накъде да продължа с тунинга по мойта

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

накъде да продължа с тунинга по мойта

Мнениеот icemenn » Пон 05 май 2008 11:16

става въпрос за колата от гаража.сега чакам едни джанти 15 7J петолъчки на Artec.не искам колата да е претрупана с тунинг и по ниско не искам да става щото така едвам я карам из тия пътища.ходя чат пат и на село... :roll:

Потребителски аватар
Mapa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mapa » Пон 05 май 2008 12:16

Можеш да я изчистиш отпред и отзад, едни хубави фарове. Общо взето всичко можеш да направиш :) Разгледай в другите теми кой какво прави, виш снимки и се ориентирай на къде да тръгнеш :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 05 май 2008 12:25

Смени фаровете, стоповете и всички мигачи, НО внимавай какви ще избереш, за да не стане по-зле вместо по-добре :wink:

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Пон 05 май 2008 12:28

Мда.. като за начало смени фаровете и стоповете. Пък и от джантите може да започнеш :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: накъде да продължа с тунинга по мойта

Мнениеот Stefan » Пон 05 май 2008 13:21

:arrow:

icemenn написа:сега чакам едни джанти 15 7J петолъчки на Artec

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 05 май 2008 15:38

Окачване на първо време, след джантите

Потребителски аватар
Snoopy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snoopy » Пон 05 май 2008 16:25

icemenn написа:и по ниско не искам да става щото така едвам я карам из тия пътища

Ама вие изобщо не четете :lol: човека си е избрал джанти и не иска по-ниско да му слиза колата

Според мен - бели мигачи, Ангелски очички, но не като на илиев, ами имаше една друга зелена тройка с готини фарчета, решетка без емблема (като решиш дали черна или в цвета на купето ще ти харесва повече) и страничните мигачи да ги смениш. И отзад Кристални или Черни Хела, зависи какъв ти е вкуса. И евентуална смяна на крайно гърне(или цялата генерация) за визията отзад. ;)

Последна промяна от Snoopy на Пон 05 май 2008 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 05 май 2008 16:27

Не четем бате, извинете.

Иначе без окачване, по-добре да не се пипа колата, какъв е смисъла да слагаш фарове, решетки, бедлукове и т.н. при положени, че колата ще стои висока? Нали не искаме да правим "селски" тунинг? Окачването може да е койловър примерно, ида се вдига и пуска по желание на клиента.

Иначе принципно и сега колата изглежда много добре гледана и честно казано, не си струва да я пипаш :idea:

Потребителски аватар
Snoopy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snoopy » Пон 05 май 2008 16:30

Мусурски, тя не е много вдигната бре :?

И все пак без окачване, за да няма претрупване може и само с бели мигачи да мине според мен. ;) А на бедлука на тройката не съм привърженик, ни мЪ кефи :P

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 05 май 2008 16:34

Да си вземеш решетка без емблема,да си боядишеш броните и лайстните в цвета на колата,един хубав спойлер,на петата врата,или да си махнеш страничните мигачи или да ги боядишеш червени (като колата),както и стоповете,да си направиш продължение на капака (има доста варианти),да си боядишеш и предните мигачи и блендите червени и т.н.Но всичко в крайна сметка е въпрос на вкус :wink:

Потребителски аватар
bulr1dr
Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
Двигател: от 1600 до 3200

Мнениеот bulr1dr » Пон 05 май 2008 18:28

Според мен:
1.Кристални/бели мигачи за отпред, кристални в калниците, Кристални стопове (без бонбонените:))
2.Някакви фарове дори и двусекционни да са
3.Едно фабрично спойлерче на 3та врата
4.Хубави джанти
5.Решетка без емблема с 2 ребра

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Пон 05 май 2008 19:07

Според мен запълване на ласните, едно спортно окачване за стойка, интериор много важна, но подценявана част от тЮнингЪ едни хубави велурени седалчици тип спарко може и да не са оригинални, че мнооо скъпи воланче скоростни лостче ама да си отива с нещата и така :)

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Пон 05 май 2008 19:30

1-во!Джанти 15 или 16' които да му отиват!бели мигачи Кристални Фарове Кристални стопове гледай какви избираш гледай на колата да и ходят да же може само да ги затъмниш тези с спреюве за стопове супер става ама само жълтото затъмни!!Едно хубаво гърне от www.topspeed.com,Намръщи капака да не сложиш бленди недей тъпо е по хубаво направи капака окачване да има стойка на пътя (Ако искаш,като гледам колата ти е ниска така че може да не слагаш)И махни тези прагове по хубаво и стилно е без тях!КАто направиш това ще имаш много стилен и изчистен външен вид!Това да прайш примерно като НФС е вече изтъркано!Направисия е Изчистина и Стилна Да има стойка и тва e!Успех от мен!

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Пон 05 май 2008 20:30

а между другото скоро предстои пребоядисване на капака.ката или иначе ще се боядисва викам да го направя намусен(да се удължи капака) може и един въздухопровод... иначе ми харесаха някои нови за мен идеи...но окачване няма да се пипа колата е мн мн ниска.и вози добре и на завой се държи добре(даже се чудя дали е сток окачването)

Последна промяна от icemenn на Пон 05 май 2008 22:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пон 05 май 2008 21:27

icemenn написа:а между другото скоро предстои пребоядисване на капака.ката или иначе ще се боядисва викам да го направя намусен(да се удължи капака) може и един въздохопровод ... иначе ми харесаха някои нови за мен идеи...но окачване няма да се пипа колата е мн мн ниска.и вози добре и на завой се държи добре(даже се чудя дали е сток окачването)
:олелеее

Върни се в “Оптичен тунинг”