Боядисване на брони???
- Golfa e lud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Боядисване на брони???
Иска ми се да си пръсна броните и веждите в цвета на колата и на всякъде ми отказват защото трябвало да се търкат грапавините от тях,а това ставало много бавно,в което се убедих и аз лично.Въпросът ми е дали могат да се пръснат без да се изтъркват чак до глдко а само леко да се тръкнат колкото да падне мазнотията и надраните места.Или ако няма такъв варянт,как да ги загладя най лесно???
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ако ползваш е там горе онова... (http://forum.vwclub.bg/search.php) съм сигурен, че ще откриеш поне 2 теми със същото запитване и много повече отговори по него...
- Golfa e lud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
;
Ами човече няма такава тема това ми беше първата работа,да проверя в търсачката.Има всякакви теми за селски тунинг брони ,но за обикновена и подготовката и за боядисване няма
И най вече за лесното справяне с грапавините 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: ;
Golfa e lud написа:Ами човече няма такава тема това ми беше първата работа,да проверя в търсачката.Има всякакви теми за селски тунинг брони ,но за обикновена и подготовката и за боядисване нямаИ най вече за лесното справяне с грапавините
Само за 2 минути с търсачката аз намерих това:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=15270
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=10877
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
Re: Боядисване на брони???
Golfa e lud написа:Иска ми се да си пръсна броните и веждите в цвета на колата и на всякъде ми отказват защото трябвало да се търкат грапавините от тях,а това ставало много бавно,в което се убедих и аз лично.Въпросът ми е дали могат да се пръснат без да се изтъркват чак до глдко а само леко да се тръкнат колкото да падне мазнотията и надраните места.Или ако няма такъв варянт,как да ги загладя най лесно???
Преди време си боядисах моите лайсни в цвета на колата в сервиз Тандер - сервиза на Бул инс. Взеха ми 100 лв за всичките лайсни - пада се кам 20 лв на бройка ако не смятаме малките парченца.
Заглаждането е задължително обаче - иначе недей изобщо да се занимаваш.
А и според мене не е толкова трудно - едва ли се сваля пласт от пластмасата - най-вероятно се слага кит и вече той се заглажда.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
- carbonara
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
един сериозен бояджия в дружба 2
Казва се Жоро и той ми боядиса спойлерите.няма мърдане
тел, 0887213033
тел, 0887213033