Bobby_ и Kyky - винаги са ми давали идеи и съвети;
ishodov (Иван) - подари ми двигател ABS за части (разплатих му се, разбира се - след като разпродадох ненужното), намота ми идеално колектора с термолента, даваше идеи и помощ през цялото време;
Tyan - началото - с неговите тунинги по Vento-то му;
baivan - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!! Основен съидейник и консултант, както и искрата, запалила проекта. Много идеи измислихме заедно относно моното;
radotom - настройки, електроника и съвети. Не знам дали пие, ако не - трябва да го наяждам поне 3 пъти;
Stenly - конкурент и съперник на пистата, но ми дава мотивация, съвети и инфо за глави, клапани и бутала, смукатели и изпускатели в останалото време;
Stefan (от Смолян) - достави ми необходимата глава и части ABT;
neon - идеи и ъпгрейди по спирачки;
PACO - окачване, спирачки, следи, завиване;
prokopoff - СЪЩО МНОГО ГОЛЯМ! Съвети и инфо за спирачни помпи, апарати, дискове, накладки. Трябва да го напия безпаметно скоро;
КОКО - НАЙ-ДОБРИЯТ МАЙСТОР-МОНТЬОР!!! НЯМАМ ДУМИ! Без него тази кола нямаше да я има!
ВЕНЦИ - НАЙ-ДОБРИЯТ ТУНИНГИСТ в Пловдив и околията... Настройки на чип, аванс, бензин, делко, ангренаж, дино-рънове;
и един стругар със златни ръце;
и други знайни и незнайни тунингисти...
Надявам се да помагат и за новия проект, който замислих - 2,9 VR6 Syncro с тунинг, вероятно turbo!

Имам и един друг - започнат, но недовършен - Vento-то за визия и саунд. Като остане време и го приключа - и него ще представя!
П.П. Ако има още промени по тази кола - ще дописвам!