Вижте какви прекрасни хора с какви прекрасни ръце има в тази наша прекрасна държавица България.Немога да си заспя някак си от това и реших да споделя...та да се порадвате и вие на творението.Това се развива отново в Елин Пелин...
"Black Dragon"-Отново в джаза
"Black Dragon"-Отново в джаза
Ето колеги вече голфа е на лице без вежди,прагове,нож,със счупено задно стъкло,и без споилера на задното стъкло....
Вижте какви прекрасни хора с какви прекрасни ръце има в тази наша прекрасна държавица България.Немога да си заспя някак си от това и реших да споделя...та да се порадвате и вие на творението.Това се развива отново в Елин Пелин...

Последна промяна от zmeev_2 на Съб 22 авг 2009 9:43, променено общо 11 пъти.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
zmeev_2 написа:Luciano написа:Меко казано съм потресенКолата ти беше
изключително красива. Дано каското покрие щетите и пак и върнеш блясъка...нямам думи - баси наглоста
няма каско![]()
все още немога да се побера в кожата си...
а само как нагло са ми оставили лайстните
Не се ядосвай че нямаш каско - щеше да покрие само задния прозорец! За липсващи детайли застрахователите НЕ ПЛАЩАТ! А задния прозорец ти е най-евтиното нещо от всичко и най-лесно ще го намериш! Съжалявам за колата - много гадно са я осакатили! Само не ми е ясно капака на резеровара за какво им е?
Re: Една изненадка така пак след работа
Повечето части вече са налични за бъдещото проектче остана само една вежда от Г60 предна дясна да се намери и едни джанти да се направят,ще бъдат други няма да са тези с които е сега голфа,междувременно вижте какво подаръче ми направи шефът миналата седмица се прибра от Лас Вегас мисля че ще му прилича на голфа...

Последна промяна от zmeev_2 на Сря 11 фев 2009 4:29, променено общо 1 път.
Re: Една изненадка така пак след работа
Здравейте колеги!Изминаха 4-5 месеца от всичко това което се случи на колицата,но аз вече съм се примирил с това и съм забравил лошия момент,и настъпва времето в което е време да започвам да стягам колата си.Идват големи събори и срещи,на които всеки който е имал възможност да покаже какво е променил по колата си,ето че дойде и моментът на моята кола.
Още като взех тази кола тя изглеждаше ето така

още с придобиването на тази кола и всички права над нея да правя каквото си иксам се започна първо с подмяна на на предните гуми от височина 50мм които спихваха през един час и бяха на 8 години смених с височина 45мм които направо заспаха,стопове,мигачите на калниците и броните просто бяха нетърпими и нямаше място за компромис.Колата явно е била предназначена за F1 защото огледалата и бяха червени,лайсната под фаровете,а от вътре имаше лепенки на Формула едно да подчертая ОТ ПЛАТ,Шумахер и всичко от рода на бързи и яростни червени табла,скоростни топки,волани,ръчни и всички възможни копчета,пооправих нещата и изглеждаше така...

долу горе прилично
сега е ето това с ръжди по калниците отпред отзад увиснали брони,дупка на тавана където беше перката от акула светеща син цвят и ред други забележки.

Това ще бъде целта към която ще се придържам...

Само джантите ще бъдат други,но за сега си трая за тях като станат ще ги покажа.
Набавени компоненти:
-Решетка без емблема Jetta style"Mattig"
-Вежди и прагове G60 два комплекта със забележки да мога да събера един
-Джанти 15"
-Нoж GTI за широка броня
-Всичко необходимо за пребоядисване
Сега започвам да лепя и да стягам веждите,като си открия кабела за апарата ще пусна и снимки...Поздрави
-
Още като взех тази кола тя изглеждаше ето така
още с придобиването на тази кола и всички права над нея да правя каквото си иксам се започна първо с подмяна на на предните гуми от височина 50мм които спихваха през един час и бяха на 8 години смених с височина 45мм които направо заспаха,стопове,мигачите на калниците и броните просто бяха нетърпими и нямаше място за компромис.Колата явно е била предназначена за F1 защото огледалата и бяха червени,лайсната под фаровете,а от вътре имаше лепенки на Формула едно да подчертая ОТ ПЛАТ,Шумахер и всичко от рода на бързи и яростни червени табла,скоростни топки,волани,ръчни и всички възможни копчета,пооправих нещата и изглеждаше така...
долу горе прилично
сега е ето това с ръжди по калниците отпред отзад увиснали брони,дупка на тавана където беше перката от акула светеща син цвят и ред други забележки.
Това ще бъде целта към която ще се придържам...
Само джантите ще бъдат други,но за сега си трая за тях като станат ще ги покажа.
Набавени компоненти:
-Решетка без емблема Jetta style"Mattig"
-Вежди и прагове G60 два комплекта със забележки да мога да събера един
-Джанти 15"
-Нoж GTI за широка броня
-Всичко необходимо за пребоядисване
Сега започвам да лепя и да стягам веждите,като си открия кабела за апарата ще пусна и снимки...Поздрави
-
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Една изненадка така пак след работа-Време за промяна
Айде Ники успех с проекта, ако може с нещо да помагам свиркай.И прави много снимки да има какво да гледаме. 

Някой може ли да ми каже какъв трябва да е тоя транспарантен спрей....?
- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
наслука братле и си я прибирай колицата някаде в гараж или на платен паркинг, че в тази наша с....пана ДЪРЖАВА извергите стават много. Успех!!!