.даите си мнението
 .даите си мнениетоброня + кит = ?
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
броня + кит = ?
мога ли да си китна броните зза да им придам по агресивен вид? дали тоя кит ще държи?просто все още нямам кеш за късъм броня   .даите си мнението
 .даите си мнението

.даите си мнението
 .даите си мнението- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
не мен ми се струва че ще стане селска история,по добре събери пари и постепенно леко полеко прави,иначе освен риска от селски тунинг -има и риск да се набутваш с не малко пари по това начинание

- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
абе и в тва за селския тунинг имам малко истина. щото без пари работата е доста трудна. и дугото което си мислех беше дали няма да спука тоя кит и  да си   маиката. да речем че успея да събера около има нема 100 кинта. предполагам толко е една къстъм броня. и откъде да си я набавя е основният проблем щото тука в село ВИдин има само един магазин Авто Мания дето напрао дерат кожи(40 кинта за една цяла вежда от фибро стъкло) а и продуктите им идват или от турция или от таиван, което е направо отчаиващо
  маиката. да речем че успея да събера около има нема 100 кинта. предполагам толко е една къстъм броня. и откъде да си я набавя е основният проблем щото тука в село ВИдин има само един магазин Авто Мания дето напрао дерат кожи(40 кинта за една цяла вежда от фибро стъкло) а и продуктите им идват или от турция или от таиван, което е направо отчаиващо  

маиката. да речем че успея да събера около има нема 100 кинта. предполагам толко е една къстъм броня. и откъде да си я набавя е основният проблем щото тука в село ВИдин има само един магазин Авто Мания дето напрао дерат кожи(40 кинта за една цяла вежда от фибро стъкло) а и продуктите им идват или от турция или от таиван, което е направо отчаиващо
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
Golf3User написа:абе и в тва за селския тунинг имам малко истина. щото без пари работата е доста трудна. и дугото което си мислех беше дали няма да спука тоя кит и да симаиката. да речем че успея да събера около има нема 100 кинта. предполагам толко е една къстъм броня. и откъде да си я набавя е основният проблем щото тука в село ВИдин има само един магазин Авто Мания дето напрао дерат кожи(40 кинта за една цяла вежда от фибро стъкло) а и продуктите им идват или от турция или от таиван, което е направо отчаиващо
ми значи в София цените са сравнително по ниски тъй че ще е най добре да доидеш тук има около 3-4 по сериозни фирми които се занимават с производство и монтаж
отностно 100лв. най много да вземеш неква добавка за предна броня защото минимума за цялостна броня е 250лв. мисля
 ,примерно за моита добавка само за предната съм дал 140лв. отделно пари за мрежа,и за майстор да я боядиса и т.н( не че нямах пари за друга ама голфовата си ме кефи )
 ,примерно за моита добавка само за предната съм дал 140лв. отделно пари за мрежа,и за майстор да я боядиса и т.н( не че нямах пари за друга ама голфовата си ме кефи )
ето ти един саит http://www.lion-tuning.com/vw/vw.htm на един Варненски търгаш за да добеш примерна представа за цените и горе долу кво се предлага защото в общи линий това се предлага навсякаде
НЕ СИ КУПУВАЙ ОТ ТОЯ ВАРНЕНСКИЯ-ВЗЕМАЛ СЪМ ДО СЕГА ЕДИН ПЪТ ЕДНА ВЕЖДА СУПЕР КРИВА И НЕПАСВА А ПОЗНАВАМ ОЩЕ 10 ЧОВЕКА СЪС СЪЩИТЕ ПРОБЛЕМИ -ОБЩО ВЗЕТО Е СЕЛСКИ ХИТРЕЦ
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 11
www.arenabg.com написа:Golf3User написа:абе и в тва за селския тунинг имам малко истина. щото без пари работата е доста трудна. и дугото което си мислех беше дали няма да спука тоя кит и да симаиката. да речем че успея да събера около има нема 100 кинта. предполагам толко е една къстъм броня. и откъде да си я набавя е основният проблем щото тука в село ВИдин има само един магазин Авто Мания дето напрао дерат кожи(40 кинта за една цяла вежда от фибро стъкло) а и продуктите им идват или от турция или от таиван, което е направо отчаиващо
ми значи в София цените са сравнително по ниски тъй че ще е най добре да доидеш тук има около 3-4 по сериозни фирми които се занимават с производство и монтаж
отностно 100лв. най много да вземеш неква добавка за предна броня защото минимума за цялостна броня е 250лв. мисля,примерно за моита добавка само за предната съм дал 140лв. отделно пари за мрежа,и за майстор да я боядиса и т.н( не че нямах пари за друга ама голфовата си ме кефи )
ето ти един саит http://www.lion-tuning.com/vw/vw.htm на един Варненски търгаш за да добеш примерна представа за цените и горе долу кво се предлага защото в общи линий това се предлага навсякаде
НЕ СИ КУПУВАЙ ОТ ТОЯ ВАРНЕНСКИЯ-ВЗЕМАЛ СЪМ ДО СЕГА ЕДИН ПЪТ ЕДНА ВЕЖДА СУПЕР КРИВА И НЕПАСВА А ПОЗНАВАМ ОЩЕ 10 ЧОВЕКА СЪС СЪЩИТЕ ПРОБЛЕМИ -ОБЩО ВЗЕТО Е СЕЛСКИ ХИТРЕЦ
ми то го има

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: броня + кит = ?
Golf3User написа:мога ли да си китна броните зза да им придам по агресивен вид? дали тоя кит ще държи?просто все още нямам кеш за късъм броня.даите си мнението
бате по-добре не се пробвай,мисля че само ще оплескаш работата с тоя кит
 ,после ще се чудиш как да оправиш нещата,каква ти е колата м-у другото
 ,после ще се чудиш как да оправиш нещата,каква ти е колата м-у другото- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
Golf3User написа:така като им гледам продуктите на тия lion tuning направо ми се плаче, а за цените няма да приказваме изобщо Screwy
аз ти казах че всичко струва много $$$$,общо взето цените при тоя лион са като при другите само качеството е доста по ниско иначе това е в общи линии.Ако на истина не си приготвиш некви 1000лв. като за начало нема да стане кои знае какво ,моя съвет е да си караш сток колата ако нямаш излишни пари защото повярвай ми един път почнеш ли после става като наркотик няма спиране

- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
колата ми е Голф 3 1.4 бензин. за съжаление www.arenabg.com аз съм вече пристрастен   а междодругото STOCK IS FOR SUCKERS
 а междодругото STOCK IS FOR SUCKERS  

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
Golf3User написа:колата ми е Голф 3 1.4 бензин. за съжаление www.arenabg.com аз съм вече пристрастена междодругото STOCK IS FOR SUCKERS
и аз така мисля ,просто важното е всчико да е със вкус щото иначе не само ще се различваш но и ще бъдеш смешен .
погледни и във основния форум има тема за колите от форума ,има доста интересни неща тъкмо ще добиеш идея за кво иде реч на изпитани коли