.::Individual's::.MK4 R32-Look
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
kircheto
Re: Individual
alpine написа:лично аз не бих дал доброволно да ми копира някой бронятанали и двамата гоните индивидуализъм
![]()
![]()
По принцип не ми пука той дали ще има като мойта броня, аз като неговата задна нямя да правя плюс това вече има една Р32 4ка сива и много ме надъхва да продължа!
nasodotcom написа: ..
и аз им се дразним ма няма управия- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Не се заяждам.Ама ся като прочетох.Как не би дал доброволно да има като твойта броня.Ами тогава те тези пичове не са единствените които имат такава броня,има още поне 10000 човека по този тесен свят с такива.Така че както искат да си ги правят.Пак и на тебе през къде ти е че имат еднакви.
Техни са си колите,си ги правят както намерят за добре.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
russonera написа:Не се заяждам колега но например и ти,и аз,и още 7 милиярда хора по света могат да си слагат каквито брони си поискат и никои от другите не може да им каже дали ще е на Р32,Р34 или Р36.
това е пределно ясно , явно не си ме разбрал правилно , да си слагат каквото искат
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Individual
alpine написа:лично аз не бих дал доброволно да ми копира някой бронятанали и двамата гоните индивидуализъм
![]()
особено Individual
![]()
Individual имам един въпрос към теб - Защо я правиш тази кола ?
Колега ALPINE...приятелски те съветвам да се прегледаш на лекар много скоро!!!
А на колегата Individual мога да пожелая успех с колата и да си я направи точно както него си го кефи....независимо кой какво лае...то повечето не са се качвали в Г4 ама са разбирачи...а и няма да откриваме топлата вода...гледаме картинки и поръчваме това което ни харесало в крайна сметка
.... а който е разбирач и прави по специален тунинг да си прави ретро машината и да е жив и здрав ама с тези шитове по темите са смешни!
Въпреки, че продадох мойта 4-ка и минавам към БМВ мога само да се радвам, че ще се появат и други готини 4ки по улиците...колата си е направена да радва окото с малко подобрения!
CHEERS
P.S.
Чакаме снимки

- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател: