Първо ще започна от там от където все още нямах Голфи..... През 2007г. пред нас често спираше една златиста двуврата голф 2-ка със стикер

Тръгнах по автосалоните тук във Варна с цел да търся нещо от ВАГ групата и по точно Поло 6Н, но за тогаващните ми знания реших като ще е Поло, по-добре да е Голф....

Нямах си никаква представа от коли и започнах да търся Голф3. Спрях се на няколко коли от които избрах моята: мк3, 1.6i - 75к.с. 4/5 врати. 1997г. с климатик, някакъв MovieEdition за 5400лв.
Това което ме грабна в нея бяха сивите километражи на последните тройки които имаше

Сигурно от сега ме имате за луд..... защо "BlueStorm" ли....? Ами първо заради заводската боя която има - някакъв синио-лилав металик, който си мени цвета според светлината и второ заради крайният проект, който виждам аз

На 14.09.2007г. я купихме след което последваха обичайните регистрации и главоболия със смяна на консумативи. Тук ще вметна, че е италианка и имах в началото доста проблеми...

Постепенно започна да слуша и да се разбираме, след което взех първата си придобивка: Cd Sony gt310

Ето и първите снимки които и направих:

След известно време се престраших и реших да отида на Варненските сбирки, където още си спомням първият път колко ме беше срам

Ето и едни от първите ми снимки в клуба:

А тези двамата (alpine и fiuta) са главните виновници да се захвана с колата си, да пипна това-онова, след което започна да ми харесва

В началото, когато все още не разбирах нищо бях сложил едни модерни тасове - Spinners-и
Бяха си гъзария, но сега ме е срам даже да погледна и снимките от тогава

Въртяха се на едно място и по светофарите само се побутваха в колите като сочеха тасовете които са ми първият подарък от форума от колегата (Insect)

След това с колегата Insect с няколко бири и приказки сложихме фолио на двете странични стъкла на задните врати:

Няколко месеца по-късно се сдобих с по-голямо гърне от Пасат и махнах катализатора.
Звука на колата се промени значително

Последва закупуването на БиКсенон 8000к от форума, права решетка с 2 ребра от ГТИ, затъмнени бленди, халогени и мигачи на Депо, както и широк нож.
За съжаление изгубих снимките при тяхното слагане, ето това е една от първите с тях:

В началото на 2009г. един ден с колегата Toxy_07 решихме да си направим една фотосесийка край буната.

Около една година поради различни причини, колата се караше в този и вид. Постъпиха промени в озвучаването. Купих си бастуба JBL CS1204T, усилвател Pioneer GM-5400T и нови кабели, след което музиката в колата започна да става по-приятна

Дойде пролетта на 2010г. и си търсих лети джанти с летни гуми и чрез форума намерих това, което исках и така се наложи да пътувам до Бургас (в същият ден когато беше събора на Крушунските Водопади) за да се срещна с колегата Winner25. Яд ме е, че пропуснах събора, но това беше единствения близък ден в който можехме да се срещнем там... Джантите които избрах и взех са Borbet BS 2x7,5J & 2x9J с гуми 215/40/16
С нетърпение веднага ги сложих: