ако реша да си пипна по колата разни глезотийки
400 лв за фарове
200-300 кинта за крайно гърне
100 кинта за решетка без емблема
100 кинта за пастиране
300 кинта за кожен салон
1200 баси , само за единия външен вид
Направих си сметка и ми стана лошо:)
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Ами така стоят нещата колега....И пак няма да стане кой знае какво, просто ще я поосвежиш.На решетката и боя ще й трябва.Фаровете може и малко отгоре.А пастирането при повече ентусиазъм може и сам да си го направиш за почти тройно по-малка сума.Малко мерак ти трябва, около 30лв за пасти, една машинка от приятел и 5 часа свободни и няма да си познаеш колата.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Колега ако искаш да си "рефрешнеш" колицата/междо другото и така ти е готина щото е ГТ/ запази фаровете/мое мнение ,но ако искаш да направиш нещо добро с фаровете си ти трябват минимум 600 парички сичко друго е компромис със визия и осветеност/щото са двусекционни Хелла ,а само им боядисай в черно предпазителя на крушката/тогава почва да се отразява в рефлектора и фара изглежда тъмен/.Вместо да сменяш решетката и най-вече да сложиш някой гаден "бад лук"/на пръсти се броят сполучливите/ просто земи хубав черен спрей и боядисай имблимите.За крайното гърне нищо не мога те посъвтевам щото мойто е двуцевка и никога не съм помислял да го сменям.Сложи широкия нож/около 45 лв. от ilkomotor/.Кожения салон можеш май и с по-малко пари да го направиш ,ама и 300 лв. си струват стига да го направят изцяло/седалки,кори,волан и ръчната/ и да го напрвят по снимка на кожен салон от Юбилейка
Отделно на мястото на блендите можеш да сложиш фуний от Vili Design за 40 лв./виж гаража на XIKS/
P.S.Пастирането и сам можеш да постигнеш чудесни резултати/има бая писано/-машинното е страхотно ама за наще коли не си заслужава 100 лв. най-малкото че ефекта ще му изчезне след месец-два.

P.S.Пастирането и сам можеш да постигнеш чудесни резултати/има бая писано/-машинното е страхотно ама за наще коли не си заслужава 100 лв. най-малкото че ефекта ще му изчезне след месец-два.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Тоя номер можеш си го направиш сам.Отиваш в някъв практикер-мрактикер и копуваш термоустойчива боя.По фара нищо не боядисваш
Просто там където е крушката на къдисите ако се загледаш има метален предпазител да не заслепява.Вадиш крушката и после вадиш предпазителя/за предпочитане без да разглабяш фара-иначе може да разглобиш направо фара и да му сложиш и черен силикон и съвсем яко става -ама ако прецакаш силиконирането става една..../ който е метален и го боядисваш и чакаш хубаво да изсъхне.После пак го връщаш във фара и си готов.Отделно ти гарантирам ,че затъмнения ФК за 200-300 лева ще свети в пъти по зле от сегашните ти 

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
Аз отдавна не смятам парите който съм набил за тунинг иначе ще се самозастрелям с елката в главата
Но пък си е друго да си караш колата с кеф
и да ти я гледат на всеки светофар като НЛО 

Но пък си е друго да си караш колата с кеф

- Rabbit_TDI
- Контакти:
Re: !!!
Дон Хуан Голфа написа:Аз отдавна не смятам парите който съм набил за тунинг иначе ще се самозастрелям с елката в главата![]()
Но пък си е друго да си караш колата с кеф :drive и да ти я гледат на всеки светофар като НЛО
това е самата истина!
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: