)Първо ще започна от там от където все още нямах Голфи..... През 2007г. пред нас често спираше една златиста двуврата голф 2-ка със стикер
Караше я някаква възрастна жена, явно е закупила колата от някой, който е бил във форума. Голфа ми харесваше как изглежда и ми стана интересно какво ли има на този сайт... докато дойде и момента да вляза и да проверя. И така...... след като си направих регистрация започнах да чета доста теми от което ми стана доста интересно. След месец, два ми предстоеше да купя първата си кола.Тръгнах по автосалоните тук във Варна с цел да търся нещо от ВАГ групата и по точно Поло 6Н, но за тогаващните ми знания реших като ще е Поло, по-добре да е Голф....
Нямах си никаква представа от коли и започнах да търся Голф3. Спрях се на няколко коли от които избрах моята: мк3, 1.6i - 75к.с. 4/5 врати. 1997г. с климатик, някакъв MovieEdition за 5400лв.
Това което ме грабна в нея бяха сивите километражи на последните тройки които имаше
Сигурно от сега ме имате за луд..... защо "BlueStorm" ли....? Ами първо заради заводската боя която има - някакъв синио-лилав металик, който си мени цвета според светлината и второ заради крайният проект, който виждам аз

На 14.09.2007г. я купихме след което последваха обичайните регистрации и главоболия със смяна на консумативи. Тук ще вметна, че е италианка и имах в началото доста проблеми...
Постепенно започна да слуша и да се разбираме, след което взех първата си придобивка: Cd Sony gt310
Ето и първите снимки които и направих:

След известно време се престраших и реших да отида на Варненските сбирки, където още си спомням първият път колко ме беше срам
И така станах част от голямото VW семейство.... започнаха се банкети и срещи и много яки моменти с

Ето и едни от първите ми снимки в клуба:

А тези двамата (alpine и fiuta) са главните виновници да се захвана с колата си, да пипна това-онова, след което започна да ми харесва

В началото, когато все още не разбирах нищо бях сложил едни модерни тасове - Spinners-и
Бяха си гъзария, но сега ме е срам даже да погледна и снимките от тогава

Въртяха се на едно място и по светофарите само се побутваха в колите като сочеха тасовете които са ми първият подарък от форума от колегата (Insect)

След това с колегата Insect с няколко бири и приказки сложихме фолио на двете странични стъкла на задните врати:

Няколко месеца по-късно се сдобих с по-голямо гърне от Пасат и махнах катализатора.
Звука на колата се промени значително

Последва закупуването на БиКсенон 8000к от форума, права решетка с 2 ребра от ГТИ, затъмнени бленди, халогени и мигачи на Депо, както и широк нож.
За съжаление изгубих снимките при тяхното слагане, ето това е една от първите с тях:

В началото на 2009г. един ден с колегата Toxy_07 решихме да си направим една фотосесийка край буната.

Около една година поради различни причини, колата се караше в този и вид. Постъпиха промени в озвучаването. Купих си бастуба JBL CS1204T, усилвател Pioneer GM-5400T и нови кабели, след което музиката в колата започна да става по-приятна

Дойде пролетта на 2010г. и си търсих лети джанти с летни гуми и чрез форума намерих това, което исках и така се наложи да пътувам до Бургас (в същият ден когато беше събора на Крушунските Водопади) за да се срещна с колегата Winner25. Яд ме е, че пропуснах събора, но това беше единствения близък ден в който можехме да се срещнем там... Джантите които избрах и взех са Borbet BS 2x7,5J & 2x9J с гуми 215/40/16
С нетърпение веднага ги сложих:

Дали се е получило добре, вие ще кажете

се бях приготвил за неква цигания и т.н,но ме опроверга напълно.Колата ти е станала супер