Пръскане на стопове
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Пръскане на стопове
Малко тъп въпрос, ама от вътре или от вънка да си пръсна стоповете с шпреи?Търсих в търсачката ма не е уточнено 

- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:По принцип в Бриколаж и Практикер има.
А дали ще има такима шпрейчета по магазините за автобои?!
А идеята ми е да затъмня стоповете съвсем леко, а не нацяло! Виждал съм такива, но не съм сигурен дали не са правени с фолио за затъмняване на прозорците, защото отдолу си прозираше леко оригиналния вид на стопа!
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Слушайте ся Даскала какво ша ви светне
.Щом сте и двамата с бели Голфчета взимате си черен спрей на Duply,сваляте стоповете/на три болта са/,минавате ги на водна шкурка 2000 така леко да матират,подсушавате хубаво,махате капачката на спрея/под копчето има червена пластмаса която трябва да се махне,защото иначе неможе да се натисне/,разклащате добре/5 мин/и нанасяте веднъж навсякъде/без да се увличате,колкото да покрие целия стоп и спирате/,при първо нанасяне ефекта е почти GTI стопове,при второ нанасяне ефекта е GTI и при трето нанасяне черни като смъртта.Четвърто нанасяне не ви препоръчвам.Нанасянето става при напълно засъхнала боица.Спрея е уникален,има лак в него и става супер.За светенето после не се притеснявате,няма разлика от обикновенни и от трето минаване със спрея.Момци,направете ги целите черни,най-добре ще стои на бял цвят 

Последна промяна от Даскала™ на Пет 06 яну 2006 11:28, променено общо 2 пъти.
golfolet написа:Е по-гадни стопове не бях виждал.
Да ги бе пръснал целите червени по-добре или да си ги беше оставил оргиналдъ.
Язък за боята.
Това злобата и завистта е характерна черта за българина.Чичин,ако ми беше червен Голфа щях да ги пръсна целите червени,а сега съм съчетал с черните брони.И гланц има,гаранция.А ето как стоят целите черни/тва за пичовете с белите Голфчета/