.::Individual's::.MK4 R32-Look

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
nasodotcom
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nasodotcom » Пет 29 фев 2008 19:38

Ицку® ти кво гледаш в чуждата паница? Много се дразня на някои хора тук дето гледат само кои за какво колко пари е дал и откъде ги е взел :!: Той може 1ви клас да е и да има 3 бентлита, кво има да не му разбираш как става работата...не е важно как, а че е станала :wink:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Пет 29 фев 2008 19:53

Е прав си че е по хууу секи да си е различно.Ама щом са решили да слагат еднакви няма голямо значение.То всеки пак ако не трябва да копира то трябва да има 100 000 различни брони,макар че има и много различни вариянти също добри колкото и Р32.Иначе браво и на двамата. :wink:

kircheto

Re: Individual

Мнениеот kircheto » Пет 29 фев 2008 21:09

alpine написа:лично аз не бих дал доброволно да ми копира някой бронята ;) нали и двамата гоните индивидуализъм :roll: :lol:

По принцип не ми пука той дали ще има като мойта броня, аз като неговата задна нямя да правя плюс това вече има една Р32 4ка сива и много ме надъхва да продължа!

nasodotcom написа: ..

:heavymetal: и аз им се дразним ма няма управия

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Пет 29 фев 2008 22:22

Не се заяждам.Ама ся като прочетох.Как не би дал доброволно да има като твойта броня.Ами тогава те тези пичове не са единствените които имат такава броня,има още поне 10000 човека по този тесен свят с такива.Така че както искат да си ги правят.Пак и на тебе през къде ти е че имат еднакви. :wink: Техни са си колите,си ги правят както намерят за добре.

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Пет 29 фев 2008 22:50

russonera написа:..

точно ти пък какво намери за добре да пишеш по въпроса

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Съб 01 мар 2008 8:23

Не се заяждам колега но например и ти,и аз,и още 7 милиярда хора по света могат да си слагат каквито брони си поискат и никои от другите не може да им каже дали ще е на Р32,Р34 или Р36. :wink:

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Съб 01 мар 2008 10:01

russonera написа:Не се заяждам колега но например и ти,и аз,и още 7 милиярда хора по света могат да си слагат каквито брони си поискат и никои от другите не може да им каже дали ще е на Р32,Р34 или Р36. :wink:

това е пределно ясно , явно не си ме разбрал правилно , да си слагат каквото искат ;) както и да е .

Потребителски аватар
Individual
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Individual » Съб 01 мар 2008 10:29

Не се карайте бе хора,аз от никой не искам да копирам или пък се дразня че някой има като моята броня,дори е супер да виждам все повече добре направени 4-ки.R32 модела от доста време си ми харесва и затова съм решил да го правя така.Затова не се заяждайте и карайте а дайте да продължаваме напред :D :wink:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Съб 01 мар 2008 13:04

Еми да прав си че броните на Р32 са супер.Не съм изкал да обидя нокого,ако съм го направил се извинявам.Това е че някой ден да съм жив и здраве де да си Взема и аз Мк-4 ще си сложа на Р32.Тва е. :wink:

Потребителски аватар
Individual
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Individual » Сря 05 мар 2008 12:09

Колата е в бокса и се слагат брони и прагове :wink:

Потребителски аватар
AERVWPOLO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AERVWPOLO » Сря 05 мар 2008 13:01

Ще чакаме тогава и снимки скоро :wink: !!

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Individual

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Сря 05 мар 2008 18:54

alpine написа:лично аз не бих дал доброволно да ми копира някой бронята ;) нали и двамата гоните индивидуализъм :roll: :lol: особено Individual mhihi

Individual имам един въпрос към теб - Защо я правиш тази кола ?

Колега ALPINE...приятелски те съветвам да се прегледаш на лекар много скоро!!! :screwy

А на колегата Individual мога да пожелая успех с колата и да си я направи точно както него си го кефи....независимо кой какво лае...то повечето не са се качвали в Г4 ама са разбирачи...а и няма да откриваме топлата вода...гледаме картинки и поръчваме това което ни харесало в крайна сметка :wink:
.... а който е разбирач и прави по специален тунинг да си прави ретро машината и да е жив и здрав ама с тези шитове по темите са смешни!
Въпреки, че продадох мойта 4-ка и минавам към БМВ мога само да се радвам, че ще се появат и други готини 4ки по улиците...колата си е направена да радва окото с малко подобрения!

CHEERS :beer

P.S.
Чакаме снимки :bananarock

Потребителски аватар
Individual
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Individual » Сря 05 мар 2008 19:38

Благодаря много за подкрепата :D :wink: Съвсем скоро снимки на тунинга и малко по късно на новите джантоци :twisted:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Сря 05 мар 2008 20:05

Напълно съм съгласен с Дон Хуан Голфа.Нямам нищо конкретно към колегата Alpine и тои си е направил много добре колицата.
Успех за напред на колегата Individual и да видим снимките като са готови. :wink:

Потребителски аватар
Individual
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Individual » Сря 05 мар 2008 20:07

Колеги моляви се помогнете в избора на джанти,много се колебая между двата модела които на мене ми харесват.Моля кажете и вие едно мнение :roll: Изображение Изображение

Върни се в “Оптичен тунинг”