Здравейте колеги!Изминаха 4-5 месеца от всичко това което се случи на колицата,но аз вече съм се примирил с това и съм забравил лошия момент,и настъпва времето в което е време да започвам да стягам колата си.Идват големи събори и срещи,на които всеки който е имал възможност да покаже какво е променил по колата си,ето че дойде и моментът на моята кола.
Още като взех тази кола тя изглеждаше ето така

още с придобиването на тази кола и всички права над нея да правя каквото си иксам се започна първо с подмяна на на предните гуми от височина 50мм които спихваха през един час и бяха на 8 години смених с височина 45мм които направо заспаха,стопове,мигачите на калниците и броните просто бяха нетърпими и нямаше място за компромис.Колата явно е била предназначена за F1 защото огледалата и бяха червени,лайсната под фаровете,а от вътре имаше лепенки на Формула едно да подчертая ОТ ПЛАТ,Шумахер и всичко от рода на бързи и яростни червени табла,скоростни топки,волани,ръчни и всички възможни копчета,пооправих нещата и изглеждаше така...

долу горе прилично
сега е ето това с ръжди по калниците отпред отзад увиснали брони,дупка на тавана където беше перката от акула светеща син цвят и ред други забележки.

Това ще бъде целта към която ще се придържам...

Само джантите ще бъдат други,но за сега си трая за тях като станат ще ги покажа.
Набавени компоненти:
-Решетка без емблема Jetta style"Mattig"
-Вежди и прагове G60 два комплекта със забележки да мога да събера един
-Джанти 15"
-Нoж GTI за широка броня
-Всичко необходимо за пребоядисване
Сега започвам да лепя и да стягам веждите,като си открия кабела за апарата ще пусна и снимки...Поздрави
-