накъде да продължа с тунинга по мойта
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
накъде да продължа с тунинга по мойта
става въпрос за колата от гаража.сега чакам едни джанти 15 7J петолъчки на Artec.не искам колата да е претрупана с тунинг и по ниско не искам да става щото така едвам я карам из тия пътища.ходя чат пат и на село... 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: накъде да продължа с тунинга по мойта

icemenn написа:сега чакам едни джанти 15 7J петолъчки на Artec
icemenn написа:и по ниско не искам да става щото така едвам я карам из тия пътища
Ама вие изобщо не четете

Според мен - бели мигачи, Ангелски очички, но не като на илиев, ами имаше една друга зелена тройка с готини фарчета, решетка без емблема (като решиш дали черна или в цвета на купето ще ти харесва повече) и страничните мигачи да ги смениш. И отзад Кристални или Черни Хела, зависи какъв ти е вкуса. И евентуална смяна на крайно гърне(или цялата генерация) за визията отзад.

Последна промяна от Snoopy на Пон 05 май 2008 16:28, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Не четем бате, извинете.
Иначе без окачване, по-добре да не се пипа колата, какъв е смисъла да слагаш фарове, решетки, бедлукове и т.н. при положени, че колата ще стои висока? Нали не искаме да правим "селски" тунинг? Окачването може да е койловър примерно, ида се вдига и пуска по желание на клиента.
Иначе принципно и сега колата изглежда много добре гледана и честно казано, не си струва да я пипаш
Иначе без окачване, по-добре да не се пипа колата, какъв е смисъла да слагаш фарове, решетки, бедлукове и т.н. при положени, че колата ще стои висока? Нали не искаме да правим "селски" тунинг? Окачването може да е койловър примерно, ида се вдига и пуска по желание на клиента.
Иначе принципно и сега колата изглежда много добре гледана и честно казано, не си струва да я пипаш

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Да си вземеш решетка без емблема,да си боядишеш броните и лайстните в цвета на колата,един хубав спойлер,на петата врата,или да си махнеш страничните мигачи или да ги боядишеш червени (като колата),както и стоповете,да си направиш продължение на капака (има доста варианти),да си боядишеш и предните мигачи и блендите червени и т.н.Но всичко в крайна сметка е въпрос на вкус 

- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
1-во!Джанти 15 или 16' които да му отиват!бели мигачи Кристални Фарове Кристални стопове гледай какви избираш гледай на колата да и ходят да же може само да ги затъмниш тези с спреюве за стопове супер става ама само жълтото затъмни!!Едно хубаво гърне от www.topspeed.com,Намръщи капака да не сложиш бленди недей тъпо е по хубаво направи капака окачване да има стойка на пътя (Ако искаш,като гледам колата ти е ниска така че може да не слагаш)И махни тези прагове по хубаво и стилно е без тях!КАто направиш това ще имаш много стилен и изчистен външен вид!Това да прайш примерно като НФС е вече изтъркано!Направисия е Изчистина и Стилна Да има стойка и тва e!Успех от мен!
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а между другото скоро предстои пребоядисване на капака.ката или иначе ще се боядисва викам да го направя намусен(да се удължи капака) може и един въздухопровод... иначе ми харесаха някои нови за мен идеи...но окачване няма да се пипа колата е мн мн ниска.и вози добре и на завой се държи добре(даже се чудя дали е сток окачването)
Последна промяна от icemenn на Пон 05 май 2008 22:52, променено общо 1 път.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
icemenn написа:а между другото скоро предстои пребоядисване на капака.ката или иначе ще се боядисва викам да го направя намусен(да се удължи капака) може и един въздохопровод ... иначе ми харесаха някои нови за мен идеи...но окачване няма да се пипа колата е мн мн ниска.и вози добре и на завой се държи добре(даже се чудя дали е сток окачването)