри там)
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
там отдолу работа нямаш - и да свалиш мотора нищо няма да видиш
махни кората ,свали кутията на филтъра и след акто хубаво я почистиш я залепи със силикон
ако пак не спре най-вероятно ти тече от стъклото, а може би вратата
махни кората ,свали кутията на филтъра и след акто хубаво я почистиш я залепи със силикон
ако пак не спре най-вероятно ти тече от стъклото, а може би вратата
- lingerov
- Low rider
- Контакти:
Късно вече свалих парното и жабката,единственото което видях е че изолацията на на гредата която е под таблото е мокра но само от долната страна (което би трябвало да изключва теч от стъклото) ако влиза през парното няма ли и вътре парното да е мокро,а то е сухо.Огледах целия ъгъл няма отворени дупки само както казах изолацията около горната част на парното(там от където влиза в купето ) е чисто мокро ,а от врата едва ли тече защото е доста далеч от нея. мисля че ще е само от входа на парното(то филтър няма има само една пластмасова преграда с мрежа отгоре)
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Точно от тази пластмасова преграда тече ако уплътнението и не е ок.или ако не е закопчана както трябва на двете бобчета и шплента(пластмасов)!
- lingerov
- Low rider
- Контакти:
то уплътнението отгоре се е смачкало като вестник,само не знам защо не влиза вътре в парното а се стича около него,явно ще играе силикона и ще го затварям но мисля принудително да го намокря за да съм сигурен.
- Denis95
- Автомобил:
- Двигател:
lingerov написа:Колеги някой знае ли как се сваля моторчето на парното(и дали се свяля таблото,и сваля ли се само моторчето без въздуховодите към средата),проблема е следния тече ми вода точно зад него в ъгъла,и се стича на пасажерското място.Някой имал ли е такъв проблем и знае ли защо тече от там?
Колега в момента аз имам същия проблем след автомивка под стелката мокета е мокър
- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Хора един съвет от мен защото и аз имах подобен проблем нарича се запушен отливник на калника, като се напълни с боклуци и водата не може да изтича долу при гумата ами минава през дупката за жилото на съединителя и на километража.Първо си изчистете дупките намират се в канала за вода плътно до панела на пипане се усеща, първо го надуйте с компресор или му сипете препарат за разграждане на мръсотия пък след това си усложнявайте живота с разглобяване на табла 

- lingerov
- Low rider
- Контакти:
колега мислиш ли че не съм почнал от там,и няма да съм го видял,ако беше запушено щеше да има езерце под чистачките ми,а там няма никаква мръсотия,която да запуши отворите 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вече ти написах от къде е и от къде може да е
ял съм го тоя на моя голф - при мен беше от стъклото

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
parno написа:вече ти написах от къде е и от къде може да е![]()
И аз само дето при мен беше пред шофьора.Сваляш прозореца,малко тенекеджия и пак джама обратно :)
- lingerov
- Low rider
- Контакти:
дано да е от парното,ако е от прозореца ще трае до есента