Направих си сметка и ми стана лошо:)

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Направих си сметка и ми стана лошо:)

Мнениеот dude » Вто 17 юли 2007 12:48

ако реша да си пипна по колата разни глезотийки
400 лв за фарове
200-300 кинта за крайно гърне
100 кинта за решетка без емблема
100 кинта за пастиране
300 кинта за кожен салон

1200 баси , само за единия външен вид

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 17 юли 2007 12:56

А и като направиш сметка, че повечето време не я гледаш ти... :roll:
Глезотийки, братко.
Душевни чикийки.
Ама ако не се изглезим поне малко в тоя живот, за какво го мъчим?! :lol:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 17 юли 2007 13:06

Ами така стоят нещата колега....И пак няма да стане кой знае какво, просто ще я поосвежиш.На решетката и боя ще й трябва.Фаровете може и малко отгоре.А пастирането при повече ентусиазъм може и сам да си го направиш за почти тройно по-малка сума.Малко мерак ти трябва, около 30лв за пасти, една машинка от приятел и 5 часа свободни и няма да си познаеш колата.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 17 юли 2007 13:12

Както каза Бат Гого в един друг форум .. тунинга в България все още е на много ниско ниво.. и тези които го правят за сега само дават а нищо не взимат! А това е само едно освежаване...!

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Вто 17 юли 2007 13:20

:?
Няма как всичко хубаво е скъпо
И като ги гледаме тия направени коли по чуждите форуми се дразним и даваме все повече :o

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 17 юли 2007 13:32

Колега ако искаш да си "рефрешнеш" колицата/междо другото и така ти е готина щото е ГТ/ запази фаровете/мое мнение ,но ако искаш да направиш нещо добро с фаровете си ти трябват минимум 600 парички сичко друго е компромис със визия и осветеност/щото са двусекционни Хелла ,а само им боядисай в черно предпазителя на крушката/тогава почва да се отразява в рефлектора и фара изглежда тъмен/.Вместо да сменяш решетката и най-вече да сложиш някой гаден "бад лук"/на пръсти се броят сполучливите/ просто земи хубав черен спрей и боядисай имблимите.За крайното гърне нищо не мога те посъвтевам щото мойто е двуцевка и никога не съм помислял да го сменям.Сложи широкия нож/около 45 лв. от ilkomotor/.Кожения салон можеш май и с по-малко пари да го направиш ,ама и 300 лв. си струват стига да го направят изцяло/седалки,кори,волан и ръчната/ и да го напрвят по снимка на кожен салон от Юбилейка :wink:Отделно на мястото на блендите можеш да сложиш фуний от Vili Design за 40 лв./виж гаража на XIKS/
P.S.Пастирането и сам можеш да постигнеш чудесни резултати/има бая писано/-машинното е страхотно ама за наще коли не си заслужава 100 лв. най-малкото че ефекта ще му изчезне след месец-два.

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Вто 17 юли 2007 13:39

тоя номер с рефлекотра да е тъмен, кой може да ми го направи качествено, че точно такива ФК искам,
дет са тъмни отзад
но предполагам, че тая боя трябва да е устойчива на топлина, че фаровете си греят

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 17 юли 2007 13:55

Тоя номер можеш си го направиш сам.Отиваш в някъв практикер-мрактикер и копуваш термоустойчива боя.По фара нищо не боядисваш :!: Просто там където е крушката на къдисите ако се загледаш има метален предпазител да не заслепява.Вадиш крушката и после вадиш предпазителя/за предпочитане без да разглабяш фара-иначе може да разглобиш направо фара и да му сложиш и черен силикон и съвсем яко става -ама ако прецакаш силиконирането става една..../ който е метален и го боядисваш и чакаш хубаво да изсъхне.После пак го връщаш във фара и си готов.Отделно ти гарантирам ,че затъмнения ФК за 200-300 лева ще свети в пъти по зле от сегашните ти :cry:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 17 юли 2007 13:59

Аз отдавна не смятам парите който съм набил за тунинг иначе ще се самозастрелям с елката в главата :059:
Но пък си е друго да си караш колата с кеф :drive и да ти я гледат на всеки светофар като НЛО :maaad:

Потребителски аватар
ishodov
Автомобил: Passat Corrado
Двигател: BMR 2007 VR6 1994
Контакти:

Мнениеот ishodov » Вто 17 юли 2007 14:07

то и аз одавна съм спрял да смятам парите които давам за колата щото смяташ ли и :014:
просто караш и се кефиш

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 17 юли 2007 14:10

ОФФ: Абе и аз тъкмо и бях приготвил един "лек ъпдейт" на мойта ,бях приготвил некой лев/скрит от погледа на жената :lol: / и най-вече бях намерил време щото то е най-кът и айде ено ПТП тая събота :cry:

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Re: !!!

Мнениеот nero » Вто 17 юли 2007 14:32

Дон Хуан Голфа написа:Аз отдавна не смятам парите който съм набил за тунинг иначе ще се самозастрелям с елката в главата :059:
Но пък си е друго да си караш колата с кеф :drive и да ти я гледат на всеки светофар като НЛО :maaad:

това е самата истина!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 17 юли 2007 16:10

аз пък току що си дадох сметка ..че след днес вече имам части от 4 различни двигателя у моя двигател хахахаха..... ич не съм изкукал

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Вто 17 юли 2007 16:31

Tyan написа:аз пък току що си дадох сметка ..че след днес вече имам части от 4 различни двигателя у моя двигател хахахаха..... ич не съм изкукал

лошо няма. важна е манията :)

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 17 юли 2007 17:49

Tyan написа:аз пък току що си дадох сметка ..че след днес вече имам части от 4 различни двигателя у моя двигател хахахаха..... ич не съм изкукал

Колега... то на аватара ти си личи....че си ОК :022:

DIZA PAUA :ble:

Върни се в “Оптичен тунинг”