броня + кит = ?
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
броня + кит = ?
мога ли да си китна броните зза да им придам по агресивен вид? дали тоя кит ще държи?просто все още нямам кеш за късъм броня
.даите си мнението

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
не мен ми се струва че ще стане селска история,по добре събери пари и постепенно леко полеко прави,иначе освен риска от селски тунинг -има и риск да се набутваш с не малко пари по това начинание
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
абе и в тва за селския тунинг имам малко истина. щото без пари работата е доста трудна. и дугото което си мислех беше дали няма да спука тоя кит и да си
маиката. да речем че успея да събера около има нема 100 кинта. предполагам толко е една къстъм броня. и откъде да си я набавя е основният проблем щото тука в село ВИдин има само един магазин Авто Мания дето напрао дерат кожи(40 кинта за една цяла вежда от фибро стъкло) а и продуктите им идват или от турция или от таиван, което е направо отчаиващо 

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
Golf3User написа:абе и в тва за селския тунинг имам малко истина. щото без пари работата е доста трудна. и дугото което си мислех беше дали няма да спука тоя кит и да симаиката. да речем че успея да събера около има нема 100 кинта. предполагам толко е една къстъм броня. и откъде да си я набавя е основният проблем щото тука в село ВИдин има само един магазин Авто Мания дето напрао дерат кожи(40 кинта за една цяла вежда от фибро стъкло) а и продуктите им идват или от турция или от таиван, което е направо отчаиващо
ми значи в София цените са сравнително по ниски тъй че ще е най добре да доидеш тук има около 3-4 по сериозни фирми които се занимават с производство и монтаж
отностно 100лв. най много да вземеш неква добавка за предна броня защото минимума за цялостна броня е 250лв. мисля

ето ти един саит http://www.lion-tuning.com/vw/vw.htm на един Варненски търгаш за да добеш примерна представа за цените и горе долу кво се предлага защото в общи линий това се предлага навсякаде
НЕ СИ КУПУВАЙ ОТ ТОЯ ВАРНЕНСКИЯ-ВЗЕМАЛ СЪМ ДО СЕГА ЕДИН ПЪТ ЕДНА ВЕЖДА СУПЕР КРИВА И НЕПАСВА А ПОЗНАВАМ ОЩЕ 10 ЧОВЕКА СЪС СЪЩИТЕ ПРОБЛЕМИ -ОБЩО ВЗЕТО Е СЕЛСКИ ХИТРЕЦ
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 11
www.arenabg.com написа:Golf3User написа:абе и в тва за селския тунинг имам малко истина. щото без пари работата е доста трудна. и дугото което си мислех беше дали няма да спука тоя кит и да симаиката. да речем че успея да събера около има нема 100 кинта. предполагам толко е една къстъм броня. и откъде да си я набавя е основният проблем щото тука в село ВИдин има само един магазин Авто Мания дето напрао дерат кожи(40 кинта за една цяла вежда от фибро стъкло) а и продуктите им идват или от турция или от таиван, което е направо отчаиващо
ми значи в София цените са сравнително по ниски тъй че ще е най добре да доидеш тук има около 3-4 по сериозни фирми които се занимават с производство и монтаж
отностно 100лв. най много да вземеш неква добавка за предна броня защото минимума за цялостна броня е 250лв. мисля,примерно за моита добавка само за предната съм дал 140лв. отделно пари за мрежа,и за майстор да я боядиса и т.н( не че нямах пари за друга ама голфовата си ме кефи )
ето ти един саит http://www.lion-tuning.com/vw/vw.htm на един Варненски търгаш за да добеш примерна представа за цените и горе долу кво се предлага защото в общи линий това се предлага навсякаде
НЕ СИ КУПУВАЙ ОТ ТОЯ ВАРНЕНСКИЯ-ВЗЕМАЛ СЪМ ДО СЕГА ЕДИН ПЪТ ЕДНА ВЕЖДА СУПЕР КРИВА И НЕПАСВА А ПОЗНАВАМ ОЩЕ 10 ЧОВЕКА СЪС СЪЩИТЕ ПРОБЛЕМИ -ОБЩО ВЗЕТО Е СЕЛСКИ ХИТРЕЦ
ми то го има

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: броня + кит = ?
Golf3User написа:мога ли да си китна броните зза да им придам по агресивен вид? дали тоя кит ще държи?просто все още нямам кеш за късъм броня.даите си мнението
бате по-добре не се пробвай,мисля че само ще оплескаш работата с тоя кит

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
Golf3User написа:така като им гледам продуктите на тия lion tuning направо ми се плаче, а за цените няма да приказваме изобщо Screwy
аз ти казах че всичко струва много $$$$,общо взето цените при тоя лион са като при другите само качеството е доста по ниско иначе това е в общи линии.Ако на истина не си приготвиш некви 1000лв. като за начало нема да стане кои знае какво ,моя съвет е да си караш сток колата ако нямаш излишни пари защото повярвай ми един път почнеш ли после става като наркотик няма спиране

- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
колата ми е Голф 3 1.4 бензин. за съжаление www.arenabg.com аз съм вече пристрастен
а междодругото STOCK IS FOR SUCKERS 

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
Golf3User написа:колата ми е Голф 3 1.4 бензин. за съжаление www.arenabg.com аз съм вече пристрастена междодругото STOCK IS FOR SUCKERS
и аз така мисля ,просто важното е всчико да е със вкус щото иначе не само ще се различваш но и ще бъдеш смешен .
погледни и във основния форум има тема за колите от форума ,има доста интересни неща тъкмо ще добиеш идея за кво иде реч на изпитани коли