Съвсем случайно се случи всичко. По средата на лятото - 2014 година баща ми купи голфчето за части, понеже и той нали заклет голфаджия

П.С. Като цяло идеята ми е да се получи една приятна ежедневна кола в оригиналния си външен/вътрешен вид с леки изключенияаа

Веднага след като го бях снимал се хвърлих в боя да го разглобя, все пак мерака пред всичко.

На тази снимка се виждат накъсани вестници, които бяха доста повече (явно предишните собственици са си имали домаш любимци - мишки

Като цяло от вътре пода беше в сравнително добро състояните за 27 годишна кола. Само това е ръждата на пода, която според мен се е получила от зимата тоест не са си чистили обувките от снега, качвали са се със снега и вътре парното пуснато на 3, снега се стапя, и всичко попива в пода.
Изчистих ръждичките първо с телена четка и после с преобразовател на вюрт (предполагам всички го знаят) и накрая 2 ръце грунд.

И така колата остана известно време в застой, защото дойде време за училище, стана студено навън нямаше как да се работи, апък в гаража имаше друга кола и още доста бракми, които чакаха и те ред на опашката...
Краят на това лято - 2015 началото на септемри дойде времето и на голфи.

Измих го старателно калници, прагове абе с една дума така, че да не ми влиза кал в очите.

Започнах първо от вратите имаха някой други ръжди, после се хванах да очистя ръждичките по пода от доло(нищо сериозно), махнах и половината от тенекията, защото там където са тапите е влизало вода/влага и там беше избутела.

Тук вече го вдигнахме за да може да се човърка от доло.

На снимката също се вижда и ударената вежда.

Това беше отдоло колата...

След това отново с телената четка, абразив и шкурка започнах да свалям всичко, което е подкужушено или се лющи.
Също разпробих точковите заварки за да махна изгнилата тенекия

После всичко отново с преобразовател и 2 ръце грунд.
Згънахме с бащата и тенекията.

Заварихме голямата тенекия и закърпих гредичката към която се хваща задния мост.

Като цяло това е от пода. Сравнително доста добре се получи.